Şimdi Ara

Bu obp lerin bolluğu nedir ya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şişirilmiş obpler yapçak bişe yok biraz da kul hakkına giriyor bence çalışan adama lafım yok yapsın obpsini ama emeksiz obpye dicek bi şey bulamıyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 34k geri düşmüştüm ben. 2 sene önce. üstelik buna rağmen okulda en iyi bölüm kazanan bendim :D hadi onu da geçtim şuan okduğum bölümdeki bir kızın ortalaması 97. hakkari'yi kazanıp, farabi ile bizim şehre gelmişti.
  • Şişirilmiş 98 obp leri bilemicem ama boşuna ağlıyorsunuz.Ben 12.sınıfken (mfyim) 3 kere edebiyat 2 kere almanca vb sınavlar oluyordu ve bunlara çalışıp yüksek not almaya çalışıyordum obp sıkıntı çıkarmasın diye .Sadece önemli derslere çalışıp sonra da 80 obp niz olunca boş boş zırlamayın.İyi bir anadolu lisesinden mezunum ve 12 de bile performans ödevi yapıyordum kimse obpmi şişirmedi.91di bu arada.
  • Diploma notu 70. Şu yaşımızda okuyalım dedik. ODTÜ havacılık ve Uzay hep hayalimdi. Oturup çalışayım olur belki dedim. Oturdum çalışmaya başladım. Sonra hesap kitap işi derken fulle yakın yapmam gerektiğini anladım obp yüzünden. Hayaller suya düştü tabi. Şimdi Türk Hava Kurumu Uzay Mühendisliğine bakalım gidermiyiz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp yüzünden 7bin 8bin geri gidiyorum.Ne akla ne mantığa uyan bi sistem.Hakkım helal olmasın bu sisteme göz yumanlara

• Tm de ilk 100 deyim inşallah hamda obp 75 istediğim okul kaçacak kaldıki mezun olduğum lise Galatasaray Lisesi. Bu düzen batsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilari ogrenciler gitmesin diye basladi. Kurslarda cozdukleri ornekleri sinavda soruyorlar, ezberleyip sinava giriyorlar. Kurslara katilim olsun kapanmasin diye. Allahtan hepsi ayni mufredati isliyor (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 19 Haziran 2019; 16:2:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.