Şimdi Ara

Beyler Sözcü ye ne oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yalniz saatlere baktim. Sozcu ilk paylasmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Bilmiyordum. Ozur o zaman

şerefsizligi desteklemiyoruz kara propaganda ve yalan haberlerle halk birbirine düşürülmeye calışıyor gk başkanı akarın yaveri bahceliyi arayarak darbe yok herşey normal diyor sonra kk arayıp darbe yaptık bize destek verin diyor. Tamamen milleti birbirine kırdırma calışması. Millet zati dolu vaziyette ve bu kışkırtıcı söylemlerde iyice milleti dolduruyor. Ayrıyetten bu olayların baş aktörü feto ama bunları bu seviyeye getiren akepedir. Ordu 84-2003 arası 400 subayı ihraç ediyor ama ne hikmetse 2003 sonrası tek ihraç yok .

Cemaat zehir ise akepe enjektördür. Devletin damarlarına cemaat zehrini akepe pompalamıştır. Panzehir Mustafa Kemal Atatürk ün İlke ve İnkılaplarında dır.

• quote:

Akit ne zamandan beri sozcuyu kaynak aliyor? Sonucta bu haberi yapti yapmadi ona bakmak lazim.
  • Su an icin guclunun yaninda aliyor. Ulusalcilar icin akp de feto da dusman demektir.

Fetonun isi bitince kapisma kaldigi yerden devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

AK Partili oldular.

Ne alaka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • algı problemi işte hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Akit ne zamandan beri sozcuyu kaynak aliyor? Sonucta bu haberi yapti yapmadi ona bakmak lazim.

Burada kimin bu haberi yaptigini konusuyoruz. Akitin ne yaptigi ayri bir mesele.

Ilk sozcu paylastigi icin basta sorumlu onlar oluyor. Bak olay nerelere kadar geldi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akit gazetesi sonrada yediği boku fark ederek başlığını değiştirdi haberin de google cache diye bir olaydan haberleri yok. Intetnete bir şey koydun mu değiştirmek öyle kolay değil. Orjinal videoyu izleyenler de neyin ne olduğunu biliyor zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Burada kimin bu haberi yaptigini konusuyoruz. Akitin ne yaptigi ayri bir mesele.

Ilk sozcu paylastigi icin basta sorumlu onlar oluyor. Bak olay nerelere kadar geldi ?

Ilk onun yaptigina emin misin? Yani kendi haberleri mi? Bu konuyu arastirmadim bilmiyorum.

Bu konuda linc edilme nedeni boyle bir haber yapip, yaymak. Akitte yaptiysa ayni tepkiyi almasi lazimdi ama aynisini birak tepki bile almadi.

• Bu gazetenin yaklaşık 9 yıldır FETÖ tehlikesine dikkat çekmeye çalıştığını bilmeyenler lütfen yorum yapmasın.
    http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/10-yil-once-siz-fethullaha-hocaefendi-derken-biz-feto-diyorduk-1322352/
  • Darbe basarili olsa ilk sozcuyu dumduz edelerdi. Millet ergenekon balyoz diye salyalar akitirken birtek sozcu feto diyordu. Destegin sebebi o.

• Belki de yandaş medyadan sonra en büyük sıkıntıyı yaşayacak gazetelerden...

Çünkü balyoz ve ergenekonda çok muhalif takıldılar...

Zaten bu darbe olsa balyoz ve ergenekonda yargılananlar ilk hedeflerden biri olurdu yine...

Fenerbahçe'nin vah haline zaten...
  • bu konuda da mı muhalif olacaktı yani? pes size.

darbenin başarılı olduğunu hayal edin. şu an internetiniz yoktu. tv yayınları yoktu. telefon şebekeleri yoktu. elektrik yoktu su yoktu. bir haftada yüzbinlerce insan ölecekti. birkaç aya iç savaş... ama suriyeden bin beteri!

siz nasıl bir beladan kurtulduğunuzun farkında değilsiniz. bu olay türkiyenin 11 eylülüdür. abd milletin tokadını yemiştir. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ne muhalifi sözcüyü vatan haini mi sandınız? sözcü cumhuriyetçi türk düşüncesinin temsilcisi olan gazetelerdendir. bu zamanda muhalefet mi olur?

sonuç olarak;

büyük millet yine ayağa kalktı. bizi ve ülkeyi kurtaracak tek güç milletti. helal olsun aziz türk milletine...
  • Adamlar darbeye karşı mantıklı olan bu. Fetoya feto diyolardı hep ,sizin gibi fettullah gülen hoca efendi demiyolardı. Sizin kadar hızlı çark edeni görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 23 Temmuz 2016; 10:38:10 >
  • Bu konuda muhaliflik yapmamaları daha iyi. Açıkçası darbeyi destekliyor olsalardı çok tepki çekerlerdi.
  • Feto yu zamaninda destekleyenler AKP secmeni ve dindar kesim oldugu icin, donus yapan sozcu devil yandas medya.

Ama siz bunu anliyacaksinizda, ooooo. Olme essegim olme.

• "Medyanın gerisi zaten ampul broşürü ama… Bizim gazetenin bile şakülü kaydıysa kardeşim, Sözcü bile ebelek gübelek demeye başladıysa yani… Gelen demokrasiyi düşünün gari!" Yılmaz Özdil

• ergomu E kullanıcısına yanıt
    Darbeyi planlatyanlar, Sözcü vs. basının, burada her gün Tayyip'e küfredenlerin otomatikman kendi yanlarında olacağını hesap ettiler. Ama tutmadı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.