Şimdi Ara

Beyler sevgilimin eski sevgilisiyle yaptıklarını öğrendim siz olsanız ne yapardınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ohoo eski sevgilisi ile ne yaptıysa yaptı olum bunlari gecmen gerek sen de eski sevgilinle yiyismis olsaydın senden sonraki ne düşünür diyip bırakacak mıydın kızı hayır.O zaman ya bir kızın ilk sevgilisi ol ya da camdan atla ne diyim.
    Ama yine de bi dene kızı sonra atarsın kenara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

sende yaptırmıcan mı? sorun ne

arkadaş bu nasıl bir rahatlıktır ya sen böyle birkızı yanında nefesim diye gezdirirsen bilemem ama ben yapamam çok rahatsınız zaten hepinizin çoğu amacı bu kızları kullanmak aşık olduğunuz falan yok.

Ne aşkı güldürme beni. Öyle bir şey mi var. Sen onu kontrol etmezsen o seni eder. Hadi selametle.

• hot story
  • Bu justin bieber özentisi ergenemi inanıyorsunuz ? CSB
  • modernlere bak sen.yobaz olsaydı şimdi neler denmezdi. evlenilicek kız varmış eğlenilecek kız varmış.kullan at yani. herşeyiniz çelişki. çağdaş faşistler.yakışıyo size devam edin.şu konuda boş konuşanlar gelipte baş konuda ahlak dersi vermesin.
  • Yala, bırak
  • la yine mi believe745
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

modernlere bak sen.yobaz olsaydı şimdi neler denmezdi. evlenilicek kız varmış eğlenilecek kız varmış.kullan at yani. herşeyiniz çelişki. çağdaş faşistler.yakışıyo size devam edin.şu konuda boş konuşanlar gelipte baş konuda ahlak dersi vermesin.

Sen faşist ne biliyor musun?

• Kız 15 yaşında ve işini görüp bırak diyenler var. Nerde ulan sizin adamlığınız ? Kardeşim kız daha ufak ve birisi kandırmış olabilir onu. Sen ona doğru yolu göster,bunların yanlış olduğunu ve erken olduğunu yapmaması gerektiğini anlat. Sen de onunla arkadaş olarak devam et eğer bu yaptığını kaldıramıyorsan ki kaldıramamakta haklısın . Arkadaş olarak devam edip ona bunu düzgünce anlat ki başkaları da kandırmasın kız orta malı olmasın. Adam olan başka bişey yapmaz zaten.

Not:Konuda parçala çak geç yapıştır em diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki sizin de kız kardeşiniz olabilir ileride... Konuda kimden bahsettiğini bilemezsiniz.
  • sazanlar toplanmış. bu adam csb yazıyordu hatırladığım kadarıyla.
  • sen de işini gör ayrıl
  • Ciddi soruyorum: CSB mi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

modernlere bak sen.yobaz olsaydı şimdi neler denmezdi. evlenilicek kız varmış eğlenilecek kız varmış.kullan at yani. herşeyiniz çelişki. çağdaş faşistler.yakışıyo size devam edin.şu konuda boş konuşanlar gelipte baş konuda ahlak dersi vermesin.

Sen faşist ne biliyor musun?

merak etme bilerek kullandım.konusuna göre işine geldiği gibi konuşan çok insan var sözde herşeyi bilen. yeri gelir kadını savunur yeri gelir kaşar yapar yeri gelir kullanır atar.bunların hepsini yaparlar sonra bi konu bekler ki kendisinin ve çevresindeki kendisi gibi insanların yaptıklarını yobazlara yükler.faşiste gelince artık kimin ne olduğu yazdığından belli oluyo direk yapıştırıyorum çok bilmiş ikiyüzlülere

• KALKTI
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.