beyler 5 yıllıl emek ve soyuldum lvl 59 mage çok güzel itemlar ve soyuldum beyler ayrıca gold pre de war intihar etmeye gidiorum çok ciddiyim hakkınızı healel edin
gold pre warda itemleri kilitlemedin yaww
5 yıllık Emek & 59 Lvl Mage & Çok Güzel İtemler & Soyulmuşsun & Gold Pre Var & İntihara Gidiyorsun
1) 5 Yılda 59 lvl de olman mantıksız ve saçma 2) Andream Charı İse Niye Gold Prem. Aldın Buda Saçma 3) Çok Güzel İtemlerin Var Niye Kitlemedin Saçma
4) Bu kadar Çelişki Yeter Sanırım...
oLm manyakmısn la akıllı dur denqesizlik yapma Sonuçta oyun ..... ... gerisini
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
oLm manyakmısn la akıllı dur denqesizlik yapma Sonuçta oyun ..... ... gerisini
ee yuh bi oyun için intiar ediceksen hiç durma bence
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
5 yıllık Emek & 59 Lvl Mage & Çok Güzel İtemler & Soyulmuşsun & Gold Pre Var & İntihara Gidiyorsun
1) 5 Yılda 59 lvl de olman mantıksız ve saçma 2) Andream Charı İse Niye Gold Prem. Aldın Buda Saçma 3) Çok Güzel İtemlerin Var Niye Kitlemedin Saçma
bence de atıyo. ztn bi oyun için intihar edecek kadar aptalsa, yaşamasın o adam ztn...
+1 fakat 1. çelişki doğru olabilir bende 2 senedir oynuyom lwl 57 yim
Kardeşim oyun açılalı 4.5 yıl oldu heralde sen nasıl 5 yıldır oynuyon onu anlamış değilim oyunun ilk oynuyanlarındansan nasıl hala lvl 59sun
walla oyun için intahar edicem diosan yaşaman büyük bir hata
Bana yalan gibi geldi.
Oyun için intihar etmek gibi aptalca bişey düşünme!
ya lanet olsun tmm belki ezik ezik kasıorum ama hayata küsüorum belki hiç biriniz hack len medi bu yüzden konuşuo sunuz YALANMIŞ
ewt 5 yılda kastım işim war gücüm var güven diğim bi forum sitesi die yazdim - item kilitleme ne hiç bir fikrim yok bilmiorum hiç hack yediniz mi ama ben çok kötü oldum 2 saattir ağlıyorum gözlerim kan kan oldu
quote:
Orjinalden alıntı: oguzfaster
kazma ya..Rüya görüyor herhalde
ewt rüya görüorum biraz uyur gezerim şimdi uyandım buraya yazıom
TÖVBE TÖVBE
$eytana ßenden SeLam Söyle Dostum..
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
ARK %1000 KATILIYORUM
Hikaye ßunLar MiKe ...
2 YıLDır Knight OyunCusuyum LwL 68 %50 Ki Pazartesi LwL Atlamış Olurum .. Gold Alcak Kadar Erişmişin Ama İtem Kitleme Ne Diorsun .. Üstüne İntihara Diorsun Geber O ZAman ..
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
Hikaye ßunLar MiKe ...
2 YıLDır Knight OyunCusuyum LwL 68 %50 Ki Pazartesi LwL Atlamış Olurum .. Gold Alcak Kadar Erişmişin Ama İtem Kitleme Ne Diorsun .. Üstüne İntihara Diorsun Geber O ZAman ..