BAKIN ŞİMDİ OYUNU AÇTINIZ YAZI EKRANA GELDİ YAZIN ŞİFREYİ VE İSMİNİZ SONRA MASAÜSTÜNE GELİN ORDA 2 VEYA 3 DK YENİLE YAPIN SONRA GİRİN VE EN SONUNDA BANA TEŞEKKÜR MESAJINI YAZMAYA BAŞLAYIN
eskiden ben bu taktiği yaparak giriyodum image code gelmeden önce
ben image yi dolfuruyom sonra masaüstüne geliom girio
ama eskiden
BIRAK BU İŞLERİ DSİ
premium çıktı bunlar hikaye artık.
bencede ya ztn bana %1 mantık söliyin 24 saat girsin die denicem ya
ya girme taktiği böyle olmaz o beklemeyle alakalı tam boş zaman la ilgili
ya bu ne bole image tek tıkda gelio oyun girmio yetti kınıom sizi gaymax
Premium iyice yayıldıktan sonra, oyunda ki premiumlu oyuncu sayısı çoğaldıkça, artık premium'u olmayanlar oyuna giremeyecekler. Ben premiumsuz girişin belli bir server kapasitesine erişildiğinde kesildiği kanaatindeyim bazıları karşı çıksada.
yooooook olmuyo öle bişey yok arkadaşlar git premium al garanti giriyosun en azından
hani prenıum cıkmıcaktı hani bedvaa oyun olcaktı get bi işine gaymax
girmesse ne yapacaz beddua mesajimi yazalim her zaman olmuyo bu simdi artik hic olmciak cünkü kod her zaman cikiyo artik
yok %20 Gibi işe Yarıyo bu taktik Hafta içi %70 Gibi Hafta sonu zaten %20 veya 20 bile deil %5
ben hep bu tür konulara mesaj yazıyorum kimse denemiyo diyorum ki amuda kakıcaksın ilk önce sonra ayak baş pamağınla confirme basıcaksın o da olmazsa boy abdesti alıp tekrar dene kesin oyundasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme