yaw arkadaslar bişey soracam hani bi konu hakkında bişey yazıyon konu baslığı oluo ve gelen gecen bişey yazıo (örn: dupus'un yaptığı gibi) bunu nasıl yapabilirim daha yeni üye oldum da
Yanlız Arkadaşımız Playerlerin Dio Galiba KoHack programını kastedio KoHack programının da linkinin verilmesi bu forumda yasak
eet malesef kullanıllamıo bu forumda gectı o gunler
ko nptracker sitesinde yanılmıyorsam bir ara oyuncunun sahip oldugu itemler yazıyordu. anlamadan dinlemeden yazmayın herşeye
güzel site saol
ben bu oyuncuların üzerindeki itemleri gösteren siteden nefret ediyorum.. çünkü bu trade hackciler veyaa bi sekilde hackliyenler sağlam itemlere bakıyo.. ne gerek var bilmesin üzerimdeki itemi.. bu ve bu tür siteler hack e davetiye çıkarıyo diye düşünüyorum bu yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: kanar_yam
ben bu oyuncuların üzerindeki itemleri gösteren siteden nefret ediyorum.. çünkü bu trade hackciler veyaa bi sekilde hackliyenler sağlam itemlere bakıyo.. ne gerek var bilmesin üzerimdeki itemi.. bu ve bu tür siteler hack e davetiye çıkarıyo diye düşünüyorum bu yüzden
KATILIYORUM SANA KARDEŞ ÇOOK HAKLISIN..
quote:
+111.
www.knightonlineranking.tk
yaşanan hack olaylarıının artması bu tür siteler yüzünden adam kime el atacağını çok kolay seçebiliyor anlamadığım şey ise bu sitedekiler bu dataları nasıl elde ediyor?
VALLAHA COK DOGRU KARDES +1 hll olsun
quote:
www.vgamingonline.net adresinden knight fan siteye gir ordan bkarsın
peki ne için kullanıyosun sorabilirmiyim? kimde ne var bunu görmek hosuna mı gidiyor yoksa hedef seçmek için mi kullanılıyor.. sorun su bu site senin ne işine yarıyor?