Şimdi Ara

Beyler sınav sabahı ders calışılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha cok vakit var şimdiden kendimi kasmak istemiyorum yarın biraz erken kalkıp calışsam birşey olurmu ? Birde yetkililer diyoya sınava bi gün kala ders calışılmaz diye, onunda etkisi var, o yüzden sınava bi gün kala (bu gün) ders calışmak istemiyorum, yarın erkenden kalkıp calışcam ?

• Olur tabi canım niye olmasın arabada da bir iki konu okursun en güzeli, başarılar
  • sınava bir gün kala çalışmayacaksın ama sınav sabahı erken kalkıp çalışacaksın öylemi
    kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan
  • bu sabah 10 a kadar baktım. daha da bakmıcam. öyle bir gün önce çalışsan bişe olmaz tabi akşam dinlenmek lazım. yarın test çözme derim boşuna.. pratiği geliştirmek içinse bugünden çöz cevaplara bakmasanda olur :D
  • Sınava girmeden okul bahçesinde çalış bence. Taze bilgilerle girmiş olursun sınava.
  • Kardeş abartmayın isterseniz.

Bugun çalış yarın neden calısacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

bu sabah 10 a kadar baktım. daha da bakmıcam. öyle bir gün önce çalışsan bişe olmaz tabi akşam dinlenmek lazım. yarın test çözme derim boşuna.. pratiği geliştirmek içinse bugünden çöz cevaplara bakmasanda olur :D

Yok test bu gün bi deneme cözerim. yarın boşu boşuna bakmam, yarın son bi 5-10 sayfalık karma derslerden önemli ve bilgi gerektiren şeylerin olduğu özetin özeti şeklinde notlarım var onlara bi göz atarım.

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

sınava bir gün kala çalışmayacaksın ama sınav sabahı erken kalkıp çalışacaksın öylemi
    kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan

Eyvallah kardeşim, seninkide güzelmiş hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Sınava girmeden okul bahçesinde çalış bence. Taze bilgilerle girmiş olursun sınava.

İyimiş buda. Yanlız ben son anda calışıp kafayı yormak istemiyorum, yolda giderken otobüste biraz bakıcam ama orda okulun bahcesinde calışmıcam dinlendirecem kafayı.

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Olur tabi canım niye olmasın arabada da bir iki konu okursun en güzeli, başarılar

Eyvallah kardeşim sanada başarılar.

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Kardeş abartmayın isterseniz.

Bugun çalış yarın neden calısacaksın.

Yok kardeş oturup ciddi ciddi bakmıcam tabi ama dediğim gibi 5-10 sayfalık bilgi gerektiren konuların özetinin özeti şeklinde notlarım var, onlara bi bakıcam(ilk defa değil tabiki sürekli bakıyorum ama yarın gitmeden son bi defa daha bakıcam).Dün zaten 3-4 saat calıştım, hayatımın rekoru resmen, bu günde calıştım daha da calışıcam toplamda 3-4 saati bulur gene.Bu arada hedefler aynı polislik kasıyoruz ikimizde .Son 5 denememde 294 294 296 278 306 puan aldım. Gecen sene gercek sınavdada 269,5 almıştım. Umarım bu sene gecen seneki gibi bi hayal kırıklığı olmaz benim icin cünkü gecen senede denemelerde bu seneki gibi yüksek yapıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 31 Mart 2012; 11:38:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugünden bak kardeş o notlara hatta akşama kadar bak cidden yoruyor kafayı yarın için sadece sınava konsantre olmuş ol
  • Ya öyle diyolar da arkadaşım bir şey sadece 1 şey öğrensen seni belki 500 kişi yada 100 kişi önüne geçirecek kafanı yormadan çalış karıştırma kafanı yeter ister 5 dk kala çalış ister bugün farketmez iş sende biter yorma kafayı :)
  • Beyler o değilde sınavda kaç tane geometri geliyor:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Beyler o değilde sınavda kaç tane geometri geliyor:?

2010 da 8 tane 2011 de 7 tane geldi ama aşırı kolaydı ikisin dede ygs geometrisinden korkmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

Daha cok vakit var şimdiden kendimi kasmak istemiyorum yarın biraz erken kalkıp calışsam birşey olurmu ? Birde yetkililer diyoya sınava bi gün kala ders calışılmaz diye, onunda etkisi var, o yüzden sınava bi gün kala (bu gün) ders calışmak istemiyorum, yarın erkenden kalkıp calışcam ?

acele etme önünde koca bir sene var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty81

quote:

Daha cok vakit var şimdiden kendimi kasmak istemiyorum yarın biraz erken kalkıp calışsam birşey olurmu ? Birde yetkililer diyoya sınava bi gün kala ders calışılmaz diye, onunda etkisi var, o yüzden sınava bi gün kala (bu gün) ders calışmak istemiyorum, yarın erkenden kalkıp calışcam ?

acele etme önünde koca bir sene var :D

Sorun vakit değillki, bir sene öncede sınava bir sene vardı ama ben o zamanda diyodum son zamanlar calışıp taze bilgiyle sınava girecem diye.

• 4 senedir ögrenememişin 1saatte mi ogrenecen.nasıl insanlar var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0134 -- 31 Mart 2012; 14:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0134

4 senedir ögrenememişin 1saatte mi ogrenecen.nasıl insanlar var ya

Adamım şu forumdaki ciddiyet olayını cözememişsin, (en ciddi görünen konulardan bile kıllanmak lazım) birde bu forumdan insan bulup özel dersmi vercen.
  • quote:

quote:

Adamım şu forumdaki ciddiyet olayını cözememişsin, (en ciddi görünen konulardan bile kıllanmak lazım) birde bu forumdan insan bulup özel dersmi vercen.

kardes ne diyosun ciddiyetle ne alakası var şimdi bunun
  • quote:

quote:

quote:

Adam kötü niyetle dememiş. Bunlarla uğraşma ciddiye alma bizle dalga geçiyorlar demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

quote:

quote:

Adam kötü niyetle dememiş. Bunlarla uğraşma ciddiye alma bizle dalga geçiyorlar demiş.

saolsun o zaman.ben yasadıgım için biliyorum sabah elinde kagıtla dolasan salaklar gormustum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

quote:

quote:

saolsun o zaman.ben yasadıgım için biliyorum sabah elinde kagıtla dolasan salaklar gormustum

Evet bende bu gün elimde kağıtla dolaşıyodum ama salak değilim. Psikolojim böyle birşeyi kaldırıyo sorun yok, hem neden sorun olsun ki ?
    Daha önce kesinlikle bilmediğim sırf dün akşam calıştığım icin yakaladığım 1 net vardı! Hem Allah'a şükür herşey olumlu geçti, ygs deki hedefimi yaptım galiba, sonuclar acıklanmadan kesin birşey söylenmez tabi orasıda ayrı konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Beyler o değilde sınavda kaç tane geometri geliyor:?

2010 da 8 tane 2011 de 7 tane geldi ama aşırı kolaydı ikisin dede ygs geometrisinden korkmamak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.