Şimdi Ara

beyler uzun uzun kızı anlatıyorum her şey çok tuhaf yardım edin.. (destan içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiç bu konulardan açmadım ama hiç böyle birini gördünüz mü merak ediyorum. Çok seviyorum beyler aklımdan çıkmıyor hiç.

Bu sene lise son sınıfa geçiyorum. Üç senedir aynı okuldayım, on birin başında sınıfa yeni bi kız geldi. Hani çok güzel bi kız gelir de sınıftaki bütün heriflerin ağzının suyu akar ya. Tabi yarış başladı kim tavlıcak diye. Onu anlatmak için açtım bu konuyu, tarif edeyim.

Bembeyaz ten böyle, porselen gibi ama. Güneş vurduğu zaman ışığı geçiriyo sanki yüzünün içini görüyosun. Koyu kahverengi parlak saçları var omuzlarına kadar bukle bukle iniyor ama kızların yaptığı şu yapay buklelerden değil. Doğal saçları belli ki. Küçücük ağzı burnu var, pembe dudakları. boyu 1.60 65 gibi bişey sanırım ince ve zarif bi fiziği var. Elleri ayakları da küçücük. Parmakları uzun ince, bembeyaz. Boynu da öyle sanki dokunsan kırılacak. Gözlerini nasıl tarif etsem? Kocaman, hafif çekik gözleri. Hani badem göz derler ya aynen öyle. Upuzun kirpikleri. İlk başta siyah sanmıştım. ikinci gün muhabbet olsun diye kalem istedim. Cam kenarında oturuyodu ben de onun arkasında. Yavaşça döndü bana. Sanki ağır çekimde hatırlıyorum o anı. Gözleri kopkoyu bi yeşil ama düz değil sanki içinde dalgalar var böyle kıvrım kıvrım bi değişik nası bişeydi o öyle ya. gözbebeğinin kenarlarında böyle altın sarısı gibi kıvrımlar. Kalemi uzattı gülümseyerek ben almadım gözlerine baktım mal mal. "senin gözlerin yeşil" dedim he sanki bilmiyo ama o an öyle kalmıştım yani gülümsemeyi bıraktı. bana böyle dikkatli dikkatli baktı iki üç saniye. Kalemi masaya bıraktı sonra yavaşça başını sallayıp önüne döndü. hiç unutmuyorum o günü. Bana çok farklı gelmişti bakışı..

Şimdi nasıl biri olduğunu anlatayım. Bi kere hep gülümser. birine bişey lazım olunca ilk o çıkarıp verir. Öyle bi güzelliğe rağmen tek gram kibir yok kızda. Sınıftaki diğer kızlar geldiği günden beri kıskançlıktan çatlıyolar zaten, şimdiye kadar hiçbiri arkadaş olmaya falan çalışmadı. Ona karşı gruplaştılar hatta. Bi keresinde derste hocaya sorduğu normal bi soruyla dalga geçmeye çalışmışlardı. Sınıftaki bütün erkekler dönüp baktı sevgilileri falan sustular hemen rezil oldular. Ben onu izliyodum. Kız bi kere kafasını çevirip bakmadı. O günden sonra da diğer kezban sürüsüne karşı tavırlarında hiçbi değişiklik olmadı. Yine hep gülümsüyor.

Peki kız kimin oldu? Kimsenin olmadı beyler. Okulun en havalı tipinden cesareti olan en tipsizine kadar neredeyse herkes çıkma teklif etti. Bizim sınıftakiler de. Anlattıklarına göre hepsine aynı cevabı veriyo. Gülümsüyo "teşekkür ederim. Ama çıkmak bana mantıklı gelmiyo" diyo

-hiç makyaj yaptığını görmedim.
    -Facebook msn hiçbirini kullanmıyor
    -milka nın üç tat çikolatası var ya ona bayılıyo sanırım hep kantinden onu alıyo.

teklif edip de kabul etmediği heriflerden bazıları onurlarına yediremediği için pek yüzüne bakmıyolar artık. etrafındaki erkekler ilk zamanlardaki kadar fazla değil. Sadece uzaktan aç kurtlar gibi seyrediyolar kızı. Milletin amacı zaten belliydi, ondan umduklarını alamayınca vermeye her zaman istekli tiplere yöneldiler yeniden.

