Şimdi Ara

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
10.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

El sallayin oda el sallarsa veya gulerse fake degildir
    Kotu bakip kafanizi sallayin ne oldu gibi bakarsa fake degildir
    Dahada birsuru anlama yolu var pcdekiler bi baksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lossout

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfenstein3D

Bizim bir arkadaş harbi girmiş bu siteye anlatıyor işte şöyle kızlar böyle kızlar yok açtım çavuşu yok soyundurdum hepsini filan diye biz 3 sap'ta öyle bakıyoruz elemana.neyse yarın oldu işte okulda arkadaşın biri aniden geldi "turkish umit(arkadaşın adı) gay guy xxx" diye yazın internete dedi.bi yazdık bildiğimiz xxxhamsin gay bölümünde bide fotoshopda yapmışlar buna neler yapıyor bi görseniz 1 ay önce oldu ama hâla gülüyoruz elemana.
    Sonuç:Adam gibi ferre izleyin cam açmayın.
    not:olay tamamen gerçektir.

olum bi yazdım ümit tokez diye biri çıktı doğrumu ad soyad

Oha

[KAMU SPOTU] Görüntülü konuşmalarda anonimliği korumak açısından mutlaka bir V For Vendetta bulundurun.[KAMU SPOTU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

quote:

Orijinalden alıntı: Lossout

quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

ulan planladığın şey bumuydu

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM

bu kız banada denk gelmişti fenaaaaaa
  • 13 kere next tuşuna bastım 7 tane malumunuz omegle vari eli çavuşta elemanlar ve 4 tane'de erkek çıktı. 2 Kız çıktı onlarda odaya bağlanır bağlanmaz çıktı fake alayı :D

Her halükarda sorun bende galiba. ?

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM

Edit: Beyler site tamamen fake ya cheat engine'yi açtım fake'mi değil mi onu anlamak için video çatır çutur hızlı akıyo 3-4 saniyede bitiyo video zaten bi adam denk geldi şansıma 3 saniyede boşaldı adam sonra aynı adam yine denk geldi yine 3 saniyede boşaldı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamheathLobby -- 9 Haziran 2015; 19:28:37 >
  • Demin bi züppe çıktı güneş gözlüğü falan ben nah çektim oda orta parmak aynı anda oldu muhahaha !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan çıplak kız vardı
  • Şuan hollandalı bir gurbetçimiz ile seçim muhabbeti yapıyoruz, sonuçları aktarıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Ulan çıplak kız vardı

oo karşim sende geldiğine göre tamamdır buralar
  • fake olabilir beyler dikkat
  • SherBoyTR kullanıcısına yanıt
    bu kızdı bana çıkan kapatmak zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Asla ve asla bu tür sitelerde suratınızı göstermeyin.

kafa göstersek
  • beyler vendetta maskelinin attığı fotodaki kız kesin fake herkese geliyor
  • Tam 4 tane karıyı güldürmekten öldürdüm aşağıda babam abim falan var diye ses kapalı

• chaturbate tek geçerim
  • SherBoyTR kullanıcısına yanıt
    fake değilmi yani kesin cevap bekliyor halk
  • Arkadaşlar demin resmini attıgım karı fake çünkü yine denk geldi dikkat ettimde aynı hareketleri yapıp kapatıyo dikkat edin !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfenstein3D

Bizim bir arkadaş harbi girmiş bu siteye anlatıyor işte şöyle kızlar böyle kızlar yok açtım çavuşu yok soyundurdum hepsini filan diye biz 3 sap'ta öyle bakıyoruz elemana.neyse yarın oldu işte okulda arkadaşın biri aniden geldi "turkish umit(arkadaşın adı) gay guy xxx" diye yazın internete dedi.bi yazdık bildiğimiz xxxhamsin gay bölümünde bide fotoshopda yapmışlar buna neler yapıyor bi görseniz 1 ay önce oldu ama hâla gülüyoruz elemana.
    Sonuç:Adam gibi ferre izleyin cam açmayın.
    not:olay tamamen gerçektir.

baktım harbiden doğru mu diye umit tokez çıktı başka birsürü vardı
  • beyler bi kadın geldi car car bişeyler konuşuyor sesi açtım kamerada yere doğru çevrili ayağım gözüküyo kadın bu kadar kolay olmamalı yüzünü göster falan filan dedi no yazdım by dedi gitti güzelde bişeydi bence bunlar sitenin paralı askerleri gibi duruyor
  • şansıma tüküreyim ya 10 defa arattırdım hepsinde elinde şey erkekler çıktı. ben mi şansızım yoksa siz mi atıyorsunuz anlamadım. gökten -m yağsa bize ---ak düşer gibi
  • Lan kamerayı kapatıp, siteye giriyorum. Her karşıma gelen sırıtıyor, kamera gerçekten kapalı değil mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.