Şimdi Ara

Bu obp lerin bolluğu nedir ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İzmir Kız Lisesi 2014 mezunuyum.Obp 71 2014 ye yerlestigimde 3-4 bin geriye atiyordu.Suan tekrar sınava girdim 8 bin kişi geri atiyo bu nedir abi herkesin obpsi 85-90 mi?Biz göt zoruyla sınıf geçerdik kız lisesinde sepetle puan mi veriyo hocalar okulda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke herkesin OBP'si 85-90 olsa.
  • 85-90 mı kaldı. 90-100 bandı şu an.

• Zuhahaha :D birde şişirme obpleriyle konu açanlar var çocuk geliyor utanmadan tyt x ayt y yaptım obp 99.99 kaç k gelir diye konu açıyor :D:D:D:D:D:D:
  • umarım şişirme obp ile hakkımızı yiyenlerin aynısı iş hayatında başına gelir
  • Bazı liselerde şişirme notlar çok ama benim gibi fen lisedeki bazı arkadaşlar yazılılara çalışıp emeğiyle alıyor ayrıca fen liselerinde siz yazılıdan kötü yapsanız da sözlünüz yüksek girilir hocadan.
  • 85-95 aralığı şişirme not değildir. 95-100 aralığı genelde (istisnalar da olmakla birlikte) şişirme nottur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 95 alti yok 85 90 gene iyidi benimki bir de kirik ham 6-10 civari gelecek ama 25 - 30 a geri atacak

• Temel liseler sağ olsun bol bol puan verdiler

• Hatırlayanlar bilir, Iğdırda bir temel lisede 100 OBP'li bir arkadaşımızın Tıp Fak. yerleştiğini YÖK Atlas'tan bulup atmıştım. Bu sadece yakalayabildiğimiz okyanusta bir damla.

O güzel insan; lisede bırakın sınıfı, döneminin herhangi bir dersinde bile en ufak dahi hata yapmadan nizami şekilde her derste 100 almışken gel gelelim üniversite sınavında onlarca yanlış yapıyor. Bak Allahın işine yav!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 19 Haziran 2019; 13:16:34 >
  • Yav 20 binin altındaki adamın 85-90 olmasını anlarım da 50 binden sonrasını anlamam yani.Ki bizim okul birincisinin Obp si 93 tu.İnsani hayattan sogutuyolar ya

• Ben okuduğum lisede başarılı olarak görünüyodum öğretmenler tarafından zamanıbda obp 72.5du şimdi 90 altı rastlamıyorum

• Boşuna demiyorlar Obp kalksın diye

• evet dedigin gibi yeni getirilen temel lise sistemi vs sag olsun obp ler havada ucusuyor.

yapabilicek bir sey yok ne yazikki;haktan hukuktan bahsedenler;sayisiz ogrencinin hakkini gasp ettiler.

parasini verip temel liseye gidenler obp leri bir guzel pumplayip universite sinavinda haksiz siralama elde ediyorlar.

suc onlarin degil;suc bu sistemi denetlemeyen,bu sistemi basimiza saran ve ironik sekilde her firsatta haktan hukuktan soz edenlerdir.

umarim ilahi adalet bu dunyada olmasa bile;otekinde tecelli eder ve bunun bedelini agir bir sekilde oderler.

• Obpye tek care ya temel lise ya da acik lise yoksa baska bir sey yapamayiz kurtarma adina. Bazi devlet anadolu liseleri ogrenciler gitmesin diye kursta sorulari veriyorlar, onlarin da sinifin yarisi 90dan asagi degil. Merkezi sinavin bir an once gelmesi gerek yoksa yakinda 99.2 obp 2 bin atti diye konu acilacak forumda.

• 85-90 çok değil. 85-90 obp si olanların genelde yerleştirme puanıyla geriye düşüyorlar. Artık herkesin 90-100 arası obp si var. Temel liselerde bol keseden not dağıtıyorlar. Kişi üni sınavında 100 k yapıyor ama obp 95. Bu nasıl bir çelişki? Obp sistemi son derece adaletsiz.
  • hocam devletler de mi başladı
  • Bizim bir arkadas vardi.Not ortalamasi 60 civariydi .Ertesi sene temel liseye gecti .Cocugun o seneki not ortalamasi 93 lerdeydi

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Konusunu bulup uplayalım konusu açılmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.