Şimdi Ara

BEYLER PRE ALDIM İLK DEFA BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pre aldım ilk defa ama internet cafe sahibinin kredi kartıyla ondan dolayı şifremi degiştirdim başka ne degiştirmem lazım ????(2. topicim oldu kimse cvp yazmıor)

• gene cvp yazan yok yaaaaffffffffff
  • birşey değiştirmek gerekmiyor hocam hayırlı olsun pre.un şifreni değişmenede gerek yok normal oyununa devam edeceksin
  • tamam
  • o adam senin acc çalabilir.. credi cartının son 4 hanesi ile gizli soru bile değişir. ki adamda card nosu var
  • hayirli olsun char elden gitti adam der ki bnm charimi caldilar der kredi kartinin son 4 rakamini verir chari senden soke soke alir charla vedalas ama tanidigin bi kisiyse oyle birsey yapmaz heralde ama sen yinede dikkat et...
  • hıc problem dııl sıfrenı degıstır yeterlı korkcak bı durum yok

http://forum.donanimhaber.com/m_9688173/tm.htm bu lınkı ıncelersen pre alırken karta gerek olmadıgını gorceksın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 26 Ekim 2006; 23:23:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

hıc problem dııl sıfrenı degıstır yeterlı korkcak bı durum yok

http://forum.donanimhaber.com/m_9688173/tm.htm bu lınkı ıncelersen pre alırken karta gerek olmadıgını gorceksın ...

ya kanka hala izmirde bulamadınızmı?Pre satıcak cafe..
  • benizmirde biliom izmir/hatay da virus cafe
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreadMare

benizmirde biliom izmir/hatay da virus cafe

kanka hatay uzak be hayatın aktıgı KARŞIYAKA dan yokmu
  • 1 sorun olmaz.. Oyuna devam et Gizlı soruna Ulasamayacaktır
  • walla karakterin sağlamsa yani cafe sahibinin hoşuna gittiyse sen o charı unut bi tickete bakar credi cartının son 4 hanesini verse karakterini alması için yeterli
  • sadece şifreni değiştirmen yeterli
  • yaf kardes yulkarda kos koca pre alımı denio orayı inceleseydin ya yaf tanığından al weya
  • İSTERSE CHARINI ELİNDEN ALABİLİR AMA MÜSTERİ KAYBETMEMEK İÇİN ÖLE BİŞEY YAPCAGINI SANMIOM AMA İYNEDE ADAMIN ELİNDE HERSEY YAPABİLCEGİN HİÇ BİŞEY YOK
  • keşke bendede pre olsa (acılarınnn çocuğuyumm{küçük emrah xD})sadece yeni char açınca pre sahibi olmuştum o kadar :D
  • hiç bi sorun yok şifre değiştirmene bile gerek yok ama sen gene de önlemini al.. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.