Şimdi Ara

BEYLER SAMSUNG GALAXY S3 MÜ S2 Mİ GENÇ KARDEŞİNİZE YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle yazdığım konu belki elli bin defa soruldu ama DH'nin 17 li genç kardeşi olarak bir kez de ben sorma ihtiyacı duydum Öncelikle DH'den ve adını vermek istemediğim bazı forumlardanda karşılaştırmaları izledim ancak kullananlardan bilgi alırsam daha garanti bir sonuç elde edeceğimi düşünüyorum..Belli bir bütçem yok Galaxy S2 veyahut S3 alıcam ancak aradaki 600 tl farka değer birşey varmı s3 te bilmiyorum (Tabiki var ama videoyu oynatırken internette dolaşmak kimin umrunda) aralarında çok az bir hız farkı var sizce hangisini tercih etmeliyim Sonuçta bir kere alınacak bir cihazı 4-5 yıl kullanıcam öğrenci hesabı işte.. Lütfen yardım edin teşekkürler DH ve DH üyeleri..

• NOTE 2
  • sadece ekran kalitesi farkiyla bile s3 tercih sebebidir, bence galaxy nexus-s3 arasinda dusunun
  • 1 ay bekleyip bence de note 2 :)
  • nexus al s2 yerine yada s3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMOMPE

1 ay bekleyip bence de note 2 :)

kesinleşti mi note 2 özellikleri?
  • Eger S2 ye 1200 tl vermeyi düşünüyorsan S3 derim ama yok param yok zar zor 1000 tl çıkar dersen 2. el gıcır gıcır bir S2 alabilirsin
    Bende arada kaldım 1000 tl ye gıcır gıcır 4 aylık S2 aldım ... çokta memnunum büyük ihtimalle yakında jelly beanda gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

sadece ekran kalitesi farkiyla bile s3 tercih sebebidir, bence galaxy nexus-s3 arasinda dusunun

http://shiftdelete.net/t/galaxy%20s2%20vs%20galaxy%20s3 ekran farkı diyen bu videoyu izlesin arada nerdeyse fark yok
    S2 alınacaksa kesinlikle 2000 mah lık bataryada alınmalı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Ağustos 2012; 17:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

sadece ekran kalitesi farkiyla bile s3 tercih sebebidir, bence galaxy nexus-s3 arasinda dusunun

http://shiftdelete.net/t/galaxy%20s2%20vs%20galaxy%20s3 ekran farkı diyen bu videoyu izlesin arada nerdeyse fark yok

2 cihazida eline alip inceleyen herkesin yorumuda benimkiyle aynidir, ekran cozunurlugu ve pixel yogunlugu zaten ortada

• quote:

quote:

quote:

2 cihazida eline alip inceleyen herkesin yorumuda benimkiyle aynidir, ekran cozunurlugu ve pixel yogunlugu zaten ortada

sen çözünürlügü felan boş ver adamlar ikisinide enine boyuna incelemiş bende S3ü biraz kurcaladım ortada çok fark yok mesela galaxy ace ile galaxy S I9000 arasında dağlar kadar fark var bilmem anlatabildimmi ama S2 ile S3 arasında okadar bir fark yok. Finans durumu el veriyorsa Tabiki S3 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Ağustos 2012; 17:58:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen çözünürlügü felan boş ver adamlar ikisinide enine boyuna incelemiş bende S3ü biraz kurcaladım ortada çok fark yok mesela galaxy ace ile galaxy S I9000 arasında dağlar kadar fark var bilmem anlatabildimmi ama S2 ile S3 arasında okadar bir fark yok. Finans durumu el veriyorsa Tabiki S3 derim

inandiginiza toz surdurmeden inanmaya devam edin, iyi forumlar, fanboyluk tavan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inandiginiza toz surdurmeden inanmaya devam edin, iyi forumlar, fanboyluk tavan

dostum bunun fanboylukla alakası yok . Olay çok basit finans durumu varsa S3 derim yoksa S2 de çok iyidir ama S3 gerçek gücünü 1 yıl içinde gösterecektir 720p kaçtane oyun var ki

• Abilerim kardeşlerim tüm fikirleriniz için çok teşekkür ederim benim için değerliler galaxy note 2 dediğiniz gibi düşünülebilir alet hakkında bilgim yok şimdi araştırıcam ama biraz büyük olucak sanırım.. :D
    Ha bide note 2 ile galaxy s3 ün işlemci mimarisinde pek değişiklik olmaz sanırım tasarım ve boyut farkı olur yanında birde kalem veriyorlar diye s3 ün üstüne rahat bir 250-350 türklirası fark koyarlar diye düşünüyorum..Açıkcası öğrenci için pekte alınası gelmiyor..
    Önerilerinizin devamını bekliyorum cümleten hayırlı ramazanlar olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerrard16 -- 6 Ağustos 2012; 19:43:00 >

• Kardesim bende 4S den s 3 gectim eger imkanin varsa hic dusunme s3 al S2 ile S3 arasinda fark yok diye birsey yok git bi teknosa vs. Bir yere al ikisinide eline neyin ne oldugu ortaya cikiyor devir galaxi s3 devri ole olmasa 1 aylik 4S mi verip s3 almazdim ayrica bende 19 yasinda bir ogrenciyim istedikten sonra hersey oluyor dusunmene bile gerek yok bende almadan once arastirdim ancak ole bi durum varki ortada internet ortaminda hemen hemen herkes s3 u kotulemis tabi ole oldugundan degil sahip olamadiklarndan git bak telefondan anlayan kime sorarsan sor piyasadaki en iyi telefonun s3 oldugunu soliyecektir iyi aksamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol chaplin dikkate alıcam..
  • Ayrica sakin sanal ortamlardaki yorumlara aldanip hareket etme

Bknz:apple ipod bolumune actigim konu yuzunden gittim salak gibi 4s aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 bile 4s ten iyi bence yaa öyle net ortamına kanmam ama aramızda işi bilen abilerimiz var onların yorumları önemli benim için tabiki içime sineni alıcam dediğim gibi 10 kere telefen değiştiricek finansal durumum yok..Bazı arkadaşlar note2 demiş iyi demişler gerçekten araştırdım iyi bi alet çıkıcak ama okadar büyüklükte bi telefon taşıyamam özellikle de lise ortamında :P yazmaya devam ederseniz çok memnun kalırım.. Hayırlı sahurlar..
  • note 2 yi bekliyorum ben de.eğer kamerası 12 16 mp falan olmazsa veya 2 gb ram falan olmazsa s3 alacam
  • s2 ve s3 şuanda pisayada olan uygulama&oyunları rahatlıkla kasmadan oynatabilir, kamera, internet performansı, donanımı ikisininde çok iyi ama tabi yine yukarda arkadaşındada dediği gibi git bi teknosa veya mediamark'a ikisinide incele öyle karar ver
  • S3 al bi kere adam gibi cihaz al 4 5 sene kullan. bende aynı öğrenciyim s3 aldım 4 5 sene kullanıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.