beyler pre siz oyuna girilebilio ama evekilere soluom gee oynayın oyun super olmus lag sıfır bugg yok party pls sw buff isteyenlerde yok bom boş cz sakırsakır fıstık gibi olmus gece oynayın c de oynayan humanlar warsa msn kasarız beraber lwl 55 asas ama hack yedi yine cleaver la superim super olmus oyun yinede bole olmasını istemesdim amma bunu yapcakları yere server kapasitesini artırsala cok daha ii olurdu ama tavsiyem gece oynayın ne lag la ne bug la ugrasın
Gece Saat Kacta Girebiliriz?
dğn gece 12,30dan sonra 10 dakka uğraştm girmek için hepsine giriyodu sadece xıgenona girmiyodu kafayı sıyracaktım yaww evt oyuna girmesi sorun ama girince lag falan yok hiç
Valla Dİes 3 e Girsin Malları SAtıyım Para Kazanıyım Birz Kasıcam SAten Ama Böle İi Oldu Andreama Alısmıstım Şimdi Kasarız BirAz
arkadaşlar ben de gece oynuyorum. nickim SeRaL c de ardream da karusum
eğer humansan illaki tanırısn assassian.
hocam iide gunduz oynamak için baska oyun mu bulacazz off ya bu KO nun yap tıgı iş deıl ya en bastan paralı yaparsın wow gibi yada basladıgın gibi gıdersın bole pazarlama stratejisi ayıp yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme