Şimdi Ara

Beyler Sözcü ye ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enteresan bir politika izliyor. Şaşırmadım değil.

• Hükümet yanında yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikinoski

Bu mesaj silindi.
    Darbecilerin yanında olsa şaşırtmadılar diyecektiniz
  • AK Partili oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

AK Partili oldular.

Darbeyi desteklemeyenler Ak Partili mi oluyor otomatikman anlamadım?
  • cok sukur elhamdulillah
  • Kayyim atadilar.

Adam gibi itaat edecekler ya seve seve ya da seve seve. Ne buyuk lidersin sen REİS
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Kayyim atadilar.

Adam gibi itaat edecekler ya seve seve ya da seve seve. Ne buyuk lidersin sen REİS
    Merak edip sitesine girdim.Sabah ve akitten farkı kalmamış Ama hak veriyorum adamlara.Eski düzen devam etseler içeri alırlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

AK Partili oldular.

Darbeyi desteklemeyenler Ak Partili mi oluyor otomatikman anlamadım?

Artıladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Kayyim atadilar.

Kayyum felan atanmadi adamlar darbeye karşı bu ülkede darbelerden en cok solcular eziyet çekti senin yaşın küçüktür aslanım burda gelip ortalık karistiyorsunuz gidin çamurda evcilikk oynayin Uğur Dündar neler yazdı darbe hakkinda az okuyun oldu mu beyninizi kullanmanızi tavsiye ederim işe yarar işiniz gücünüz ortalık karıştırmak ulan bu ülkede herkes birlik oldu ama hala feto seviciler pkk seviciler ortada dolanıyor .
  • Darbeyi destekleniyor bu iyi fakat ak partili diyemeyiz. Son günler karışık olduğu için ters bir şey yazmaz diye sürünüyorum bi de malum OHAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Merak edip sitesine girdim.Sabah ve akitten farkı kalmamış Ama hak veriyorum adamlara.Eski düzen devam etseler içeri alırlardı.

Alıntıları Göster
    aga valla bizim millet bir tuhaf Devlet ile Hükumeti aynı şey sanıyorlar arkadaşlar şu an her kez devletten yana yoksa sözcünün akp li felan oldugu yok milliyetçi medyada da aynı üslüp ve haberleri görebilirsiniz ......

• Zaten Gülen cemaatin ne olduğunu yıllardır yazıyorlardı.Değişen bir şey yok.
  • Ben bu ülkede hdpliler kansız sanırdim meğer bunlardan kansizlari da varmis su yorumlardan sonra ne diyeceğimi şaşırdım ulan adamlar meclis bombaladı bunun izahı varmı artık hala gelip yok tiyatro yok sözcü desteklemiş yok şu chp böyle demis mhp akpyi desteklemiş ulan adamlar birlik oldu birlik ülkede kaos yaratmaya çalışıyorlar ülkede iç savaş yaratmak istediler kardeşi kardeşe kirdiracaklardi bu bir darbedende öte birşey suriyeli gibi olacaktın ama millet birlik oldu şimdi çıkmış milletin bir dusunmesini eleştiriyorlar bana akpli diyorlar niye böyle konuştum diye yaşı küçük çocuklar anlamaz siz hala Turkcell bedava internet verdi diye darbeye sevinen kafadasiniz o internetle Pokemon oynar devleti savunana akpli der durursunuz birlik olun devlet olsun devlet varsa herşey vardir yoksa suriyeliler gibi ülke ülke kacarsiniz eminim ilk bu yorumları yapanlar kacacaktir sonra yabancılar sınav çektirip üzerinize para atınca devletin kıymetini anlarsınız ama iş işten gecicek ....

• Şu kelle kesme yalanını sözcü mü atmıştı?
    O olay gerçek mi idi sahte mi kesin bir karara varıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Şu kelle kesme yalanını sözcü mü atmıştı?

yeni akit gazetesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

yeni akit gazetesi

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/18/sozcunun-bogaz-kesme-yalanina-sorusturma

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

quote:

yeni akit gazetesi

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/18/sozcunun-bogaz-kesme-yalanina-sorusturma

Beyler Sözcü ye ne oldu?

Bundan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

quote:

yeni akit gazetesi

akit twit atarak bu haber paylaştı sonrada haber yaptı şimdi meydan size kaldıgı için sadece sözcüye soruşturma açılır. İlk veren akit paçavrası

Beyler Sözcü ye ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C302EA147

quote:

quote:

yeni akit gazetesi

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 17:49:16 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.