Şimdi Ara

Beyler Oyunda 2004'lüler Var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 lü adam böyle LB oynuyorsa bırak oynasın. 2004 lü olsun böyle olsun. Ki 2004 lü falan olduğunu sanmıyorum o kadarda değil be. Şakasına yazmıştır
  • Adam tasimis maci yasinin ne onemi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimateHunter

Ulan varya ne agresif adamlarsınız cidden biraz oyunu bilen bi takımım olsaydı görürdüm ama sizde bunu anlama kapasitesi yok işte naparsın...

evet biz gerizekalıyız senin gibi aynştayn değiliz
  • quote:

Seviye bu halde.
     Beyler Oyunda 2004'lüler Var

Skoru Senden İyi .

• 2004 bahane xD şahane.
  • MeRCaNxD
  • seviyeli olduktan sonra bi problem olmadıktan sonra fark etmez kaçlı olduğu.oyun bu sonuçta küçük arkadaşlarında olması normal.tabii oyunu baltalayan azınlığı gözardı etmemek lazım :))).
  • xD yapan çocuk mu oluyor şimdi? Ozaman profesyonel lol oyuncularının bir çoğu çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cafraline -- 14 Eylül 2013; 19:17:09 >
  • hahahha nicke bk anan2004 zaaa xDdDeee
  • kimsede demıyorki aga bu adam 2004 lü değil ironi yapmış
  • lb nin nicki görünce kahkaha attım
  • quote:

Daha önce belirtmiştim 1.5 sene önce oyuna başladığımda evcil hayvanımın ismi mercan idi ve olduğu gibi kabul etmeyince bende sonuna rakam koymaktansa xD koymayı tercih ettim oldumu?

Olay şu ki biz sana nasıl yargısız infaz yaptıysak sende o 2004 yazan adama aynısını yapıyosun. Nerden biliyosun 2004 ün o adam için bir anlamı olmadığını? Üstüne adam kötüde oynamamış hadi 2004 lü olsa nolur?
  • nick op itemler op lig op paint düzenlemesi op
  • evet ilk öncelikle sırf bu konuya cevap verebilmek için üye oldum.lolden biri ekleyip attı konuyuda öncelikle 2004 değilim kardeşim 95 doğumluyum. ve küfür ettim falan demişsin,çok komiksin.ben oyunda %90 küfür etmem ignore atarım hadi kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avernus2004

evet ilk öncelikle sırf bu konuya cevap verebilmek için üye oldum.lolden biri ekleyip attı konuyuda öncelikle 2004 değilim kardeşim 95 doğumluyum. ve küfür ettim falan demişsin,çok komiksin.ben oyunda %90 küfür etmem ignore atarım hadi kolay gelsin :)

ve qapaqq qeLdi xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TykiMykk

quote:

Daha önce belirtmiştim 1.5 sene önce oyuna başladığımda evcil hayvanımın ismi mercan idi ve olduğu gibi kabul etmeyince bende sonuna rakam koymaktansa xD koymayı tercih ettim oldumu?

Olay şu ki biz sana nasıl yargısız infaz yaptıysak sende o 2004 yazan adama aynısını yapıyosun. Nerden biliyosun 2004 ün o adam için bir anlamı olmadığını? Üstüne adam kötüde oynamamış hadi 2004 lü olsa nolur?

Keşke mesajları okusaydın bak diyorumki adamın oyunda yaptığı flameyi kimse yapmadı kaybeden takım olarak biz birbirimize bile yapmadık ama o velet hem kendi takımına hemde bizim takımdakilere ne varsa sövüp durdu anlatabildimmi?

• avernus2004 A kullanıcısına yanıt
    Evet gördük o oyunda kardeşim cidden küfür etmediğini.
  • no ss no guven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Nickinizin sonunda xD ibaresi bulunuyor. Ona takılmadınız da diğer oyuncunun nickinin sonundaki 2004 ' e mi takıldınız ? Ayrıca 12 / 3 fena bir skor değil.

Main karakteriniz voli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.