Şimdi Ara

BEYLER NERDE PARA KASMALIYIM SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN PATHOS A GECMEYE KARAR VERDİM ORADA HUMAN LWL 55 CHARIM VAR ONU KASACAM AMA ONA İTEM KASMAM GEREK BAYAGI, SİZCE NERDE İİİ PARA KASABİLİRİM PROFESYONEL OLARAK GORUSLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

• bana göre ii para kasma yöntemim sıkılmadan lwl 45 char yapıcaksın md görevlerini ve chitin +5 görelerini yapıp +7 ye basıcaksın bu biraz şans işi ama çok işe yarıyo çok böle böle yaparak çok para yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0X1C1TY

BEYLER BEN PATHOS A GECMEYE KARAR VERDİM ORADA HUMAN LWL 55 CHARIM VAR ONU KASACAM AMA ONA İTEM KASMAM GEREK BAYAGI, SİZCE NERDE İİİ PARA KASABİLİRİM PROFESYONEL OLARAK GORUSLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

gb veren görevler mi ne varmış onları yap. gb satın alabilrsin. yani yaratık keserek item yapmayı düşünmüosun dimi?
  • Moradon Ticarette iyi para var (şans faktörü önemli)
  • gb veren gorevler mi
    quote:

Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe

quote:

Orjinalden alıntı: T0X1C1TY

BEYLER BEN PATHOS A GECMEYE KARAR VERDİM ORADA HUMAN LWL 55 CHARIM VAR ONU KASACAM AMA ONA İTEM KASMAM GEREK BAYAGI, SİZCE NERDE İİİ PARA KASABİLİRİM PROFESYONEL OLARAK GORUSLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

gb veren görevler mi ne varmış onları yap. gb satın alabilrsin. yani yaratık keserek item yapmayı düşünmüosun dimi?

• En İyi Para Yöntemi Dupedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

En İyi Para Yöntemi Dupedir

ne bu simdi liyorum seni hic yakisdiramadim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakkalda kas gb alirsin d
  • cewap yok mu?(dupe yada koxp dısında)
  • ilk önce bi 500 k para yap sonra git priest +7 kıyafet basmayı dene onu 1, 1,5 dan sat sonra cleaver görevine gir 3-4 kere 4 tane cleaver var +5 şimdi bas onları +7 ye mutlaka yaparsın 1 tane o kdr eşşek şansı yoksa sonra onu 5 den sat 6 m para var git hornx bas +7 ye onuda sat 7,5 dan fln böyle böyle olur bu iş git gide paran artıcak sonra dizcen kendini işte sonra gelsin miragelar git shardlar
  • para kasamazsin yeni baslicaksan beklicesin yeni server gelene kadar ve umit ediceksin dupe bus un kaldirilmasi

0 dan bisiler yapman imkansiz :D
  • bnce bıraz para yaptıktan sonra clewer gorewıne gıt bayagı bı cleaver cıkardıktan sonra +7 ye bas we saT !!
  • WORMMMMM İÇİNDEN +15 SHARD DÜŞÜOR
  • favrim pooka-goblin bouncer-bugbear
  • beramusking
    ben berkuş ya
    bana o siteleri versene şu pot of greed 0.25
    dediydin ya yugioh help de bi ver
  • ilk önce 10 m paran olması lazım
    sonra simitçiden toptan 250 k dan simit al
    sonra onları 400 k dan sat
    her yapışında 6 m kalıyo sana
    sonra 4 kere yap bunu
    24 m paran oluyo
    sonra sağlam bi cafeden yaklaşık 10 gb alırsın
    inşallah yardımcı olmuşumdur
  • favorim +5 claveri el moraddan ucuza alıp pahalıya maradona satmak ii para var ss koymayı bilsem charımın 4 gün onceki halini ve bugunku halini koyardım ne demek istedigimi anlardınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.