Şimdi Ara

Beyler Psp Bölümü Neden Bu Kadar Cansız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok canım sıkılıyor birilerine adam gibi yardım etmek bilgi vermek istiyoruz.Ama ne gelen var ne giden sizce neden böyle bence birşeyler yapmalıyız.

Birde Iso,cso,dax ların Paylaşımının yasak olduğunu biliyoruz.Homebrew programlar openbor yazılımlar ve psp için eklenti ve programları paylaşmaktamı yasak çoğu kişi daha psp de nasıl video çekeceğini bilmiyor.Oyunda nasıl müsic çalacağını bilmiyor.

Hangileri yasak hangileri değil söyleyinde ona göre arşiv yapalım.

• Dostum madem soru istiyosun oyleyse sorayim :)

PSP icin en iyi web tarayici hangisidir? (Oncelik hiz faktoru.)
    Youtube'dan video seyretmek icin birkac program var, bunlardan en kullanislisi hangisi?
    PSP icin web tabanli olmayan MSN Messenger programi yokmu? (Yani gercek bir program, web yonlendirmeli sitelerden degil. ebuddy vs. gibi.)
    En yaygin olarak kullanilan PSP programlari neler?

Gercekten cevap verirsen sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Dostum madem soru istiyosun oyleyse sorayim :)

PSP icin en iyi web tarayici hangisidir? (Oncelik hiz faktoru.)
    Youtube'dan video seyretmek icin birkac program var, bunlardan en kullanislisi hangisi?
    PSP icin web tabanli olmayan MSN Messenger programi yokmu? (Yani gercek bir program, web yonlendirmeli sitelerden degil. ebuddy vs. gibi.)
    En yaygin olarak kullanilan PSP programlari neler?

Gercekten cevap verirsen sevinirim :)

Psp için en iyi web tarayıcı Xplora 1.8 de bulunan İnternet Browser dır ilk bakışta normal browserdan ne farkı var diyebilirsiniz ancak ramin tamamı buffer a ayrıldığı için kat kat hızlı açılır.Ancak 1-2 saat ten fazla kullanmayın wireless modem çok ısınır.

Ultimate Psp tube veya Super Psp Tube iyidir.

Hayır yok hepsi ebuddy üzerinden giriyor.Bi ara vardı ama oda şuanda çalışmıyor yenisi çıktımı bilmiyorum.

xplora 1.8 İrshell 5.0 Super Psp tube Psp display eklenti olarak fusa v.b v.b

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

çok canım sıkılıyor birilerine adam gibi yardım etmek bilgi vermek istiyoruz.Ama ne gelen var ne giden sizce neden böyle bence birşeyler yapmalıyız.

Birde Iso,cso,dax ların Paylaşımının yasak olduğunu biliyoruz.Homebrew programlar openbor yazılımlar ve psp için eklenti ve programları paylaşmaktamı yasak çoğu kişi daha psp de nasıl video çekeceğini bilmiyor.Oyunda nasıl müsic çalacağını bilmiyor.

İşte tüm bunlar burada yasak olduğu için eski üyeler dahil kullanıcılar diğer malum forumlara yöneliyor.Burada ise geriye bir avuç kullanıcı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 5 Eylül 2009; 19:59:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

çok canım sıkılıyor birilerine adam gibi yardım etmek bilgi vermek istiyoruz.Ama ne gelen var ne giden sizce neden böyle bence birşeyler yapmalıyız.

İşte tüm bunlar burada yasak olduğu için eski üyeler dahil kullanıcılar diğer malum forumlara yöneliyor.Burada ise geriye bir avuç kullanıcı kaldı.

Yani ne bileyim Emulatör Mesela Snes MAme Çart Curt Hepsimi yasak öyle işmi olur ya.İyi O zaman Psp hakkında Sorusu olan buraya yazsın.

• Benim PSP'm hakkında bir SORUNUM var. PSP'min ekranı çok kirliydi ben de yumuşak bir bezle ekranı sildim pırıl pırıl oldu. 3 saat sonra falan bir oyun açtım. Sanki 5-10 fps veriyormuş gibi oyun çok yavaşladı. Diğer oyunlarda da oluyor aynısı. Problem ne olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirectManiac

Benim PSP'm hakkında bir SORUNUM var. PSP'min ekranı çok kirliydi ben de yumuşak bir bezle ekranı sildim pırıl pırıl oldu. 3 saat sonra falan bir oyun açtım. Sanki 5-10 fps veriyormuş gibi oyun çok yavaşladı. Diğer oyunlarda da oluyor aynısı. Problem ne olabilir acaba?

