Şimdi Ara

beyler tipciyim bir yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4700 oldum bi yardim edin ege tip olur mu dokuz eylul oluyor su an eger oluyorsa hangisini onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tus başarı sıralarına göre tercihini yap önerim dokuz eylül
  • Tatava yapma, Dokuz Eylül yaz geç.
  • Onerir misin peki

• Up

• Up

• hangisi bulunduğun şehre yakınsa ona git bnce...nasıl çalıştın kaynaklarının isimlerini yazarmısın
  • resimy R kullanıcısına yanıt
    Ben zaten izmirliyim benim icin sehir fark etmiyor dogrusunu soylemek istersem cok asiri bir calisma yapmadim 4 yil duzenli calisanlardanim kaynak olarak soruyorsan direkt olarak bir sey soyleyemem ama femin kitaplari genel olarak iyidir

• Hocam o sıraya ege imkansız.Ben de 4.6 k yım maalesef ege şansımız yok :( izmirliysen dokuz eylül yazabilirsin ben de orayı düşünüyorum ama benim aklımda bir de akdeniz var.Şehir faktöründen dolayı belki sen sıcak bakmayabilirsin akdenize . Eğer dokuz eylülün kampüsünün olmaması senin için sorun değilse yaz dokuz eylülü çünkü diğer konularda bir eksisi yok gibi.Beni tek düşündüren kampüsü yani o da önemli değilse senin için dokuz eylül yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuzeylül-Akdeniz -- 5 Temmuz 2015; 0:46:09 >
  • Dokuzeylül-Akdeniz D kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben de yeni yeni farkina variyorum da benim kafamin almadigi nokta su 2013 senesinde siralamalar sadece kontenjan arttigi icin mi geriye dogru cekildi

• Yani benim bildiğim başka bir sebep yok çünkü ege tıp zaten gözde bir bölüm ve kontejan azalmasıyla da 3600-3700 lere doğru ilerler diye düşünüyorum.

Not:Tabiki çok küçük de olsa matematiksel olarak gelme ihtimali var ama bence o ihtimali hiç düşünmeyin bile siz yazın tercihe ama olmayacakmış gibi düşünün ben de öyle yapacam zaten bir mucize olursa olur ama %99.9999..... olmayacak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuzeylül-Akdeniz -- 5 Temmuz 2015; 0:57:56 >
  • Dokuzeylül-Akdeniz D kullanıcısına yanıt
    Peki bu siralamayla yazilabilecek onerebilecegin istanbulda bir yer var mi

• bysherbethci B kullanıcısına yanıt
    İstanbulda bizim sıralarda kaliteli yer yok bir kaç özel üniversite var onlar da 4-5 burslu 60 paralı alıyorlar araştırdığında ticarethane mantığında olduğunu görürsün.İlle de istanbul diyorsan istanbul medeniyet üniversitesi ni bir araştır.(Söyleyeyim maalesef orası hakkında da pek olumlu yorum söyleyen yok)

• bende 4722 deyim :(

tercihler yarın başlıyor sanırım, ben daha tam belirleyemedim tercih sırasını. siz neleri yazacaksınız?
  • Dostum tus başarısı biraz da bireysel bir başarı, eğer 1.sınıftan çalışmaya başlarsan düzenli bir şekilde derece yaparsın. Elbette bir miktar payı var ama tus başarısı bir kriter olmamalı. Öğretim görevlileri, kontenjan, bina yapısı, göreceğin dersler senin için bir kıstas olmalı bence. Bu arada ege tıp zor görünüyor ama umudunu yitirme yaz sen.

• williampaley W kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_107646896/tm.htm
  • Medipol tip hakkinda ne dusunuyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.