ILIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÇOK ILIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
quote:
Orijinalden alıntı: Barış.
LOL BEY ahaha
Alıntıları Göster
quote:
Daha önce hiç bu konulardan açmadım ama hiç böyle birini gördünüz mü merak ediyorum. Çok seviyorum beyler aklımdan çıkmıyor hiç.
Bu sene lise son sınıfa geçiyorum. Üç senedir aynı okuldayım, on birin başında sınıfa yeni bi kız geldi. Hani çok güzel bi kız gelir de sınıftaki bütün heriflerin ağzının suyu akar ya. Tabi yarış başladı kim tavlıcak diye. Onu anlatmak için açtım bu konuyu, tarif edeyim.
Bembeyaz ten böyle, porselen gibi ama. Güneş vurduğu zaman ışığı geçiriyo sanki yüzünün içini görüyosun. Koyu kahverengi parlak saçları var omuzlarına kadar bukle bukle iniyor ama kızların yaptığı şu yapay buklelerden değil. Doğal saçları belli ki. Küçücük ağzı burnu var, pembe dudakları. boyu 1.60 65 gibi bişey sanırım ince ve zarif bi fiziği var. Elleri ayakları da küçücük. Parmakları uzun ince, bembeyaz. Boynu da öyle sanki dokunsan kırılacak. Gözlerini nasıl tarif etsem? Kocaman, hafif çekik gözleri. Hani badem göz derler ya aynen öyle. Upuzun kirpikleri. İlk başta siyah sanmıştım. ikinci gün muhabbet olsun diye kalem istedim. Cam kenarında oturuyodu ben de onun arkasında. Yavaşça döndü bana. Sanki ağır çekimde hatırlıyorum o anı. Gözleri kopkoyu bi yeşil ama düz değil sanki içinde dalgalar var böyle kıvrım kıvrım bi değişik nası bişeydi o öyle ya. gözbebeğinin kenarlarında böyle altın sarısı gibi kıvrımlar. Kalemi uzattı gülümseyerek ben almadım gözlerine baktım mal mal. "senin gözlerin yeşil" dedim he sanki bilmiyo ama o an öyle kalmıştım yani gülümsemeyi bıraktı. bana böyle dikkatli dikkatli baktı iki üç saniye. Kalemi masaya bıraktı sonra yavaşça başını sallayıp önüne döndü. hiç unutmuyorum o günü. Bana çok farklı gelmişti bakışı..
Şimdi nasıl biri olduğunu anlatayım. Bi kere hep gülümser. birine bişey lazım olunca ilk o çıkarıp verir. Öyle bi güzelliğe rağmen tek gram kibir yok kızda. Sınıftaki diğer kızlar geldiği günden beri kıskançlıktan çatlıyolar zaten, şimdiye kadar hiçbiri arkadaş olmaya falan çalışmadı. Ona karşı gruplaştılar hatta. Bi keresinde derste hocaya sorduğu normal bi soruyla dalga geçmeye çalışmışlardı. Sınıftaki bütün erkekler dönüp baktı sevgilileri falan sustular hemen rezil oldular. Ben onu izliyodum. Kız bi kere kafasını çevirip bakmadı. O günden sonra da diğer kezban sürüsüne karşı tavırlarında hiçbi değişiklik olmadı. Yine hep gülümsüyor.
Peki kız kimin oldu? Kimsenin olmadı beyler. Okulun en havalı tipinden cesareti olan en tipsizine kadar neredeyse herkes çıkma teklif etti. Bizim sınıftakiler de. Anlattıklarına göre hepsine aynı cevabı veriyo. Gülümsüyo "teşekkür ederim. Ama çıkmak bana mantıklı gelmiyo" diyo
-hiç makyaj yaptığını görmedim. -Facebook msn hiçbirini kullanmıyor -milka nın üç tat çikolatası var ya ona bayılıyo sanırım hep kantinden onu alıyo.
teklif edip de kabul etmediği heriflerden bazıları onurlarına yediremediği için pek yüzüne bakmıyolar artık. etrafındaki erkekler ilk zamanlardaki kadar fazla değil. Sadece uzaktan aç kurtlar gibi seyrediyolar kızı. Milletin amacı zaten belliydi, ondan umduklarını alamayınca vermeye her zaman istekli tiplere yöneldiler yeniden.
