Bildirim
BEYLER SİSTEM NASIL YORUMLARI ALALIM İÇERİİİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş bunu alacana paranvarsa core2 duo yada x2 al.
ama tercih senin
SAYGILAR -
kasan guzel dıcem artık bu topıc acan hekrese yoksa 100 tane uzun yoorum yazmak lazım oda yoruyo ınsanı malum bıklmem anlatanıldımmı
gule gule kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
kasan guzel dıcem artık bu topıc acan hekrese yoksa 100 tane uzun yoorum yazmak lazım oda yoruyo ınsanı malum bıklmem anlatanıldımmı
gule gule kullan
Herkesin kasasına iyi diyerek mi yüzbaşı oldun o zaman.iyi walla.herkes topic açsın iyi diyelim , +1 diyelim msj kasalım.oh ne güzel.Kardeş kafana takılan bişy varsa yorumunu yap.yoksa iyi güzel diye msj kasma.
-
anlamanı beklemıyordum ole oldu ne demek ıstedıgımı..er olsan nolcak yuzbası olsan nolcak hala bunlarda takılı kalmayın yaa
bısı takıldı ama aslında herkes cok over bende aldım feel kasa hıc memnun degılım ..ozellıkle psu larından
edit:dwd wrıter secımın hos olmus ozellıkle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 15 Ağustos 2006; 16:43:14 > -
quote:
anlamanı beklemıyordum ole oldu ne demek ıstedıgımı..er olsan nolcak yuzbası olsan nolcak hala bunlarda takılı kalmayın yaa
bısı takıldı ama aslında herkes cok over bende aldım feel kasa hıc memnun degılım ..ozellıkle psu larından
feel kasanın nesi kötü allah aşkına ben zaten 2. elden psu'suz olarak alacam kasayı. -
hersey gorunus deıldır ..
alı beyden alıcaksın anlasılan ok..
fsp tak ozellıkle onden fanlı var onu alma ben pısmanım adamın gozu takılıo sankı yamuk donmuomus gıbı hos ıcerıdekı fan ufluo onu ama yamuk donmesı gıcık edıo -
quote:
Orjinalden alıntı: KaRuS_Lekee
quote:
feel kasanın nesi kötü allah aşkına ben zaten 2. elden psu'suz olarak alacam kasayı.
FEEL kasaları tartışmaktan bile utanıyorum artık; tasarımı çalıntı başka markanın tasarımını kullanıyor, işçilik kötü, malzeme berbat ötesi çabuk çiziliyor, PSU desen hiç sorma tartıyosun bu bobin mi? şayet bobinse iskelet nerede? olaki iskeletse o zaman bobin nerede? Yani kasanın tek havalandırması iyi o da çalıntı tasarımdan kaynaklanıyor bu kasanın FEEL e ait tek yanı kötü işçiliği yani bu kasayı kişisel görüşüm olarak kesinlikle almayın diyorum.
Bu arada ikinci elden kaça lacaksın 20$ dan fazla etmez hatta PSU lu olarakta 30$ dan fazla etmez yani tam olarak ben daha fazlasını vermem
Düzenleme : Boşuna mesaj atmayayım, arkadaşım sistemin toplam maliyeti nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 16 Ağustos 2006; 6:02:35 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: DigitalWorld
quote:
Orjinalden alıntı: KaRuS_Lekee
quote:
feel kasanın nesi kötü allah aşkına ben zaten 2. elden psu'suz olarak alacam kasayı.
FEEL kasaları tartışmaktan bile utanıyorum artık; tasarımı çalıntı başka markanın tasarımını kullanıyor, işçilik kötü, malzeme berbat ötesi çabuk çiziliyor, PSU desen hiç sorma tartıyosun bu bobin mi? şayet bobinse iskelet nerede? olaki iskeletse o zaman bobin nerede? Yani kasanın tek havalandırması iyi o da çalıntı tasarımdan kaynaklanıyor bu kasanın FEEL e ait tek yanı kötü işçiliği yani bu kasayı kişisel görüşüm olarak kesinlikle almayın diyorum.
Bu arada ikinci elden kaça lacaksın 20$ dan fazla etmez hatta PSU lu olarakta 30$ dan fazla etmez yani tam olarak ben daha fazlasını vermem
Düzenleme : Boşuna mesaj atmayayım, arkadaşım sistemin toplam maliyeti nedir?
Kim ne derse desin ben feel alıcam.Benim sistemin maliyeti çok ucuz a geldi.Forumdan @_GardiyaN_ isim li arkadaşın tanıdığı toptancı var bana oradan pc toplıycak 600ytl lik bi hesaba yapacaz işallah.
-
hem nasılk olmus dıye soruyorsun hem bu kotu dııncede kısıozun sen toplamıssın b ızce su ıyı dııl dıosak bızım fıkrımızdır sen kalkıp kım nederse desın bole olcak dıosan o zaman neden k ouyyuosun sıstemını
ya saygı duycaksın yada ters tepkı vermıceksın -
quote:
hem nasılk olmus dıye soruyorsun hem bu kotu dııncede kısıozun sen toplamıssın b ızce su ıyı dııl dıosak bızım fıkrımızdır sen kalkıp kım nederse desın bole olcak dıosan o zaman neden k ouyyuosun sıstemını
ya saygı duycaksın yada ters tepkı vermıceksın
+99999..... -
+1907
quote:
ya saygı duycaksın yada ters tepkı vermıceksın
-
Sistemin genel olarak bakılırsa güzel olmuş Volkan. -
işlemci conroe e6300
anakrt abit ab9 pro
leatek winfast 7600 tdh gs olsun ok dır gaerısı ıyı ama bunları almaya bak sen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X