Şimdi Ara

Beyler Oyunda 2004'lüler Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim şimdi seviye yerlerde diyorsun ama insanlara neden yaşlarıyla ilgili yorumlarda bulunuyorsun. Ben de 19luyum ama eski zamanlarda beni de ezmişlerdi. Dur bi kaç yorumda bulunayım. O 2004lü diye aşağılamaya çalıştığın kardeşimiz Silver 2. Sen ise Silver 3. Arkadaş rankedda +13 wl var. Sende ise -6. Ayrıca sen 700e yakın maç yapmana rağmen hala silverdesın.Her türlü eziyor seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Kardeşim şimdi seviye yerlerde diyorsun ama insanlara neden yaşlarıyla ilgili yorumlarda bulunuyorsun. Ben de 19luyum ama eski zamanlarda beni de ezmişlerdi. Dur bi kaç yorumda bulunayım. O 2004lü diye aşağılamaya çalıştığın kardeşimiz Silver 2. Sen ise Silver 3. Arkadaş rankedda +13 wl var. Sende ise -6. Ayrıca sen 700e yakın maç yapmana rağmen hala silverdesın.Her türlü eziyor seni.

Kardeş körsün galiba -6 mı benim wl bak istersen.
  • o çocukla aynı seviyedeysen konuyu kapat.tokatlamış yalnız harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimateHunter

quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Kardeş körsün galiba -6 mı benim wl bak istersen.

http://www.lolking.net/summoner/tr/445152#profile

ben burdan baktım ? yanlış gördüm galiba ?

• Seni yenmiş ya ona bak sen.
  • quote:

Daha önce belirtmiştim 1.5 sene önce oyuna başladığımda evcil hayvanımın ismi mercan idi ve olduğu gibi kabul etmeyince bende sonuna rakam koymaktansa xD koymayı tercih ettim oldumu?

Benim ördeğimin adıda şirindi ben çuvin diyodum ondan sonra shewin yaptım ingilizce gibi oldu. xD
  • Adamın skoru iyi, build iyi ve sizi yenmiş. 2004 lü çocuğu tebrik et derim. Tabi gerçekten 2004 lüyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anan2004
  • Adam sizin takima gelse flame yapsa feedlese afk kalsa da konuyu acsan mantikli olurdu ama adam iyi oynamis belki oyun icinde kufur de etmemistir bi insani 2004de dogdu diye elestirmen cok sacma

• Attığı penta sayısıdır ya merak etmeyin (!) Şaka maka ezmiş 2004 lü
  • Resmi baksan görebilirdin w/l'u
  • O elemanla ayni oyundaysan sende pek parlak lol oyuncusu degilsin. Hem dalga gectigin adam takimini tasimis gibi gorunuyor.

• O kadar maç da hala Silverdaysan oyunu kaldır bilgisayardan
  • daha da konuşup rezil olma bence
  • aynen adam 2004 lü diye dalga geçiyonda adam sizi manyak etmiş hadi flame yapsa feedlese felan anlıyacamda 2004 lü diye konu açmanı adamın sizi şamarladığı fotoyu koyup burdaki milletede siz ne anlarsınız demen çok yanlış hareketler kardeş trollenmeyi hakediyosun açıkcası
  • quote:

Seviye bu halde.
     Beyler Oyunda 2004'lüler Var

belki wolftimde 2004 üncü çarın anısına öyle yazmıştır

• böyle 95'liler adamın nickinin komiklikli şakalı bi nick olduğunu anlayamıyor işte.
  • Kimse dememis ki adam dalgasina nickini oyle yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Philae

daha da konuşup rezil olma bence

Rezil olduğum filan yok rezil olmakla alakası yok ne diyeyim umarım bu adamla aynı oyuna düşersinizde görürüm sizi bu veletlerin çok olduğunu biliyordumda bu kadar olduğundan haberim yoktu ne yani adamın her mesajında küfür var koysamıydım buraya ama işte diyorum beyin yokki...
  • Belki 2004'te ilk milli maçına çıktı? ( soru işareti koymalı mıyım bilmiyorum (mıyımdan sonra koymalı mıydım?)) ayrıca buildinin mobafire oluşu haricinde aldığı kille göre farmı gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.