Bana gelince.. ben ona çıkma teklif etmedim. Özgüvensiz veya tipsiz değilim. Boyum suratım falan yerinde, çıktığım kızlar da oldu. Ama çıkma teklif etmedim işte. Alacağım cevaptan eminim çünkü. Ama ona olabildiğince yakın olmaya çalışıyorum. En ufak bi art niyetim yok. Genelde yalnız yürüyor, yanına koşup birlikte yürüyorum. Kantinde çikolatasını yerken boş masasına oturuyorum. Bi keresinde ona 3tat almıştım gözleri parladı çok sevindi böyle uzun uzun baktı ağzı kulaklarında teşekkür etti bana. ateş basmıştı suratımı kulaklarıma kadar kızarmışımdır kantinde oturup uzun uzun konuşuyoruz ama ne konuşma küresel ısınmadan bahsediyor, bi kalem almış onu anlatıyor böyle heycanlı heycanlı görsen sanki yeni apartman almış.
Böyle konuşurken bir an duruveriyo beyler. Gülümsemesi duruyo, hareketleri duruyo. cama bakıyo, dışarı. Böyle dalıp gidiyo. Bazen kaşlarını çatıyo. Ama sanki farkında değil sustuğunun. İlk böyle olduğunda ayakkabısına bi böcek girmiş onu anlatıyodu. Birden sustu, ben gülüyorum devamını bekliyorum falan. Noldu dedim silkindi sanki kendine geldi. Bana baktı böyle dikkatli dikkatli sonra gülümsedi kalkalım mı dedi. Şaşaladım bişey de diyemedim kalktık sınıfa gittik. artık öyle olduğu zaman bişey söylemiyorum beyler. Karşısına oturup onu seyrediyorum. Sanki zaman donmuş gibi.
İşte böyle. Şimdi bu kadar destan okuttun bize ne soruyon lan diyosunuzdur. Ben ne sorcamı da bilmiyorum aslında allak bullak oldum. Ona hiç dokunamasam da hayatım boyunca böyle peşinde dolanabilirim. Diğer kızlar artık söz konusu bile değil benim için. Yüzlerine baktığımda basitlikten başka bişey görmüyorum. Daha önce hiç böyle aşık olmadım ben. Siz olsanız ne yaparsınız? Arkadaş olmaya çalıştıkça ne kadar yakın olduğumu sansam da, o bana hep böyle pırıl pırıl gözleriyle ve gülümsemesiyle sanki dünyada onun için tek insan benmişim gibi baksa da öyle olmadığını biliyorum. Aramızda hep bi mesafe var. O daldığı zamanlarda öyle derinden hissediyorum ki bunu. İçim parçalanıyor. Sanki başka bir hayatı var. Ve hep orayı özlüyor. Bi gün aniden kalkıp gidecek sanki. Ben mi kendi kendime paranoya yapıyorum ya da bilmiyorum. Hissettiğimi söylüyorum. Korktuğumu. Bişeyler söyleyin. Ne yapacağım ben?????
Sizi toplamak için illa kız mı olmam gerekiyo neden hiçbi konuma cevap vermiyonuz yea carouselde sinema kaç para diyorum niye bi insanoğlu çıkıp da yazmıyo hee?!
ama cidden kızım yani o kız konusunu açtığım için özür dilerim canım yazmak istemişti ama sonra bazı arkadaşlar üzülüp mesaj falan atmışlardı çok vicdan azabı çekmiştim ve yine özür diliyorum. neyse söyledim rahatladım
quote:
Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha
Sizi toplamak için illa kız mı olmam gerekiyo neden hiçbi konuma cevap vermiyonuz yea carouselde sinema kaç para diyorum niye bi insanoğlu çıkıp da yazmıyo hee?!
ama cidden kızım yani o kız konusunu açtığım için özür dilerim canım yazmak istemişti ama sonra bazı arkadaşlar üzülüp mesaj falan atmışlardı çok vicdan azabı çekmiştim ve yine özür diliyorum. neyse söyledim rahatladım
1 kilo pamuk mu daha ağır 1 kilo pamuk mu
quote:
lezbiyensin ozaman ?
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
quote:
lezbiyensin ozaman ?
Hayır hacı sadece yazı yazıyorum. Bu kadar mı karışık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
quote:
lezbiyensin ozaman ?
Hayır hacı sadece yazı yazıyorum. Bu kadar mı karışık