Şimdi Ara

Beyler Oyunda 2004'lüler Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Nicki görünce bastım kahkahayı
  • 2004lü ezmiş sizi kanka
  • sadece o değil bütün nickler op
  • 2004'lü ama sizi iyi tokatlamış
  • Adam ezmiş yalnız
  • Nick OP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki takımda da en çok ikinci gold'u o kasmış. yaptığı build mantıklı sayılabilir(çok da değil, 2011 leblanc buildi). bir leblanca göre gayet güzel cs yapmış.

yani suck it bro. 2004'lülere oyun kaybettin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 14 Eylül 2013; 14:01:47 >
  • Hiç sorma en çokta ona sinir oluyorum.
  • Ulan varya ne agresif adamlarsınız cidden biraz oyunu bilen bi takımım olsaydı görürdüm ama sizde bunu anlama kapasitesi yok işte naparsın...
  • 2004 lü adama ezilmişsin qnq. Nick OP bu arada , sen kaçlısın MeRCaNxD ?
  • En iyi nick kenanın gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95'liyim sivri zeka.Bu agresif cevap verenlerin alayı 2000 li veya üstü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUltimateHunter -- 14 Eylül 2013; 14:07:47 >

• Benim de 8 yaşındaki kuzenim oynuyor. Lissandra mı yoksa İksin zaho mu daha güçlü diye soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 14 Eylül 2013; 14:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimateHunter

Seviye bu halde.

2004'lü adama eziliyorsun. Sonra gelip buraya 2004'lü adama yenildiğin fotoyu buraya atma cesareti seçilmiş kişilerde var. Ayrıca 2004 onun yaşını belirlemez belki önemli bir olay olmuştur 2004'de ondan koymuştur.

• nickimi 2014qapaq yapıcam ozaman forumda nasıl konular açılır onu merak ediyorum
  • senin buildi hiç beğenmedim(bence hydradan önce ie daha iyi olur) ve 2004 lüyü de savunamam tabiiki , nicke de bakılırsa iyi birine benzemiyor. (ama size çakmış tabi o ayrı mesele)
  • 2004'lü falan ezmiş seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Eylül 2013; 14:14:26 >
  • fena ezmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdada bayağı 2000'li varmış öğrenmiş olduk o adam karşımda olsa görürdüm ayırca kim kimi ezcek kennen feedlesin bot lane feedlesin biz ezilmiş olalım bayağı zekiymişsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.