Şimdi Ara

Beyler neden bilmiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İcimde hala tur umudu var.Bizim takimlarimizin aman aman bir taktik zayifligi yok.İnanç ve Özguven eksikliği var.Şunları aşsak oradan tur ile cikabiliriz yani belki cok dusuk ihtimal ama boyle.

Son dakikaya kadar saldırsak,koşsak,özgüvenli oynasak tur neden gelmesin ? Bunun icin takimin motive edilmesi lazim.Gerekirse mektup yazalim mail atalim.

Ben inaniyorum mucize olsa bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taktik zayıflıgı yok mu? Bizim halısaha maçlarımızda bile bi organizasyon var abi yapmayın gözünüz seveyim. Çayıra salınmış koyunlar gibi koşturup duruyor futbolcular. Başka birşey yok. Otlanmıyorlar bile sadece koşuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Taktik zayıflıgı yok mu? Bizim halısaha maçlarımızda bile bi organizasyon var abi yapmayın gözünüz seveyim. Çayıra salınmış koyunlar gibi koşturup duruyor futbolcular. Başka birşey yok. Otlanmıyorlar bile sadece koşuyorlar...

Hocam tamam hakli olabilirsiniz ama bunda heyecaninda etkisi var.Bekirin,Emrenin,Topalin hatalarini gorduk onundeki adama pas atamadilar.

Bence organize olamamizdakki en buyuk sorun stres ve heyecandır.

• Kanat oyunu bize göre değil. Bizim orta sahadaki hırtoların ayağı iyi çalım atma konusunda. Ama oynamak işlerine gelmiyor. Yakın paslarla gerektiği yerde adam geçerek Emenike-Sow'a ulaştırmaları lazım en hızlı şekilde. Bruno Alves arkadan seri oyun başlatmalı. Sow-Emenike kendine güvenerek şutlar çekmeli. O zaman yenersek yeneriz.
  • üç sıfıra uzatmalara götürüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

üç sıfıra uzatmalara götürüyoruz.

Olursa sanirim ben seyredemem uzatmalaari.

Keske olsa.

• bir gol yesek bile atacağımız 4 gol bizi şl ye götürür. O yüzden bir gol yesek bile moralleri bozmayıp 4 gol atmayı düşünmeliyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    bu mu o mu şu mu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bak mesajlarımda hiç Arsenal yazmadım. Çünkü Arsenale atacağımız 4 gol deseydim burada herkes gülerdi. O yüzden Arsenal yazmadım. Tur için biraz inanç oluyor içimde Arsenal kelimesini kullanmadığımda.
  • quote:

Bak mesajlarımda hiç Arsenal yazmadım. Çünkü Arsenale atacağımız 4 gol deseydim burada herkes gülerdi. O yüzden Arsenal yazmadım. Tur için biraz inanç oluyor içimde Arsenal kelimesini kullanmadığımda.

• Umudu kaybetmek haramdır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Taktik zayıflıgı yok mu? Bizim halısaha maçlarımızda bile bi organizasyon var abi yapmayın gözünüz seveyim. Çayıra salınmış koyunlar gibi koşturup duruyor futbolcular. Başka birşey yok. Otlanmıyorlar bile sadece koşuyorlar...

Hocam tamam hakli olabilirsiniz ama bunda heyecaninda etkisi var.Bekirin,Emrenin,Topalin hatalarini gorduk onundeki adama pas atamadilar.

Bence organize olamamizdakki en buyuk sorun stres ve heyecandır.

Heyecan? hele bir de saydığın üç adam heyecan yapıyorsa takımdan zaten gitsinler.
  • Olsa harbi guzel olurdu Ama oyun taktiği,para doymus ruhsuz odunlar falan geri dönüş zor hadi şansa olursa zaten ersun en az üç sene gitmez başmzdan,hala umudumuz var boyle guzel taraftara boyle futbolcular azizzz

• Kedidir o kedi...
  • Neden olmasın? Biz de bir ara heyecanlandık Real Madrid'e karşı ama zaman yetmedi. Ancak sizin oyuncularda o ruh pek yok (herkesde). Parayı alıp yatıyorlar gibi geliyor bana.
  • Bende de bir umut var inşallah olur böyle bir şey de yüzümüzü kızartır futbolcular
  • Vallahi ne yalan söyliyim yönetim istifa sesleri ıslıklamalar stadın erken terk edilmesi belki hani olmazda işte kenetlenirler falan 3-0 falan ama nerde kısaca içimde ufakta olsa umut var

• tur atlarsanız ne yaparsınız ?
    böyle bir başlık lazım.
  • Umut fakirin ekmeği.
  • quote:

bir gol yesek bile atacağımız 4 gol bizi şl ye götürür. O yüzden bir gol yesek bile moralleri bozmayıp 4 gol atmayı düşünmeliyiz.

1 gol yesek 5 gol lazım değil mi :D
  • Geçen sene bi maç vardı arsrnal maçı vardı galiba şu arsenalin ilk maçta fark yiyip evinde kök sokturdugu mac hatirladinizmi ?? Ikinci maçta arsenal erkenden buldugu gollerle rakip takım panik yapmistıhah iste bizde öyle yaoarsak tur gelir ama sadece rüyada

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.