Bana gelince.. ben ona çıkma teklif etmedim. Özgüvensiz veya tipsiz değilim. Boyum suratım falan yerinde, çıktığım kızlar da oldu. Ama çıkma teklif etmedim işte. Alacağım cevaptan eminim çünkü. Ama ona olabildiğince yakın olmaya çalışıyorum. En ufak bi art niyetim yok. Genelde yalnız yürüyor, yanına koşup birlikte yürüyorum. Kantinde çikolatasını yerken boş masasına oturuyorum. Bi keresinde ona 3tat almıştım gözleri parladı çok sevindi böyle uzun uzun baktı ağzı kulaklarında teşekkür etti bana. ateş basmıştı suratımı kulaklarıma kadar kızarmışımdır kantinde oturup uzun uzun konuşuyoruz ama ne konuşma küresel ısınmadan bahsediyor, bi kalem almış onu anlatıyor böyle heycanlı heycanlı görsen sanki yeni apartman almış.

Böyle konuşurken bir an duruveriyo beyler. Gülümsemesi duruyo, hareketleri duruyo. cama bakıyo, dışarı. Böyle dalıp gidiyo. Bazen kaşlarını çatıyo. Ama sanki farkında değil sustuğunun. İlk böyle olduğunda ayakkabısına bi böcek girmiş onu anlatıyodu. Birden sustu, ben gülüyorum devamını bekliyorum falan. Noldu dedim silkindi sanki kendine geldi. Bana baktı böyle dikkatli dikkatli sonra gülümsedi kalkalım mı dedi. Şaşaladım bişey de diyemedim kalktık sınıfa gittik. artık öyle olduğu zaman bişey söylemiyorum beyler. Karşısına oturup onu seyrediyorum. Sanki zaman donmuş gibi.

İşte böyle. Şimdi bu kadar destan okuttun bize ne soruyon lan diyosunuzdur. Ben ne sorcamı da bilmiyorum aslında allak bullak oldum. Ona hiç dokunamasam da hayatım boyunca böyle peşinde dolanabilirim. Diğer kızlar artık söz konusu bile değil benim için. Yüzlerine baktığımda basitlikten başka bişey görmüyorum. Daha önce hiç böyle aşık olmadım ben. Siz olsanız ne yaparsınız? Arkadaş olmaya çalıştıkça ne kadar yakın olduğumu sansam da, o bana hep böyle pırıl pırıl gözleriyle ve gülümsemesiyle sanki dünyada onun için tek insan benmişim gibi baksa da öyle olmadığını biliyorum. Aramızda hep bi mesafe var. O daldığı zamanlarda öyle derinden hissediyorum ki bunu. İçim parçalanıyor. Sanki başka bir hayatı var. Ve hep orayı özlüyor. Bi gün aniden kalkıp gidecek sanki. Ben mi kendi kendime paranoya yapıyorum ya da bilmiyorum. Hissettiğimi söylüyorum. Korktuğumu. Bişeyler söyleyin. Ne yapacağım ben?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL BEY ahaha -- 17 Ağustos 2012; 2:02:57 >

• up
  • Hepimiz aynıyiz aynı yere gidiyoruz nedir bu kiz uğraşı ? Cok gereksiz bi kızı bu kadar düşünüyorsan rahatsizsindir. Kendine gel kalıbını koy ortaya.
  • geçmiş olsun. Kötüdür bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Hepimiz aynıyiz aynı yere gidiyoruz nedir bu kiz uğraşı ? Cok gereksiz bi kızı bu kadar düşünüyorsan rahatsizsindir. Kendine gel kalıbını koy ortaya.

Haklısın birader ama kızı tanısan cidden öyle demezsin ben böyle değildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha

quote:

Hepimiz aynıyiz aynı yere gidiyoruz nedir bu kiz uğraşı ? Cok gereksiz bi kızı bu kadar düşünüyorsan rahatsizsindir. Kendine gel kalıbını koy ortaya.

