Şimdi Ara

Beyler sorunumu çözün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sorunum canım yarıya indiğinde sağ alttaki kızmıdır erkekmidir anlayamadım onun çıkmasını istemiyorum onun yüzünden kendimi potluyamıyorum sorunuma çare

• ohooo sen daha pot basmayı bilmiosun kardes bu oyunu bırak sn =) o çıkınca pot basabilirsin ne waki aynı sey onun çıması ii oluo ölüp ölmediğimizi anlıorz we o sadece bazı buglarda yok oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1212

Beyler sorunum canım yarıya indiğinde sağ alttaki kızmıdır erkekmidir anlayamadım onun çıkmasını istemiyorum onun yüzünden kendimi potluyamıyorum sorunuma çare

Oyunu bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: banyedim

Oyunu bırak

bencede ne alaka dieceksiniz adam harbiden pot basmayı bilmio
  • Bencede Bırak Bilmedigin Oyunu Oynama Hem Pot Basmayı Bilmion Hadi Diyelim 60+ oldun Czde Takılcan Anında Ölürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1212

Beyler sorunum canım yarıya indiğinde sağ alttaki kızmıdır erkekmidir anlayamadım onun çıkmasını istemiyorum onun yüzünden kendimi potluyamıyorum sorunuma çare

sağ alttaki ,o zibidiye tıkla,ve gelen pano da options a tıkla,ordaki ilk iki kutuyu işaretle ,birrdaha seni rahatsız etmez,o zıbıdı
  • Bencede bırak oyunu
  • sağ alttaki bebenin resmine bas options a gir sol en üstteki 2 şeyi işaretle save settings de
  • yazıkdır olm adam mause la basıo galiba skillere :D

skill leri dizdiğin yer var ya 8 inci skillin hemen yanında şöle yuvarlanmış bi ok işareti var ona bas o zaman dikey olarak tutuo skillerini.sora skill dizilen yeri tut kulağından en sola it veya istediğin bi yere o zmn basabilrsin istediğin skille

veya o çocuğun ayarları var ordan onun çıkmasını engelleyebilirsin biraz ingilizcen varsa karıştır bulursun kapatmaı .anlatması uzun sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 26 Ocak 2007; 17:51:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

Bencede Bırak Bilmedigin Oyunu Oynama Hem Pot Basmayı Bilmion Hadi Diyelim 60+ oldun Czde Takılcan Anında Ölürsün

pot basmayı bilmeyen adam nasıl 60+ olup cz ye gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

Bencede Bırak Bilmedigin Oyunu Oynama Hem Pot Basmayı Bilmion Hadi Diyelim 60+ oldun Czde Takılcan Anında Ölürsün
    oof of kardeş adam pot basmayı bilio o çıkınca bazen çıktıı an pc takılıo bazı bilgisayarlarda ve pot basılmıo
  • beyler oyunu bırak diyorsunuz bazınız ben potu hep 7.ci sayıya koyuyorum we npem 46k alttaki kız yüzünden basılmıyo o geçince basılıo sorunuma çare diyorum anlamıyo bazılarınız sorunuma yardım edenlere TEŞEKKÜRLER oyunu bırak diyenlere kendileri çokbiliyolar diyorum genede yorumlarınız için TY
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

resımlı olarak anlatıyım ...

Beyler sorunumu çözün

https://store.donanimhaber.com/a8/38/77/a83877ee0498580ae991d34597baf7b8.jpg
    çocuğu dövmüşün kafası şişmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ko_katliam

ohooo sen daha pot basmayı bilmiosun kardes bu oyunu bırak sn =) o çıkınca pot basabilirsin ne waki aynı sey onun çıması ii oluo ölüp ölmediğimizi anlıorz we o sadece bazı buglarda yok oluyo

ziyaaa!!! in aşşaa
  • kardeş sen böle diyosun sinirleniyorum 63lwl asasım nedemekoyunu bilmiyorum allahım mesajı iyi okusan sebebin ne olduğunu anlayacaksın
  • Beni anlayanlara teşekkürler
  • bıak oynu yaa adamın actıgı topice bak ya
  • o kızın değerini bilmiyorsunuz,ne doktorlar ne mühendisler istedi ben yine vermedim kızımı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.