Şimdi Ara

BEYLER ÖNEMLİ OYUNUN PREMIUM 'LU OLMASININ NEDENİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LUTFEN OKUMADAN KAPATMAYIN

YA OYUNU BÖYLE İLKTEN BEDAVA YAPTILAR SIKILA SIKILA OYNADIK

DAHA SONRA YENİ ŞEYLER KEŞİF ETTİK
    .
    .
    .
    sonra OYUNU HİÇ BIRAKMADAN DAHA İYİ SEVİYELERE GELDİK OYUNU KURAN KİŞİ ZATEN BAŞTAN BERİ BUNU PLANLIYORDU

OYUNA BAGLILIGIMIZ COK ARTMASI NI TAAKİ PREMİUM ALMAMIZI İSTEYENE KADAR

YALANMI OYUNA BAGLANDIK KİMİSİNİ GÖRÜYORUM ANNESİNE YALAN SÖYLEYİP SIRF O OYUN İCİN KACIYOLARLAR CAFELERE ....VSVS..
    ŞİMDİ OYUN TAMAMAEN PREMİUMLU OLACAK BİZDE BAGLANDIIMIZ İCİN ADAMLARA PARA KAZANDIRACAGIZ

LUTFEN BUNU DİKKATE ALIN DÜŞÜÜNÜN EGER PREMİUMLU OLURSA tüm TÜRKLERİN OYUNU Bİ HAFTALIK BIRAKMASINI İSTİYORUM

HER FORUM SİTESİNDE BELİRTECEGİM.. LUTFEN GÖZ ARDI ETMEYİN BUNDAN SONRASI SİZE KALMIŞTIR...

• benim bi lafım vardır
    BENCEDE SENCE
  • dogru ama sence kim bırakır oyunu 1 hafta
  • ben oyunu 3 ay bıakıyom arean ya elveda ardram zaten geçti
  • bende bıraktım 59 %95 te yediğim bandan sora yan charım a dün m 1 savaştadım baktım orclar bizim towna gelio bende hiçkimse kesemicem biliyorum o lwlde baktım millet <<<<<<<<< swwwwwww die yazıo en iyi adam bie bende durdum potçunun yanında shouttan yazdm sw istien potçunun yanına gelsin 1.30 saat falan sw werdim millete savaşta olan warsa görmüştür artık yardımsever bi insanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberone_01 -- 10 Eylül 2006; 17:37:46 >
  • bu oyunu bana 1 tek şey bıraktırırdı bana ''OKS'' ve bu sene oks ye giricem knight online ı bıraktım bu yüzden bence sizde bırakın
  • eger parali olursa tamamen birakirim zaten sıkılmaya baslamıstım
  • Doğru söylüyorsun ama bırakılmıyor ki
  • Ben Zaten bıraktım,
    İnsanın içinde Olursa Yapamayacagı Şey yoktur
  • knight benim hayatımı mahfetti oks de hedeflediğim 480 puanın yerine 406 puan aldım kahrolsun knight
  • Bnde bıraktm bu sene OKS var ama seneye tekrar dewam edecegım
  • yaw bence daha erken yapardı böle bişi olmaz baksana 10. dünya party si dio 10 yıl beklermi adam para kazanmak için
  • arkadaşlar 1 düşünün oyun paralı olmasa oyun bu kadar kaliteli olurmuydu bu kadar uğraşırmıydı k2network babasının hayrınamı yapacak o kadar şeyi tabi biz Türkiyede yaşıyoruz Beleş olan herşeyi çok seviyoruz oyunları alıosun cd ciden 2 ML ye normalde o 2 YTL Ye aldığınız CD ler Orjinali 45-50 € ama bunun farkında değilsiniz herşey korsandan gelio Pre Olması Gayet Mantıklı o kadar nokta.
  • o zaman burda birlik olalım 1 günlüğüne knight oynamayalım bakalım nolacak millet kudurur ortalıkta zombi gibi dolaşırız millet sinirinden ortalığa küfürler yağdırır (hani sigarayı bırakanlar öle yapıyo ya) aynen böle olur işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3xn3L

arkadaşlar 1 düşünün oyun paralı olmasa oyun bu kadar kaliteli olurmuydu bu kadar uğraşırmıydı k2network babasının hayrınamı yapacak o kadar şeyi tabi biz Türkiyede yaşıyoruz Beleş olan herşeyi çok seviyoruz oyunları alıosun cd ciden 2 ML ye normalde o 2 YTL Ye aldığınız CD ler Orjinali 45-50 € ama bunun farkında değilsiniz herşey korsandan gelio Pre Olması Gayet Mantıklı o kadar nokta.

kalitelimi eminmisin? oyun lagtan dc den geçilmiyo be eğer k2 ayda kazandığı milyon dolarların birazını bizim için harcasa işte o zmn oyun kaliteli olur sen bu oyuna kaliteli diyosan sana ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_online_king

bu oyunu bana 1 tek şey bıraktırırdı bana ''OKS'' ve bu sene oks ye giricem knight online ı bıraktım bu yüzden bence sizde bırakın

yaşın kaç loo
  • oyun tamamen paralı olcak die bişey yok nerden çıkardınız bunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.