Bizde geçtik o yollardan kendine gel is ciddiye binmesin iyice. Güçlü ol icine atma bırak ne halt oluyosa olsun bı kızı bu kadar sevmen seni intihara bile götürür .

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

geçmiş olsun. Kötüdür bilirim

Sağol kardeşim
  • quote:

up
    Bütün yazıyı okudum. Şimdilik arkadaşı olmuşsun. Ama dert etme.. Bazen ilişkinin adının koyulması gerekmez. Yaşıyorsunuz işte elinden geldiğince gününü beraber geçirmeye çalış yaptığın aktivitelere mutlaka onuda kat yada katmanın bir yolunu bul. İlişkinin adını koymak diğer rakiplere karşı avantaj sağlamak için iyi olsa bile bazen ilişkiler bu şekilde yürür belli mi olur belki bir gün gelip sana "xyz biz neyiz ?" diye sorar o zaman gönlünden geçen neyse söylersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bütün yazıyı okudum. Şimdilik arkadaşı olmuşsun. Ama dert etme.. Bazen ilişkinin adının koyulması gerekmez. Yaşıyorsunuz işte elinden geldiğince gününü beraber geçirmeye çalış yaptığın aktivitelere mutlaka onuda kat yada katmanın bir yolunu bul. İlişkinin adını koymak diğer rakiplere karşı avantaj sağlamak için iyi olsa bile bazen ilişkiler bu şekilde yürür belli mi olur belki bir gün gelip sana "xyz biz neyiz ?" diye sorar o zaman gönlünden geçen neyse söylersin.

Zaten sürekli yanındaydım onun. Ama yazın başından beri hiç konuşmadık. telefon kullanmıyormuş nerede olduğunu bile bilmiyorum. Kim bilir belki gerçekten sorar bir gün. Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

quote:

quote:

Bizde geçtik o yollardan kendine gel is ciddiye binmesin iyice. Güçlü ol icine atma bırak ne halt oluyosa olsun bı kızı bu kadar sevmen seni intihara bile götürür .

Alıntıları Göster
    İşine gelmeyebilir fakat bence açılma kıza, bırak onun güzelliği, gözleri, gülüşü şuan olduğu gibi kalsın sende...Çünkü çok iyi biliyorum ki aşırı samimiyette bunlar sönüyor, ama böyle devam ederse emin ol aylarca hatta yıllarca bile devam edebilir içindeki sevgi. Tabi benimki naçizane bir düşünce ama gerçekten anlıyorum seni dostum :)

• daha sonra okucam inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahitsvm

İşine gelmeyebilir fakat bence açılma kıza, bırak onun güzelliği, gözleri, gülüşü şuan olduğu gibi kalsın sende...Çünkü çok iyi biliyorum ki aşırı samimiyette bunlar sönüyor, ama böyle devam ederse emin ol aylarca hatta yıllarca bile devam edebilir içindeki sevgi. Tabi benimki naçizane bir düşünce ama gerçekten anlıyorum seni dostum :)

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa öyle uzaktan seyretmekle olmaz arkadaşım.Kıza çıkma işi saçma geliyor olabilir ama her şeyin bir ilki vardır.Hani konuştuğunuzuda öyle dalıp gidiyor ya... Sende baka kalıyosun ona O an Seni Seviyorum de.Başka da bi şey deme.Benimle çıkarmısın falan sakın kullanma.Başta biraz afallar ama ya sana karşı oda bişeyler besler ya da senide diğerlerinin yanına koyar.Biraz kumar gibi bişey ama bence en iyi secenek bu.

