Şimdi Ara

Beyler toplaşın kız konusu var hemde benden 2-3 yaş büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam gençler nasılsınız umarım iyisinizdir

bu konuyu dalgaya almamanızı ümit ederek konuya giriyorum

beyler biz yurt işletmesi sahibiyiz annem ve babamın işleri pek iyi gitmemesinden dolayı bu işe girdik

yaş olarak ehliyet almama 194 gün kaldı öyle hesap edin şimdiye kadar pek bir ilişkim olmadı ama yurtta benden 2 veya 3 yaş büyük bir kız var bununla baya işler iyi gitmeye başladı aslında 6-7 aydır neredeyse hep aynı ortamda olmamıza rağmen daha bugün yakınlaştık evet bugün ama olaylar çok hızlı gelişti

aslında böyle olması iyi oldu çünkü en doğal halimizle birbirimizi tanıyoruz ikimizde birbirimizi pijamalı halimizle görmüşüzdür

neyse kızın erkekler açısından pek iyi gitmemiş hayatı sanırım birde tam bir anadolu kızı havasında mı desem ufku mu dar desem ne desem bilemiyorum ama kızın sanırım eğlenmeye ve ufkunun açılmasına ihtiyacı var

ona bugün bir kaç sürpriz yapınca hemen yelkenleri suya indirdi gibi oldu ama hep yazıştık faceden mesela süprizleri şöyle açıklayabilirim

eski sevgilisinin face profilini attı bana bende ne lan bu tam apaçi filan dedim
    ardından işte laf aralarında apaçi müziği filan açtım kahkahaları kulağıma kadar geldi işte küçük şeylerimle mutlu oldu yani

sonra bu face bi şarkı paylaşmış ben bunu dinlemem dedim nolur benim için dinle dedi

işte umarım bir gün aradığım erkeği bulurum filan diyip duruyor umarım sende bulursun diyo yani aradığın kızı ne bileyim sanki biraz sinyal veriyor gibi geliyo bana

siz ne diyorsunuz bu hususta

yurtla ilgili action istemeyin benden zaten şu ara kız çok yok olanlarda yaz okuluna kalanlar

• verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

verecek

küfür etmek bu hesapta hiç koymaz kardeşim doğru düzgün cevaplar ver beni hesabımdan etme
  • yurt hangi şehirde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

yurt hangi şehirde?

egede bir şehir
  • Hesabından etmeyin arkadaşı

Katılım zamanı: 28 Haziran 2011;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

selam gençler nasılsınız umarım iyisinizdir

beyler biz yurt işletmesi sahibiyiz annem ve babamın işleri pek iyi gitmemesinden dolayı bu işe girdik

yaş olarak ehliyet almama 194 gün kaldı öyle hesap edin şimdiye kadar pek bir ilişkim olmadı ama yurtta benden 2 veya 3 yaş büyük bir kız var bununla baya işler iyi gitmeye başladı aslında 6-7 aydır neredeyse hep aynı ortamda olmamıza rağmen daha bugün yakınlaştık evet bugün ama olaylar çok hızlı gelişti

aslında böyle olması iyi oldu çünkü en doğal halimizle birbirimizi tanıyoruz ikimizde birbirimizi pijamalı halimizle görmüşüzdür

neyse kızın erkekler açısından pek iyi gitmemiş hayatı sanırım birde tam bir anadolu kızı havasında mı desem ufku mu dar desem ne desem bilemiyorum ama kızın sanırım eğlenmeye ve ufkunun açılmasına ihtiyacı var

ona bugün bir kaç sürpriz yapınca hemen yelkenleri suya indirdi gibi oldu ama hep yazıştık faceden mesela süprizleri şöyle açıklayabilirim

eski sevgilisinin face profilini attı bana bende ne lan bu tam apaçi filan dedim
    ardından işte laf aralarında apaçi müziği filan açtım kahkahaları kulağıma kadar geldi işte küçük şeylerimle
    mutlu oldu yani

sonra bu face bi şarkı paylaşmış ben bunu dinlemem dedim nolur benim için dinle dedi

işte umarım bir gün aradığım erkeği bulurum filan diyip duruyor umarım sende bulursun diyo yani aradığın kızı ne bileyim sanki biraz sinyal veriyor gibi geliyo bana

yurtla ilgili action istemeyin benden zaten şu ara kız çok yok olanlarda yaz okuluna kalanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatore -- 28 Haziran 2011; 23:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain...

Hesabından etmeyin arkadaşı

Katılım zamanı: 28 Haziran 2011;

ergen gerisi bu forumda senden çok daha eskiyim hadi yol al
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairwayden_m_power

selam gençler nasılsınız umarım iyisinizdir

ardından işte laf aralarında apaçi müziği filan açtım kahkahaları kulağıma kadar geldi işte küçük şeylerimle mutlu oldu yani

• cevap verme öyle herkese onlara göre bizim forumda güzel sevgilisi olamaz kimsenin zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.