Şimdi Ara

Beyler samsung J serisi kanal listesi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 gun once yeni seri diye 48 inc j serisi bi tv aldik ancak kanallar ne olduysa birden hic acilmamaya basladi yani surekli sinyal yok diyordu. Bende bastan otomatik kurulum yapayim dedim yaptim. Sonrasinda bircok kanalin olmadigini gordum tv 8,atv, kanal d , show gibi. Sonra ne yaptiysam duzeltemedim ne yapsam bilemedim samsung servisimi ariyim yoksa birilerinde varsa kanal listesi j serisine uygun atarsa guzel olur diger seriler icin olanlar ise yaramadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: necossss

up

Sizede mi lazim oldu hocam ?

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    forum.donanimhaber.com/m_83010440/tm.htm

buradan kanalları tv'ye buldurdum. şimdi sıralama yapıyorum :)
    dileyene kendi kanal listem:
    http://dosya.co/bdeuyr61dbl7/Channel_list_T-HKMDEUC-1211.9.zip.html

zip dosyasını usb'nin içine atıp takıyoruz tv'ye
  • ju serisi kanal listesinin düzenleme aracı programı var mı varsa paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar televizyonu yeni aldım bu konularda fazla bilgim yok bir yardımcı olabilir misiniz?

Sizin verdiğiniz listeleri başarılı bir şekilde tv'ye ekliyorum. Fakat hiçbir kanal açılmıyor. Neden olabilir başka bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: applet61

Ya arkadaşlar televizyonu yeni aldım bu konularda fazla bilgim yok bir yardımcı olabilir misiniz?

Sizin verdiğiniz listeleri başarılı bir şekilde tv'ye ekliyorum. Fakat hiçbir kanal açılmıyor. Neden olabilir başka bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

Dostum acilmiyor derken sinyal yok falanmi yaziyo??

• Merhaba arkadaslar,

samsung 55ju7000 tv yeni aldim. Butun HD kanallari bulmasina ragmen TRT Hd kanali elle girmeme ragmen sinyal yok diyor. Samsung servisini aradim adamlar sinyal zayif bir uyducu ile gorusun dedi. Uydu servisini aradim onlarda butun HD kanallar var TRT yoksa tv de sorun var diyor. Bu konuda bilgisi olan cevaplaya bilir mi??

Tskler,

Edit: Yukaridaki arkadaslarin paylastigi kanal listesini TV ye yukledikten sonra arkada ki uydu kablosunu biraz oynadim. TRT HD kanallarda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusmenton -- 4 Kasım 2015; 14:49:53 >
  • dadasahmet D kullanıcısına yanıt
    arkadas bu benim tv ye de uyumlumudur ki?

Samsung ue48ju6450

yeni aldim... nasil yüklemem gerekiyor? hic bilgim yok. 2gündür Kanal ariyorum turksatdan 1 Kanal bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaaga -- 11 Kasım 2015; 7:28:18 >
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki konuda J serisi kanal listesi bulunmaktadır.

Güncel - 11.11.2015

http://forum.donanimhaber.com/m_111786328/f_//tm.htm#111786328
  • 3 gün önce teknosadan 48JU6470 6 serisi tv aldık. Yetkililer gelip kurulumu yaptıklarında 700 civarında kanal vardı. Sonra izlerken sinyal zayıf veya yok uyarısı çıkınca kurcalarken bozduğumuzu düşünerek otomatik kanal arama yaptık ama ne yazık ki star ve ntv dışında izlenebilir hiçbir kanalı bulamadık. Samsung Müşteri Hizmetlerini aradık, manuel ayarlama yaptırdılar yine de sorun çözülmedi. Forumları gezerken usbden kanal listesi ekleme yötemiyle kanal ekleyebildiğimizi öğrendim ama hiçbir listeyi tv görmedi. Allah rızası için elinde bu modele uyumlu liste olan var mı?
  • Birebir ayni sorunlari yasadik hocam. Malesef akilli tvlerim frekans istekleri cok hassas oluyor. Yani bi uydu u cagirip bakim yaptirirsaniz hemen hallolur. Biz aynisini yaptik sorun duzeldi

• Elinde samsung ju 4K tv için güncel kanal listesi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: seben11

Elinde samsung ju 4K tv için güncel kanal listesi olan varmı

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114912665
  • arkadaşlar frekansları ekleyemiyorum...manuel kanal aramada simge oranı ve frekans var. diğer başlıklarda arkadaşlar ''Türksat 42e 4A için 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC 1/2 girin veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 1/2 girin '' şeklinde anlatmışlar fakat bunları girebileceğim yer yok.yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

arkadaşlar frekansları ekleyemiyorum...manuel kanal aramada simge oranı ve frekans var. diğer başlıklarda arkadaşlar ''Türksat 42e 4A için 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC 1/2 girin veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 1/2 girin '' şeklinde anlatmışlar fakat bunları girebileceğim yer yok.yardımlarınızı bekliyorum..

kumanda üzerindeki asagi veya yukarı yön tuşlarıyla frekans üzerinde hareket ettiğinizde en sona geliyorsunuz ve orada yeni seçeneği çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

Orijinalden alıntı: melihaga

arkadaşlar frekansları ekleyemiyorum...manuel kanal aramada simge oranı ve frekans var. diğer başlıklarda arkadaşlar ''Türksat 42e 4A için 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC 1/2 girin veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 1/2 girin '' şeklinde anlatmışlar fakat bunları girebileceğim yer yok.yardımlarınızı bekliyorum..

kumanda üzerindeki asagi veya yukarı yön tuşlarıyla frekans üzerinde hareket ettiğinizde en sona geliyorsunuz ve orada yeni seçeneği çıkıyor.

dostum çözdüm.ekledim freansı 11747 mhz 27500 olanı.ayrıca kanal listeside bulup yükledim fakat bu listeler çok kötü...millet neler izliyor.. :)

• Şuraya bakın isterseniz. Eklediğim bir liste var. Fazla kanal peşine düşmüyorum. Belki işinize yarar.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111786328&p=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 16 Mart 2016; 21:31:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.