• Kizi anlatirken bende asik oldum kiza Ne guzel anlatmissin kizi. Baya vurulmussun bu kiza. Allah yardimcin olsun. Umudunu yitirme. Arkadas olarak da olsa onun yaninda olmak hic yoktan iyidir. Bunun tadini cikarmaya calis. Haftasonu falan bir yerlere gidin birlikte. Belki kiz iyice tanimadan guzel duygular hissetmiyordur. Iyice kaynasinca sansini denersin. Keske oyle birini tanisam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahitsvm

Hocam tam olarak bunu düşünüyorum işte.. dokunsam kırılacak gibi, bir adım daha atsam her şey bozulacak sanki. O yüzden sadece izliyorum. Sonsuza kadar izleyebilirim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Kizi anlatirken bende asik oldum kiza Ne guzel anlatmissin kizi. Baya vurulmussun bu kiza. Allah yardimcin olsun. Umudunu yitirme. Arkadas olarak da olsa onun yaninda olmak hic yoktan iyidir. Bunun tadini cikarmaya calis. Haftasonu falan bir yerlere gidin birlikte. Belki kiz iyice tanimadan guzel duygular hissetmiyordur. Iyice kaynasinca sansini denersin. Keske oyle birini tanisam.
    Seneye ayrılacaksınız zaten.Boşver teklif falan etme.Ağır baltalı ilah mod on oldu ama ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

Bana kalırsa öyle uzaktan seyretmekle olmaz arkadaşım.Kıza çıkma işi saçma geliyor olabilir ama her şeyin bir ilki vardır.Hani konuştuğunuzuda öyle dalıp gidiyor ya... Sende baka kalıyosun ona O an Seni Seviyorum de.Başka da bi şey deme.Benimle çıkarmısın falan sakın kullanma.Başta biraz afallar ama ya sana karşı oda bişeyler besler ya da senide diğerlerinin yanına koyar.Biraz kumar gibi bişey ama bence en iyi secenek bu.

Çok korkuyorum hocam yav. Dediğim gibi her şeyin bozulmasından korkuyorum. O cama öyle bi bakışı var ki bazen yüzünden düşen bin parça bazen kaşları çatık sinirli. Sanki başka şeyler düşünüyor. Arkasında bırakamadığı bişeyler yaşamış

• lan kiz bana benziyor, yanlis anlasilmasin sadece tek yonu; o da konusurken birden susup dusunmesi.
    bendede cok oluyor o nedenini bilmiyorum, muhabbet falan olurken, bazen de bir soru yoneltiginde yada birsey anlatirken tak 5-6 saniye ifadesiz bir surat ile standby moduna geciyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Kizi anlatirken bende asik oldum kiza Ne guzel anlatmissin kizi. Baya vurulmussun bu kiza. Allah yardimcin olsun. Umudunu yitirme. Arkadas olarak da olsa onun yaninda olmak hic yoktan iyidir. Bunun tadini cikarmaya calis. Haftasonu falan bir yerlere gidin birlikte. Belki kiz iyice tanimadan guzel duygular hissetmiyordur. Iyice kaynasinca sansini denersin. Keske oyle birini tanisam.

Teşekkür ederim dostum :) vermek istediğim duyguyu vermişim demek ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

Çok korkuyorum hocam yav. Dediğim gibi her şeyin bozulmasından korkuyorum. O cama öyle bi bakışı var ki bazen yüzünden düşen bin parça bazen kaşları çatık sinirli. Sanki başka şeyler düşünüyor. Arkasında bırakamadığı bişeyler yaşamış

Dostum dediğim gibi biraz kumar olur bu iş.Eğer ben sürekli onunla konuşmak istiyorum arkadaşlağımızın bozulmasını istemem diyorsan hic deneme böyle bişey.Hatta tekrar düşündüm eğer kız seni red ederse bütün sene moralman yerlerde olursun ve önünde önemli bir sınav var hayatını ilgilendiren.Bilemedim şimdi belki kız okul değiştirir bu sene keşke iletişim kurabileceğin bi adres falan alsaydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

lan kiz bana benziyor, yanlis anlasilmasin sadece tek yonu; o da konusurken birden susup dusunmesi.
    bendede cok oluyor o nedenini bilmiyorum, muhabbet falan olurken, bazen de bir soru yoneltiginde yada birsey anlatirken tak 5-6 saniye ifadesiz bir surat ile standby moduna geciyorum.

Karşıdaki için de bu kadar tuhaf oluyor işte :D ne düşünüyosun hacı öyle dalınca?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.