Şimdi Ara

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
10.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    aslında pek bir bekleme falan yok 3 dakika veriyor en fazla oda 7-8 kişiyi geçtikten sonra ama zor geçiyosun 7-8 kişinde 5 i banko kız
  • fake tabiki yani senin görüntün kaydoluyor oraya sonra serverde seçip oynatıyolar bizim bi arkadaş kendini görmüştü :D bu arada illa girecem diyosan dakka sınırını aşmak için saati ileri al yenile
  • Lossout kullanıcısına yanıt
    Iyi o zaman site icinden ss atarmisin bi konusurken biriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    usta bu benim dediğim sitedemi görmüş yoksa başka sitedemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lossout

usta bu benim dediğim sitedemi görmüş yoksa başka sitedemi ?

başka bi sitede fakat ben şimdi gördüğüm videoyu daha önce bi sitede görmüştüm bence bunların bi havuzu var saçı burnuna koyup bırakan hatun du hatta gördüğüm :D bekleme süresini geçmek için dediğimi yap kesin çalışır saati yada tarihi ileri al yenile
  • site fake beyler cam acmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Sakin beyler cam acmadan birkac dolastım 3 dk bekle dedi cıktım

Sıkıntı yok o zaman.Çünkü bu olay çok yaygın bir şey.Hatta sitelerde flashing kategorisinde yayınlanıyor
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    çok fena hayal kırılığına uğradım yav
  • Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

ulan planladığın şey bumuydu
  • Gençler fake gibi duruyor, bir tane bile erkek denk gelmedi ve kızların hiçbiri yazdıklarımı cevap vermiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

ulan planladığın şey bumuydu

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM

• Bizim bir arkadaş harbi girmiş bu siteye anlatıyor işte şöyle kızlar böyle kızlar yok açtım çavuşu yok soyundurdum hepsini filan diye biz 3 sap'ta öyle bakıyoruz elemana.neyse yarın oldu işte okulda arkadaşın biri aniden geldi "turkish umit(arkadaşın adı) gay guy xxx" diye yazın internete dedi.bi yazdık bildiğimiz xxxhamsin gay bölümünde bide fotoshopda yapmışlar buna neler yapıyor bi görseniz 1 ay önce oldu ama hâla gülüyoruz elemana.
    Sonuç:Adam gibi ferre izleyin cam açmayın.
    not:olay tamamen gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-022D8C501 -- 9 Haziran 2015; 19:11:01 >
  • Arkadaşlar bildiğiniz türk chat sitesi varmı gerçek badoo gerçekmi mesela?

• bende orda şüphelendim zaten. ama guest123123 gibi nickleri olanlar fake değil sanırım bi tanesi yüzünü göster falan diye işaret yaptı bi tanesinede el salladım karşılık verdi
  • aynı mantık aynı bekleme süresi ile çalışan bi site ama tarihi ileri aldıktan sonra yenilemene gerek yok bu daha pratik al bunla takıl mngochat yaz siteye gir soldan chatroulette yazanı seç chatroulette değil tabiki paso kız çıkıyo bunun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfenstein3D

Bizim bir arkadaş harbi girmiş bu siteye anlatıyor işte şöyle kızlar böyle kızlar yok açtım çavuşu yok soyundurdum hepsini filan diye biz 3 sap'ta öyle bakıyoruz elemana.neyse yarın oldu işte okulda arkadaşın biri aniden geldi "turkish umit(arkadaşın adı) gay guy xxx" diye yazın internete dedi.bi yazdık bildiğimiz xxxhamsin gay bölümünde bide fotoshopda yapmışlar buna neler yapıyor bi görseniz 1 ay önce oldu ama hâla gülüyoruz elemana.
    Sonuç:Adam gibi ferre izleyin cam açmayın.
    not:olay tamamen gerçektir.

olum bi yazdım ümit tokez diye biri çıktı doğrumu ad soyad
  • quote:

bende orda şüphelendim zaten. ama guest123123 gibi nickleri olanlar fake değil sanırım bi tanesi yüzünü göster falan diye işaret yaptı bi tanesinede el salladım karşılık verdi

Bana denk gelmedi henüz
  • La Türk olmayan Türk'lerdende kıllı olan bi herif çıktı tokatlıyodu çavuşu dakkasında kapadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.