Bildirim
beyler premiumsuz girme olasılığı yüksek bir yol patch 1459 için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
server bosalıyo yavaş yavaşda ondan alakası yok -
bi çık bidaha gir aynı yöntemle bikere bala girmişse nie yazıyon kardeşim -
Ballı -
Artık oyuna girmeyle ilgili bir topic gördüğüm anca şikayete basıcam
sende edildin -
hakketen artık yeter -
3 kez dendim 1.de x2 2.de x1 3.de yine x1 bu balmı şimdi arkadaşım sabahtan beri bu taktikle girip çıkma sayısını unuttu -
quote:
Orjinalden alıntı: the_immortal
beyler yapmanız gereken sadece server listesi gelince 1.2.3. serverlara tıklamak bug yapıo alıo oyuna bu yolla tekte x1 e girdim ve premium yok saat su an itibariyle 21,07
yaw senin yazdıgını deniim dedim server cyper.
Ama ben gittim olimpiayı denedim o 1 e tek tık :(( cıktım dyper dendim olmadı -
olmadı malesef -
bndede server listesi gelince arka plan orc resimli ise garanti girio insan varsa girmio GMler orcları tutuo -
quote:
beyler yapmanız gereken sadece server listesi gelince 1.2.3. serverlara tıklamak bug yapıo alıo oyuna bu yolla tekte x1 e girdim ve premium yok saat su an itibariyle 21,07
bakarızz -
quote:
sıkıyosa b1 e gir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X