Şimdi Ara

Beyler neden bilmiyorum ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma etme emre, meireles, topal in yaptigi hatalar heyecanla ozguvenle aciklanabilir mi? Hadi alper yapsa anlarım adam daha genc avrupada ilk kez buyuk maca cikiyor ama chelseade izlediğimiz meireles değil bu. Emekliye ayrilmis da hobi olarak oynuyormus gibi..

• 4-0 yetiyor. Daha fazla atıp da rezil etmeyelim ayıptır.

Olum ben 8 tane yeriz rekor kırarız diye korkuyorum, senin dediğin şeye bak. Umarım maçtan önce CAS kararı falan açıklanır da men ediliriz. Yoksa rezil olacağız çok ciddi söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoko41-

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

bir gol yesek bile atacağımız 4 gol bizi şl ye götürür. O yüzden bir gol yesek bile moralleri bozmayıp 4 gol atmayı düşünmeliyiz.

1 gol yesek 5 gol lazım değil mi :D

Hayır. Gol sayıları eşit olduğunda, deplasmanda daha fazla gol atan tur atlıyor. Yıllardır kavrayamadık şunu

Fener ofans oynarsa 3-4 atmak imkansız değil ama maalesef ki bu Londra' da gol yememek hayal gibi geliyor bana..
  • quote:

üç sıfıra uzatmalara götürüyoruz.

Ömer abi sen misin ?
  • Adamlar garantiledi sayilir o yuzden yedek agirlikli bi kadroyla cikar diye umuyorum. Yedeklerin hirsi ve azmi feneri baya bi zorlicak diye dusunuyorum

• Ilk 20- 30 dakikada 2 gol atarsak tur gelir

• quote:

bir gol yesek bile atacağımız 4 gol bizi şl ye götürür. O yüzden bir gol yesek bile moralleri bozmayıp 4 gol atmayı düşünmeliyiz.

alın bunu alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Ilk 20- 30 dakikada 2 gol atarsak tur gelir

50 bin fenerlinin önünde gol atamıyoruz. 60 bin Arsenallı önünde 30 dakikada 2 gol atabileceğimize inanıyon mu . Bence çok zor aynı kadroyla farklı sonuç beklemek boşuna.
  • 3-4 golden bahseden var acaba kadıköyde 3-4 tane şutumuz var mı?İddia ediyorum bu yüzsüz futbolcular topluluğu Arsenalın 19A'na bile 3 gol atamaz yemeden.
  • Arkadaşlar turu geçersen sağlam bir prim koyacaksın. Bak nasıl turu geçmiyor futbolcular.

Turu geçmek geçmemek önemli değil. CAS'tan ceza gelirse boşuna oluyor herşey. Bizim tek yapmamız gereken orda, Kolay bir takım olmadığımızı iyi oyun ve galibiyetle tüm dünyaya göstermek. Tabi Arsenal'inde genç oyuncularla çıkması lazım. Şansta yanımızda olursa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Taktik zayıflıgı yok mu? Bizim halısaha maçlarımızda bile bi organizasyon var abi yapmayın gözünüz seveyim. Çayıra salınmış koyunlar gibi koşturup duruyor futbolcular. Başka birşey yok. Otlanmıyorlar bile sadece koşuyorlar...

• quote:

Taktik zayıflıgı yok mu? Bizim halısaha maçlarımızda bile bi organizasyon var abi yapmayın gözünüz seveyim. Çayıra salınmış koyunlar gibi koşturup duruyor futbolcular. Başka birşey yok. Otlanmıyorlar bile sadece koşuyorlar...

İyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Hocam tamam hakli olabilirsiniz ama bunda heyecaninda etkisi var.Bekirin,Emrenin,Topalin hatalarini gorduk onundeki adama pas atamadilar.

Bence organize olamamizdakki en buyuk sorun stres ve heyecandır.

Yapmasınlar heyecan.

Taze futbolcumu bunlar. Paraları alırken sözde yıldız, sözde profesyonel. Oynarken amatör.
    Amatörde hiç yoksa ruh olur. Bunlarda o da yok.

Ben 20 yıllık Jandarma'yım. Olaya müdahale ederken heyecan mı yapayım o zaman. Yapayım hatayı, yargılanırken de hakime heyeçan yaptım diyeyim. Oh ne ala. Devlet bana heyecan yapıp işi batırayım diye mi maaş veriyor.

O kadar parayı olup profesyonel ligde oynayan bunca yıllık futbolcunun heyecan yapma hakkı yoktur.

• Biraz mantıklı olalım arkadaşlar duygusal olmaya gerek yok fark yemezsek iyidir. Bu iş gazla olmuyor olsada bir iki sefer oluyor milli takım gibi. Anlayış yok , taktik yok, oyuncular hazır değil.

Burada arkadaşlar söylüyordu ben karşı çıkmıştım ama sanırım antrenör kadrosuda yeterli değil. Tamam hepsi lisanslı antrenörler, eskinin iyi futbolcuları ama sanırım yeterli olmıyorlar..
  • arsen delikanlı adamdır farka gitmez

• sizin yerinize barça'da gidip oynasa turun imkansız olduğunu düşünüyorum. bence sizin takım arsenal faslını çoktan geride bıraktı ki doğru olanda budur...
  • tur imkansız arsenal gibi bir takım bu turu sana ölse de vermez
  • Ne umudu futbolcuların haline bakın önce umut diyorsunuz. Rezil ötesi aylak futbol var...

• hocam bence neden biliyor musun o maç başlamadan önce gittin chelsea inter maçlarının özetlerini sevilla maçinin penaltilarini 3-2 çevirdiğimiz çek cumhuriyeti maçinin özetlerini seyrettin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.