arkadaş bir kaban bir pantolon alayım diye internette geziniyorum uygun fiyatlı mağaza kalmamış. dandik diye yüzüne bakılmayan markalar bile inanılmaz pahalanmış. 2018'de 180 tl ye aldığım suni deri mont şu an 900 tl :D üstelik dandik ve çok ince bir monttu kaliteli bir şey değil. bir kez kolumu çizdim paramparça oldu mont lan bu pahalılık ne olacak? alışverişe gidiyorum 100 tl ile poşet dolmuyor, giysi bakacağım 1000 tl'den aşağı adam akıllı kaban yok, marka kot pantolon desen 300 den başlıyor, ayakkabıya hiç girmiyorum bile. dandik bez converseler 1000 tl olmuş :D bunlar benim seneler önce öğrenci halimle harçlık biriktirerek çok rahat alabildiğim şeylerdi şimdi almaksa hayal şu anki ekonomide YAŞAYABİLMEK için aylık minimum 1500 dolar kazanmanız lazım. onun aşağısı yaşamak değil hayatta kalmak oluyor LAN BİZ CİDDİ CİDDİ NAPACAZ BU EKONOMİDE ? NEREYE KADAR HAYAT PAHALANMAYA DEVAM EDECEK ? HERHALDE BİRKAÇ YILA HEPİMİZ ÇIPLAK ŞEKİLDE ALETE Bİ TANE YAPRAK TAKIP GEZECEZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 14 Aralık 2021; 15:25:7 > |
tr deki bu hayat pahalılığı ne olacak?
-
-
ilk defa gerçek bir konunu gördüm :d seni bu hayata getiren hayat bana neler neler yapmaz
-
hocam bakterilerin zorlu yaşam koşullarında endospor oluşturması gibi biz de kısıcaz kıyafetten , yeni elektronik cihazlardan kısacası 1. derecede yaşamsal olmayan şeylerden. Bu şunu sağlayacak diye düşünüyorum ileride elimize para geçince (malum kuyrukları da gördüğümüze göre) gerektiğinde tasarruflu olabilmeyi öğrenmiş olacağız. Bu sayede bu paralarla birikim yapıp yatırım için kaynak ayırmış olabileceğiz. Olumlu düşünebilmek gerek her koşulda. Endosporizm şart oldu malesef
-
Kız veya yakışıklı bir erkek değilsen açsın ölmüşsün depresyonda olman veya aynı günü tekrar tekrar yaşıyor olman kimsenin umrunda değil. Dünya fakir ve çirkinsen az ötede öl dünyası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyafete para verecek gücüm kalmadı yakında malum yerlerimizi yapraklarla kapatıp gezeriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha da artaracak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şükret ya rizeli olsaydın
dogru dedin hocam yemin ederim şuan tek tesellim o
-
Bugün bir iş görüşmesine gittim,3550tl veriyor,yol+yemek bunun içinde.Haftanın 6 günü çalışıyosun 1 gün izin.Nası ama
-
Sende okuyup memur olsaydın
1500 Dolar'a kadar iyi gidiyordun.
azmı
-
Kişiye göre değişir ama Türkiye şartlarında oldukça iyi.
Kişisel merakım olarak soruyorum , ne işi tam olarak ve vasfınız nedir ?
-
hep böyle kalmayacak tabiki.. geçecek..
-
Türkiye ekonomisinin geldiği noktanın mantıklı hiç bir izahı olamaz. Bu ülke tüm kaynakları ve iş gücü potansiyeli ile bu hale geldiyse bu ancak kasıtlı olarak yapılmıştır. Eğer bir Afrika ülkesinde bile kovid süreci bizimkinden daha iyi yönetilmiş, ekonomik olarak daha az hasarla atlatılmışsa yıllık enflasyon bizimkinin yarısı bile değilse, bu ülkeyi birileri yokuş aşağı sürüyor demektir. Uyumaya devam. Yüzde 400 gıda enflasyonu nedir lan? Kafamıza atom bombası mı yedik? Ülkenin ortasına meteor mu düştü? Bütün akarsularımız bir anda kurudu mu? Bu yaşananların hiçbir izahı yok, kendi sefaletini sorgulayan bir halk da yok. Tankla topla gelseler, son kişi kalana kadar savaşırlar, bütün toprakları araplara satarken çekirdek çitleyip izlerler. Tüm kültürel tarihimiz boyunca kafası savaşmaktan başka bir şeye basmayan bir millet yetiştirmişiz demek ki yazıklar olsun.
-
geçti mi?
dur daha başlamadı deniyor. yerel seçimler var önümüzde. yerel seçimlerden sonra tekrar sorarız, geçti mi? diye
-
Birleşik Devletler vizesini alır almaz ilk iş emekliliğimi (EYT) talep etmek olacak.
Emekli ikramiyesi yatar yatmaz bir deste Amerikan Doları ile gitmek nasip olur umarım…
Irgata baq, ne hayaller kurii.. ABD deyyo, dolar deyyo, ikramiye deyyo...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ilk defa gerçek bir konunu gördüm :d seni bu hayata getiren hayat bana neler neler yapmaz |
Şükret ya rizeli olsaydın
|
Benzer içerikler
- günde kaç sayfa kitap okunmalı
- bağdaş kuramama nedenleri
- bilerek hikayeye bakmamak
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- nasıl bedava yemek yerim
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X