beyler benim olympiada 62 lvl priest im var ama combo yapmayı bilmiom yardım edermisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: kingdom
beyler benim olympiada 62 lvl priest im var ama combo yapmayı bilmiom yardım edermisiniz?
z +r + skill
combo yapmaya gerek yok ki judgement zaten seri serii vuruyor ama combo yapcam diyorsan ben skill+rr yapıyordum
prieste comboya gerek yok
bi ark var combo yapmayı bilio onla kapışırken ard arda 3 damage yiyom
r skil s skil
z+r+judgment(gerçi priestte combo gerekmez ama buda combo dur şahsen ben kullanıyorum daha iyi damage veriyorum 4k+)
bence comboya gerek yok zaten adamın canına okuyo tek vurusla
Judgment acıksa comboya gerek yok sadece eger karsında kendını tank heallayan bı ınt prıest warsa ısıne yarıyabılır belkı onada gerek olacagını sanmıorum. Ha ıllada ıstıosan combo yapmak z r skıll s r skıll s r skıll bu s'ler adamın hareket edısıne gore w olarak degısır.
bak zr yap tam vurmak için elini kaldırdığında skill bas skill için elini kaldırdığında s ye bas r ye bas ama bekle elini kaldırsın yoksa failed alırsın
skill+s+r+w
quote:
Orjinalden alıntı: mardinlicihan
skill+s+r+w
Yok böle bişey
Judgement ZAten Seri z+rJuggement SOnra r
beyler yeri değil ama bi sorayım.ben her oyuna girdiğimde skill diziyorum.yokmu bunun bi çaresi.öncede SAVE yapıyodum.şimdi ??
priestin combosu mu olur zaten tek skill kullancan
judgement+ judgement + judgement+........ölene kadar
z+r+skill+w hep böyle yapabilirsin benim priest ile arenada iş görüyordum bu comboyla.
quote:
Orjinalden alıntı: Lims_Kragma
quote:
Orjinalden alıntı: mardinlicihan
skill+s+r+w
Yok böle bişey
hakkaten lem bune
priest skilleri seri deilmi
comboya ne gerek var
A-orta S-pas D-şut W-hızlı koşma
quote:
Orjinalden alıntı: They Will Return
A-orta S-pas D-şut W-hızlı koşma
Çok boş adamsın gereksizlerdeki ufak tartısmanın(http://forum.donanimhaber.com/m_8646974/tm.htm) ardından gelip buradaki insanlarla kendince dalga gecıosun,onlara boş diosun.Esas boş olan sensın acınacak durumdasın.