Şimdi Ara

Beyler moralim çok bozuk ciddi konu dinlerseniz anlatayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığa da yazdığım gibi canım çok sıkkın cıvıtmadan dinleyen olursa sizden fikirlerinizi almak isterim.
    Not: liseli değilim 24 yaşındayım üniversite son sınıf ve ciddi konu

• kız konusuysa dinleriz
  • anlat kardeş.
  • Sağolun beyler.

Şimdi benim 4 yıllık bir sevgilim vardı üniversiteye geleceğim yaz sevgili olduk. Liseyi bitirip mezun dershaneye gittiğim sene 1 yıl bu kızı bekledim ve sonunda yazın üniversiteye gelmeden (27 temmuz 2008) başladık ilişkiye.

Bu başka şehre gitti üniversiteye ben samsuna. 4 yıldır çok zorluk çektik. özlem vardı ama çok şükür para sıkıntısı yoktu ve ayda bir ya ben onun yanına gidiyordum ya o samsuna geliyordu. Hatta 3. sınıftayken farabi programıyla 1 yıl samsunda okudu beraber yaşadık. yani dolu dolu 4 sene geçirdik.

Yazları aynı şehirdeyiz benim ailemle tanışıklığı var annem babam kızı gibi severdi kendisini. Hala da sever. Bende onun annesiyle ve kız kardeşleriyle baya yakındım.

Ancak her ilişkide olduğu gibi ara ara sorunlar oluyordu ve araya özlem girdikçe bu tartışmalar arttı da arttı.

4 yıllık ilişkinin sonunda 1 ay önce ayrıldık. Ayrılma sebebimiz ise daha önce olan tartışmaların bende birikiminin de etkisiyle kız kardeşlerimle olan münakaşası ve bana yalan söylemesi. .....

• Devami nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan var yalan var hocam nasıl bi yalan ayrıca kız kardeşinle yakınsa ne oluyor ki

• Kendi iç dünyanda yaşasana biz ne yapalım?Hadi anlatacaksın git yüzyüze konuş birisiyle , bu kadar mı yalnızsın?Yalnızsan sus otur ,yok ben yalnızsam emrediyorum gel tahta otur.Neyse benim kafa iyi değil hadi iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet beyler sizi çok sıkmayayım yine isterseniz detayaq girerim.

Kız kardeşime yaptığı saygısızlık ve bana yalan söylemesi, kendisiyle aramızda olan bir şeyi benim annemle paylaşması (benim istemememe rağmen) bunların hepsi 1 günde olan tek bir olay. Ben ayrıldım.

Ha sevmediğimden değil ama artık ufak tefek de olsa önceden beri yaptıkları böyle şeyler artık beni tahammülsüz bırakmıştı ben de dayanamadım artık.

Benim bağırıp çağırıp ayrıldığım akşam pişman oldum arayacaktım kızın annesi aradı beni. Pek hoş olmayan bir konuşma yaptı bana ve ben ondan sonra arama kararımdan vaz geçtim.
  • Yalan söyleyen avraddan korkacaksın hocam.Allah korusun dikkat et.Hele kardeşini suçlu duruma çıkaracak bir yalan söylediyse üzülme bence ama çok çok pişmansa biraz daha sürdür.
  • uzun mesaj yazmama izin vermiyor ondan parça parça yazıyorum.

hocam yalanı sormuşsun bu olayda anneme söylememesi gereken birşeyi anneme söylemiş ve bana söylemedim dedi ve kız kardeşimle tartışma konusu da bu. Kız kardeşimle arası baya iyiydi ama onu azarlayacak kadar değil. Yani kısacası ortalığı karıştırdı resmen.
  • Beyler durum bu şimdi esas benim durumuma gelelim. Kafam çok bozuk 4 yıldır ürekli iletişim halindeydik ve bir anda kopunca boşluğa düştüm birden.

1 aydır ne o arıyor ne ben onu arıyorum. Bu yıl kpss ye giriyoruz. geçen gün dayanamadım ev arkadaşını aradım sordum iyiymiş ama deneme puanları baya düşük. Bu duruma üzülüyorum sonuçta 4 yıldır birlikteyiz seviyorumda ama sonra olaylar ve annesinin beni araması aklıma gelince yine sinirleniyorum.

İleride başkasıyla olsam her şeyde aklıma gelecek, aklımdan çıkmayacağını düşünüyorum. Valla ne yapacam kafam çok bulanık.
  • Bir yalan için -elbette kişiden kişiye değişir- kolay olanı yapmışsın gibi geldi. Üstesinden gelinemeyecek kadar kötü müydü durum
  • Yüzsüz olup arayacaksın napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seni Sordum Yıldızlara

Devami nerede

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

anlat kardeş.

quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

kız konusuysa dinleriz
    Nerdesiniz hocam hepsini yazdım site müsade etmedi parça parça yazdım kusura bakmayın
  • Takam kafana kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: Seni Sordum Yıldızlara

Devami nerede

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

anlat kardeş.

quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

kız konusuysa dinleriz
    Nerdesiniz hocam hepsini yazdım site müsade etmedi parça parça yazdım kusura bakmayın

Pekte ayrıcalıklı değilmişsin demekki. Ara hocam bi kahve içmeye davet et.Sonrası çorap söküğü gibi gelir.Öyle derlerdi dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Bir yalan için -elbette kişiden kişiye değişir- kolay olanı yapmışsın gibi geldi. Üstesinden gelinemeyecek kadar kötü müydü durum

Hocam mesele sadece bir yalan değil kısaca özetleyeyim.

Aynı gün kız kardeşimle bir konuda tartışıyor, aynı konuyu (anneme öylememesi gereken) gidip anneme anlatıyor, hem kız kardeşimle hem annemle aram açılıyor, dönüp bana annene söylemedim diyor ama ben söylediği haberini alıyorum.
  • gelin görümce sorunları daha evlenmeden başlamış başka kız aramakta fayda var kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Takam kafana kardeş

Bende senin takam kafana kardeş. cıvıtmazsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

gelin görümce sorunları daha evlenmeden başlamış başka kız aramakta fayda var kardeş

Hocam bende bu şekilde düşünüyorum bunun kadar olmasada daha pek çok sorun yaşadık ama böyle sorunlar şimdiden oluyorsa ileride daha ne olur bilmem.

Ama benim esas sorunum başasıyla olmayı düşünmüyorum şimdi ama ileride olduğunu düşününce 4 yıldır yaşadıklarımın her zaman hatrımda kalacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.