Şimdi Ara

beyler premiumsuz girme olasılığı yüksek bir yol patch 1459 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yapmanız gereken sadece server listesi gelince 1.2.3. serverlara tıklamak bug yapıo alıo oyuna bu yolla tekte x1 e girdim ve premium yok saat su an itibariyle 21,07

• server bosalıyo yavaş yavaşda ondan alakası yok
  • bi çık bidaha gir aynı yöntemle bikere bala girmişse nie yazıyon kardeşim
  • Ballı
  • Artık oyuna girmeyle ilgili bir topic gördüğüm anca şikayete basıcam
    sende edildin
  • hakketen artık yeter
  • 3 kez dendim 1.de x2 2.de x1 3.de yine x1 bu balmı şimdi arkadaşım sabahtan beri bu taktikle girip çıkma sayısını unuttu
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_immortal

beyler yapmanız gereken sadece server listesi gelince 1.2.3. serverlara tıklamak bug yapıo alıo oyuna bu yolla tekte x1 e girdim ve premium yok saat su an itibariyle 21,07

yaw senin yazdıgını deniim dedim server cyper.
    Ama ben gittim olimpiayı denedim o 1 e tek tık :(( cıktım dyper dendim olmadı
  • olmadı malesef
  • bndede server listesi gelince arka plan orc resimli ise garanti girio insan varsa girmio GMler orcları tutuo
  • quote:

beyler yapmanız gereken sadece server listesi gelince 1.2.3. serverlara tıklamak bug yapıo alıo oyuna bu yolla tekte x1 e girdim ve premium yok saat su an itibariyle 21,07

bakarızz
  • quote:

sıkıyosa b1 e gir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.