Ekran Dediğin aletin iç ekranımı yoksa üst kalıbının plastiğimi iç ekranı sildiysen şase falan olabilir yani silmeyle fps yavaşlamaz veya Hafıza kartının okuyucusu olmadı hafıza kartı yani memory stickle ilgili bir sorun vardır.Memory stick nasıl sürekli veri okumaya falan mı çalışıyor kırmızı ışık nasıl oyunlarda çok hareketli veya sönmüyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dış ekranı sildim. Memory Stick ışığı pek fazla yanmıyor ama PSP'nin ana menüsünde normal hızla çalışıyor ve PSP efektleri falan normal hızla çalışıyor. Ekrana da birazcık bastırınca birazcık iz bırakıyor, PSP'yi kapatıp açtığımda ise iz kayboluyor anlamadım. Babam PSP'yi yurt dışından aldı o yüzden garantisi de yok. Memory stick yüzünden olabilir başka bir memory stick deniyeyim, ıslak bezle silmiştim memory stick yerine su kaçmış olabilir.

Edit: Memory stickle ilgili bir sorun yok UMD ile denedim muhtemelen PSP'nin içine su kaçmış. Yine de yardımın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirectManiac -- 5 Eylül 2009; 20:59:46 >
  • GT Psp çıksın canlanır
  • Uygun fiyatlı bir cihaz bulabilsem ben de yine arada konu açarım, burada Türkçe altyazılı video çalma programıyla ilgili anlatımlı bir konum vardı mesela.

Internet için Opera Mini'ye alışıksanız PSPde de PSPKVM ile çalışıyordu, kullanışlı ve hızlı bir programdır.
  • iphone konsunda her türlü iphone kırma işlemleri anlatılıyor. iphone oyunları veriliyor neden psp için yasak anlamış değilim.
  • Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bir şey sormam gerek,

Yanında 4 gb hafıza kartı olan, içinde 10'a yakın oyun olan, kılıfı ve şarj aleti bulunan, arka kısmında çizikleri olan Psp Slim'i şu an normâl olarak nasıl bir fiyata satabilirim? 300 çok mu aşırı olur?

(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

iphone konsunda her türlü iphone kırma işlemleri anlatılıyor. iphone oyunları veriliyor neden psp için yasak anlamış değilim.

evet çok saçma ikiside illegal ama psp yasak.ama psp oyunları Türkiyede satılıyor.iphone app.ları itunes üzerinden satıldığı için serbest olabilir.yada psp ps türevi olduğu için düz mantık buradada oyun paylaşımı yasak diğer pslerde olduğu gibi.telefon oyunları paylaşımı serbest olduğu için iphoneda kaynamış oluyor
  • Psp için serbest olsa neler sorarım neler ?

ha bide eskiden sorardım ama şimdi araştırarak ve kurcalayarak öğrendim nerdeyse herşeyi
  • Arkadaslar sadec iphone konusunda degil, Nokia konusunda da telefonu hacklemekten tutun hercesit uygulama crackli cracksiz paylasiliyor. Bence burada da paylasilmasi gerekir. En azindan paylasilmasa bile anlatimlardan herhangi birsey olacagini sanmiyorum.
  • En azından emülatörleri paylaşabiliriz diye düşünüyorum ben de.
  • Bu konuyu yönetime açamazmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bir şey sormam gerek,

Yanında 4 gb hafıza kartı olan, içinde 10'a yakın oyun olan, kılıfı ve şarj aleti bulunan, arka kısmında çizikleri olan Psp Slim'i şu an normâl olarak nasıl bir fiyata satabilirim? 300 çok mu aşırı olur?

(:

Alıcısına 300 olur piyasası 250 icindeki oyunların fiyata etkisi olmaz. Oyunlar UMD ise degisir.
    Kılıf sarj aleti vs de para etmez. Cam ya da GPS olur o ayrı...
  • @platinium ii guzel konu acmıssın ama millet elindeki psp'yi satmakla ugrasıyor, alıcı yok. Yani konsolun yukselisi bitti artık.
    haliyle insanlar da konuları takip etmez oldu. Ben en azından her gun ugruyorum PSP baslıgına en az gunde bir kere, şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brutal160

Bu konuyu yönetime açamazmıyız ?

Teklif bile etme ama @wzzk'nın dediği gibi emulatorler uzerinde yogunlasılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.