Şimdi Ara

Forumda PC ile girenler azalmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki gibi pc den giren yok fazla. acaba diyorum bilgisayarlar ölüyormuki ? siz ne dersiniz ?

Forumda PC ile girenler azalmış...

• Mobiller forumu ele geçiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim forumda gezmek için kalkıp bilgisayar başında otursun ki ? Yatıyoz boş boş bakınıyoz işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcde yapcak daha çok şey var. Mobil dh daha zevkli geliyor bana. Yazmak zor olsa da.

• PC ile girmek vakit kaybı. B

• birader sen kamburunu çıkarmış monitördeki o yazıları okumaya çalışırmıydın millet yattığı yerden rahat rahat giriyor mobilden ne güzel işte

• Bilgisayarlar ölmüyor, cihazların kullanım alanları farklılaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobil pazarda büyük bir artış pc pazarında ise çok büyük düşüş var zaten

• Rahatlık oluyor. Genelde üniversitedeyim, istediğim gibi giriyorum, takip ediyorum telefondan.

• @`CatMan

Eeeee iyi o zaman. pc ye devam...
  • Yıl 2015 insanlar monitör karşısında değil artık. Tabletler ve akıllı telefonlar internette sörf ve sosyal medya kanalları için daha uygun aletler.
    Donanım sektörünü ayakta tutan özelliklede nvidia tarafını pc oyunculuğu ama onunda sonunun geldiğini düşünüyorum bulut sistemi kullanışlı bir hale gelirse çok şey değişecek
    Umarım gelir ve yapımcılar teknik sınırlamalara maruz kalmadan oyun geliştirirler ve cgi kalitesinde grafikler görürüz
  • Mobil de daha az reklam var

• PC'den DH'ye girmek yerine çok daha farklı işlerimi yapabilirim. Genelde PC başında olduğumda DH'ye girmek pek aklıma gelmiyor ama mobilden veya tabletten daha çok DH'ye giriyorum.

Not: Yatakta laptopla uzanıyorum şuan.
  • Benim de pc'deyken dhde bir şeyleri okurken tembelliğim tutuyor, üşeniyorum. Çünkü masaüstü olduğu için monitör büyük ve ekran da büyük olduğundan bazen hafif eğri duruyorum gözümü kısıyorum vs, vs... fiziksel açıdan rahat olmuyor ya telefon kadar.
  • Bu saatlerde mobil daha rahat

• Çok çok uzun zamandır hiç pc sürümden girmedim.Bence forum mobilde daha zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: firefoxos

Mobil de daha az reklam var

Allah başka dert vermesin...
  • Pc de bile mobil sürümden giren adamım 😎 Teknoloji girdikçe bu aletlerin içine insanlarda kolay olanı seçiyor tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.