Kadınların yapısı bu huzurlu ortamlarda bile bir sorun çıkarıp bir olumsuz sohbet konusu olacak yani olmazsa olmazlarıdır bu. Sanada söylediği yalan sırf kadınların kendi arasında yaptığı muhabbettendir yani çok iyimser konuşuyorum tabikide yaptığı yanlış ama 4 yıllık bir ilişki bitirilmemeli bence. Seni bir erkekle aldatmamış, çok ağır bir suçu örtmek için yalan söylememiş, kadınların arasında ki bir olaydan dolayı ufak bir yalan. Belki o an istemeden heyecanla yalan söylemiştir, boş bulunmuştur vs. Resmen gençliğinizi vermişsiniz birbirinize feda etmeyin yazık olur 4 yıllık ilişki. Millet öyle sorunları düzeltmeye çalışıp birlikte oluyor ki sizin yerinizde olmak isteyen binlerce erkek vardır. Ondan konuşun düzeliyorsa düzeltin. Ben böyle düşünüyorum umarım düzelir herşey..
Birader kafam okadar karışık ki ama şu yazdığın mesajdan sonra arasammı diye düşünmüyor değilim.
Bence ara çünkü gerçekten bitmesini gerektiren bir sebep değil bence. Çoğu ailede kadınalr herşeyieşelrine söylüyor mu böyle düşün. Sen bence öncedende birikmişsin streslere, özlem, sevgi hepsi yüklenince biraz daha sinirli ani kararlar alıyorsun. Git ara harbi harbi konuş düzeliyorsa düzelir ki 4 yıllık bir ilişki artık baze şeyler netliğine kavuşmuştur ondan kesin düzelir. Yani hiç barışmadınız diyelim ilerde keşke yapsa mıydım diye bir soru işareti kalmasın kafanda. Tekrar prensiplerini koy, oda özür diler biter gider. He artık bunların üstüne seni gerçekten seviyorsa daha da özen gösterir herşeyine he göstermez ve ayrılanızı gerektirecek bir durum olursa o zaman kes ve at hiç düşünme abicim. Ben böyle düşünüyorum.
4 yil in adi var be hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk---
Kadınların yapısı bu huzurlu ortamlarda bile bir sorun çıkarıp bir olumsuz sohbet konusu olacak yani olmazsa olmazlarıdır bu. Sanada söylediği yalan sırf kadınların kendi arasında yaptığı muhabbettendir yani çok iyimser konuşuyorum tabikide yaptığı yanlış ama 4 yıllık bir ilişki bitirilmemeli bence. Seni bir erkekle aldatmamış, çok ağır bir suçu örtmek için yalan söylememiş, kadınların arasında ki bir olaydan dolayı ufak bir yalan. Belki o an istemeden heyecanla yalan söylemiştir, boş bulunmuştur vs. Resmen gençliğinizi vermişsiniz birbirinize feda etmeyin yazık olur 4 yıllık ilişki. Millet öyle sorunları düzeltmeye çalışıp birlikte oluyor ki sizin yerinizde olmak isteyen binlerce erkek vardır. Ondan konuşun düzeliyorsa düzeltin. Ben böyle düşünüyorum umarım düzelir herşey..
Birader kafam okadar karışık ki ama şu yazdığın mesajdan sonra arasammı diye düşünmüyor değilim.
Bence hiç arama, Eğer durumun müsaitse atla otobüse git yanına. ciddiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Yaktaver
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk---
Bence hiç arama, Eğer durumun müsaitse atla otobüse git yanına. ciddiyim
Hocam hiç şansım yok bütlerim var mecbur samsundayım 8-9 gün daha Bu arada saat 1.30 gibi aradım açmadı uyuyor sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: LostCokBozdu
Neden böyle birşey yapma gereği duydun ki dostum? Adam gelmiş insan gibi derdini anlatıyor.Senin ise yaptığna bak.
Kızın yerini yurdunu biliyormuşsun zaten. Git yanına adam akıllı al karşına konuş.
Annesinin ne dediğini merak ettim açıkcası.Çok özel değilse paylaşabilir misin?