Şimdi Ara

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
10.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Beyler bu sitelere cidden girmeyin.Samimi olarak uyarıyorum sizi.
    Bunların mantığı şudur;
    Fake webcam görüntüleri siteye yerleştirilir.Random olarak karşınıza çıkar.Arada bir gerçek kişi gelir.Sizin görüntülerinizde sisteme kayıt olur.Böyle böyle birikir.Bu işten para kazanmak içinse sınır koyarlar ve yazışmayı engellerler.Hesap numarasına para göndermenizi isterler.

Çoğu site birbirinin datasını kullanır.Sadece hesap numaralarını değiştirir.Boş işlerle uğraşmaya gerek yok kısacası çok canınız sıkılıyorsa çıkın dışarı bir çay için.İnternet artık öyle bir hale geldi ki bir anda patlayıp gidiyor koyulan videolar.Tamamen ortadan yok etmek ise mümkün değil.Herkes aklını başına alsın o yüzden.Anlayan anlamıştır bu mesajda ne demek istediğimi.

Haklısın bro bi kaç kez gösterdim yuzumude artık gostermicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

quote:

Orijinalden alıntı: Lossout

quote:

Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

ulan planladığın şey bumuydu

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM

aga bu hatun banada denk geldi
  • Lan gizli kamera var galiba bilgisayarda, bi kıza denk geldim sırıtmaya başladı, elimle monitöre doğru orta parmak yaptım kahkaha attı. Şuan gizli kamera arıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

quote:

quote:

Kadın sadece pilot giymişti yazmaya başladı yüzüne kapadım muhahahaha

ulan planladığın şey bumuydu

BEYLER OMEGLE TARZINDA Bİ SİTE BULDUM

aga bu hatun banada denk geldi

Bu kadın fake bir daha denk gelirse dikkat et bak yine aynı hareketleri yapıp kapatıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2605FBED8

Lan gizli kamera var galiba bilgisayarda, bi kıza denk geldim sırıtmaya başladı, elimle monitöre doğru orta parmak yaptım kahkaha attı. Şuan gizli kamera arıyorum...
    kızlar gülüp el sallıyor,yazınca geçiyorlar.

Konu kilit fake forum silinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Beyler boşverin bunu Chat Sitesi var mı

Nicki ve avatarındaki ciddi duruşa yakıştımı bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Beyler bu sitelere cidden girmeyin.Samimi olarak uyarıyorum sizi.
    Bunların mantığı şudur;
    Fake webcam görüntüleri siteye yerleştirilir.Random olarak karşınıza çıkar.Arada bir gerçek kişi gelir.Sizin görüntülerinizde sisteme kayıt olur.Böyle böyle birikir.Bu işten para kazanmak içinse sınır koyarlar ve yazışmayı engellerler.Hesap numarasına para göndermenizi isterler.

Çoğu site birbirinin datasını kullanır.Sadece hesap numaralarını değiştirir.Boş işlerle uğraşmaya gerek yok kısacası çok canınız sıkılıyorsa çıkın dışarı bir çay için.İnternet artık öyle bir hale geldi ki bir anda patlayıp gidiyor koyulan videolar.Tamamen ortadan yok etmek ise mümkün değil.Herkes aklını başına alsın o yüzden.Anlayan anlamıştır bu mesajda ne demek istediğimi.

Haklısın bro bi kaç kez gösterdim yuzumude artık gostermicem

Bu kadar uyarmamın sebebi bir arkadaşımın başına böyle bir şey gelmişti.İstersen pm'den anlatırım sana burada herkesin içinde anlatmam uygun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Lan gizli kamera var galiba bilgisayarda, bi kıza denk geldim sırıtmaya başladı, elimle monitöre doğru orta parmak yaptım kahkaha attı. Şuan gizli kamera arıyorum...

Gizli kameradan tam olarak kastın nedir ?

• quote:

quote:

Herkes tutuştu

• quote:

quote:

monitörün oralara benden habersiz koyulan bir kamera.
    Edit: veya kapalı olan kameranın aslında açık olması da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2605FBED8 -- 9 Haziran 2015; 20:27:17 >
  • quote:

quote:

quote:

monitörün oralara benden habersiz koyulan bir kamera.
    Edit: veya kapalı olan kameranın aslında açık olması da olabilir.

Kameranın açık kalması dedin içime kurt düşürdün bende tutuştum

• quote:

La Türk olmayan Türk'lerdende kıllı olan bi herif çıktı tokatlıyodu çavuşu dakkasında kapadım.

Dakkasında kapadıysanız 59 saniyesinde ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

quote:

La Türk olmayan Türk'lerdende kıllı olan bi herif çıktı tokatlıyodu çavuşu dakkasında kapadım.

Dakkasında kapadıysanız 59 saniyesinde ne yaptınız

Güldürdü

• Bu chat sitelerinde bir anım var hiç unutmam lisede sınıfa webcam getiriyordum 5 6 eleman chatroulette takılıyorduk baya bir kızla falan muhabbet oldu da arada bir urfalı dayıyla tanıştık dayı ibine çıktı bizim serkan diye bir çocuk var ona yazıyor arada bizim sınıfın kızları geliyordu onlar gitsin ben sizinle muhabbet ediyorum falan diyordu

Gerçek kız oranı 50de 1 falan anca o sitelerin zaten çavuşu tokatlayan elemanlar yarısı kadar olsa şimdinin hala takılıyor olurdum özellikle arkadaşla takılıyorsanız eğlenceli olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 9 Haziran 2015; 23:33:55 >
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    aynen usta eğlenceli oluyor kız erkek oranı eşit olsa çok güzel olucak. bu söylediğim sitenin %85 i kız ama kızların %60 fake gibi duruyor yani onunda kökünü alırsak 40 yapar
  • quote:

aynen usta eğlenceli oluyor kız erkek oranı eşit olsa çok güzel olucak. bu söylediğim sitenin %85 i kız ama kızların %60 fake gibi duruyor yani onunda kökünü alırsak 40 yapar
    olum tamam onlar açıyor da siz niye juniorlarınızı gösteriyorunuz

türk bamya denk geldi bana gele gele

kızların alayı fake
  • Benim kullanmama gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Benim kullanmama gerek yok.
    beyler kızlar fake konuşmuyorlar tepki bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2605FBED8

Lan kamerayı kapatıp, siteye giriyorum. Her karşıma gelen sırıtıyor, kamera gerçekten kapalı değil mi acaba?
    Fake bu 3dk diye çıkıyor vip alsın diye. N*h yaptım kadınlar eli sallıyor(selamlanıyor) ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

Fake bu 3dk diye çıkıyor vip alsın diye. N*h yaptım kadınlar eli sallıyor(selamlanıyor) ilginç.

Alıntıları Göster
    Bu tarz siteler varda sapıklığa giriyor içerikleri. Herkes birbirine belli başlı şeyi gösterince burada isimleri söylenmez.

Gerçekten tat almak istiyorsanız gerçek bir partner ile beraber olun sanal ile olacak şeyler değil bunlar.

Amaç konuşmaksa konuşun ama konunun bu olduğunu hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.