Şimdi Ara

Beyler Mc Donalds Amelesiyim, Sorularınızı Alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patatesin sırrını soran var yok daha neler sanırım ilk patatesinin bu tarz yerlerde yemiş.
  • At eti mi?
  • Kolalar bazen gazsın oluyor bunu bilerek mi yapıyorsunuz ve az kola koymak için buzlu kola daha iyi diyorlar firma için dogru mu
  • sergen34 kullanıcısına yanıt
    kanola yağı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen34

quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Hangi şube?

Antalya

İşinden memnun değilsen yardımcı olabilirim kardeşim Antalya için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Hangi şube?

Antalya

Hangi şube.
    Gelirsem beleş soslar ve extra patates verir misinmisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • menü puanları ile salata alabiliyormusunuz? 7 dakika içinde satılmayan patatesleri,yere düşen hamburgerler çöpe atılmak yerine barınaklara,temiz olanları muhtaçlara dağıtılamaz mı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Servi

Yaş sıkıntısı var mı Haziran'da 17 olacağım da.

16 yaşını dolduran herkes çalışabilir kardeşim

Ooo çok iyi o zaman abi ya sağolasın bilgi için
  • şu soruları cevaplamadan ölme be
  • Gelen kızlardan numaralarını aldın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc turco gibi lezzeti neden kaldirirlar. Ayrica urunlere cok zam gelmis. 20 tl ye anca doymak mumkun. 20 tl ye doner iskender veya sicak ev yemegi turu bisey yemek daha mumkun.

Anadolu restoran grubu bu kafa ile isleri duser. Zaten tek kazandiklari kole gibi calisanlar. 8 saat az gozekebilir ancak bildigin siparis kolesi

• Burada hepinize patates kızartmaların nasıl kızartıldIgını açıklıyorum. patates kızartmaların sırrı Bitkisel Margarin kullanmaları. Sizde patatesleri margarinde kızartırsanız çıtır çıtır olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruları cevaplamicaksan niye konu aciyosun

• o kadar kısa sürede çöpe gidiyor ama size gelince cimrileşiyorlar bu kadarda olmaz
    sizi orada harcatanlar utansın bahtınız açık olsun daha hayırlı işler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

bigmac sosunu kendiniz mi hazırlıyorsunuz hazır mı geliyor? karışımda ne olduğunu tahmin edebiliyormusun :)

Bende ariyordum calvenin burger sosu varya ayni tadı bigmac sosu gibi denemenl öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElveNLorD

o patatesin sırrı ne abi söyle evde bende yapayım ya

Dondurulmuş patates. Üreticisi konya torku. Bir numarası yok, para verip yiyince tadi güzel geliyor heralde (:

Şu olay gibi olmuş hocam :) Yanlış anlaşılmasın bana da bir değişik geliyor tadı :D
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beyler  Mc Donalds Amelesiyim, Sorularınızı Alayım

• Hiçbir şey bilmediğimizi ve kısmen de beceriksiz olduğumuzu varsayalım sizce yazın falan çalışabilir miyiz bu tür yerlerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 27 Şubat 2016; 18:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayné

Burada hepinize patates kızartmaların nasıl kızartıldIgını açıklıyorum. patates kızartmaların sırrı Bitkisel Margarin kullanmaları. Sizde patatesleri margarinde kızartırsanız çıtır çıtır olurlar.

arkadaşların bahsettiği mesele çıtırlıksa bim'den donmuş patates alıp normalden 5 dk fazla kızartsınlar dışı çıtır içi yumuşak oluyor.

gençler, yağa atın bim'deki donmuş patatesleri, tane tane olup yüzeye çıkana kadar kızartın. dışarıdan alamam ben derseniz de istediğiniz şekilde kesin kızartın patatesleri 5 dk, sonra çıkarıp kurulayın buzluğa atın. ertesi gün buzluktan çıkarıp donmuş haldeyken kızgın yağa atın.

çıkardıktan sonra da tuz, karabiber, kekik, toz biber, sarımsak tozu vs istediğiniz baharatlarla takılın. yanına heinz ketçap mayonezinizi eksik etmeyin.

• Tuzsuz patates istediğimde ters ters cevaplar alıyorum. beyaz yakalı biriyle görüşmek istediğimde zorla patatesleri yapıyorlar..

+ olarak Colaların sonu geldiğinde neden müşterite satıyorsunuz ?

Son olarak müşteri menüde patates veya hamburgeri beğenmez ise hakları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

bigmac sosunu kendiniz mi hazırlıyorsunuz hazır mı geliyor? karışımda ne olduğunu tahmin edebiliyormusun :)

Bende ariyordum calvenin burger sosu varya ayni tadı bigmac sosu gibi denemenl öneririm

Teşekkürler bilgi için :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.