Şimdi Ara

Beyler Pelerin görevini nasıl yapıcaz baştan sona kadar anlatırmısıınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz arkadaşlarla clan kurcaz onuuda pelerinli yapmak istiyoz ama bi sorun var nasıl yapılcağını bilmiyoz nasıl adamlarla keselir kaç lwl lik adamlar alınır server:: ( diez ) aranızda diezde oynayan varsa bana pm atsın lütfen gelelim konuya pelerin görevi nerden alınıyo bi fikriniz varmı bu çok önemli lütfen dikkate alın!!

server:diez
    lewel:41
    ırk:el morad

Arkadaşlar siz benim lwlime takılmayın sizden de yüksek lwl li biri çıkarsa neden lmasın şimdiden yardımlarıınız içn teşekkürl er.[:)

• 140 k np lazım
  • o ne ki kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceremis13

o ne ki kardeş

np mi ne bence bu işi çoook sonraya bıraksanız iyi olur kolay iş değil
  • quote:

o ne ki kardeş

yoqsa herkes pelerinli clan kurardı dimi
  • söleseniz nolcak ben kararlıyım kuracm arkadaşım bilio ama ben bilmiyon
  • araştırma yap offff

http://forum.donanimhaber.com/m_6787349/mpage_1/key_//tm.htm#7051510

gir bak oku ve başka soru sorma forumu baştan aşağı oku 144k np yaptıkran sonra gel bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 140 k var 5m var
  • quote:

bende 140 k var 5m var

140k olan para deil...

140.000 National point.
  • the_?playboy saol şimdi anladım da o nerden oluyo öle
  • kolluk g3 olması lasım en az buda sanıorum 140k np knıght clericden pelerin görevini seçiçek başkan ve clandakiler içeri girecek canavarı kestikden sonra başkan kutudaki anahtarı alıcak sonra pelerinanahtarı ile kollugunun ve parasının yettigi renkte pelerin alıcaktır.
  • quote:

the_?playboy saol şimdi anladım da o nerden oluyo öle

Rica ederim.

National pointi czde veya savaşlarda kazanabilirsin

her öldürdüğün adam için national point alırsın öldükçede kaybedersin. Kısacası bayağı bi güçlü olup çok adam alman lazım... Klanınızdakı toplam national point 140.000 oldugu zaman grade 3 olursunuz ve pelerın canavarının yanına gitmeye hak kazanırsınız.
  • peki aybs de karus öldürünce notial point gelitmi???
  • quote:

peki aybs de karus öldürünce notial point gelitmi???

Hayır. Abbyste öldürdüğün karustan np veya para gelmez.
  • lwl 41 cz ye gidebilirmiyim peki
  • sen diezde adam açarmıısn biz seni kasarız hadi be bize bi iyilik ysp
  • kardeşolluğun Grade 3 olması lazım oda yaklaşık 144000 np eder ki oda zor biraz
  • pelerin görevine...1 tane 30 tas rezzer...2 tane warrior.....4 tane healler.....2 tane rogue.....1 tane mage.....BUNLAR RIN 60+ OLMASINA DIKKAT ET ve en az 1milyon np
  • Gel ben Sana Söleyem Gzl'cene kardeş o Np Ne Deye sormusun;
    Clony Zone , RunarWar da fln adam öldurdukce kazanırsın bu puanı normal party siz kesersen 50 np gelir 8 kişilik party de 12 gelir artık hesapla kac adam kesmen lzm toplam kac k np toplanacagini bilmiyorum ama g3 olman lzm en az Ve tabikide adam kesmek için lvl 60+ olman lzm (sadece lvl 60 lık lar giriyo degil) adam kesebilmen için Ares serverinde isen 60+ da fazla ii olmaz çunki cok fazla kisi lvl 70 ve her kez genellikle 65+ ;;;
    sonra ise claninin toplam 140k np si oldugunda canavarı kesmek ıcın olan kadronu toplayucan ben sana soleyeyim;
    3 Tane Tank Warrrior (lvl 61+)
    5 Tane Healler Priest (960 olmasın Yetmez);
    3 Tane Draıner (lvl 16 da assasıan job una gelen skıll ) canavarın daha kolay olmesını saglıyo;
    1 tane rezzer (Talismancı Preıst lere gelen canlandırma skıllı) Her Halikara Karsı Bulundur;
    NOT: Clan Gorevindeki Canavarı kEserken canavarın canı %30 dan asagıya ınınce kendıne cok serı ve fazla heal basmaya baslar yani canını doldurur , canavar kolay oluyo deye bırakmıyacaksınız ve ondan sonra Draınırlerın Hepsının aynı anda skıll vurması lzm draını yoqsa kesmek ımkaansız , sızın vurdugunuzdan cok kendını healler ....

Hmm Sunu solemeyi Unuttum Ondan Duzenledim Tekrar ;
    Goreve Girerken Her Kezin Onaylaması lzm degil Luferson Castle de (orcsan tabi) arkada bi Tas War Süs gibi iste onun Yaninda Clark isimli bi kişi duruyo onunla konusma sayfası aç ve 1/3 unu sec sen içeri missona girdiğinde tum online olan clan member ları içeri alır , Canavar Oldukten sonra kutuyu sen açacaksın clan leaderı olarak içinden Anahtar çıkıyor onu al
    DİKKAT:Tanımadıgın kısılerı draıner olarak alma çunki Kutu Party de olanlara degıl tum clan memberına cıkıyor yanı tum Uyelere, o kisi anahtarı alıp kacabılır bole yapan cok fazla kısı var ;
    ve sunuda soleyem kutunun icinden Unique İtem Bow Cikiyor bi tane cok ii bi item cikarsa hemen al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RememberWaLKer -- 8 Haziran 2006; 15:09:52 >

• çok saol çok yardımcı oldun ama g3 ne??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.