Şimdi Ara

beyler uzun uzun kızı anlatıyorum her şey çok tuhaf yardım edin.. (destan içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam haklısın. Ben de teklif etmeyi düşünmüyorum zaten. Alabileceğim bi ev adresi var onda da iletişim yolu gidip kapısına dayanmak ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kolaylık versin o zaman
  • Biride özet geçmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha

quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

lan kiz bana benziyor, yanlis anlasilmasin sadece tek yonu; o da konusurken birden susup dusunmesi.
    bendede cok oluyor o nedenini bilmiyorum, muhabbet falan olurken, bazen de bir soru yoneltiginde yada birsey anlatirken tak 5-6 saniye ifadesiz bir surat ile standby moduna geciyorum.

Karşıdaki için de bu kadar tuhaf oluyor işte :D ne düşünüyosun hacı öyle dalınca?

aynen karsimdakilerde bi garip oluyor. ne yapiyosun ya iyi misin diyenler oluyor. iyi de olmuyor aslinda.
    ne mi dusunuyorum. soru soruldugunda, verecegim cevabin nasilolacagi hakkinda yada ileride sorun acabilme ihtimali var mi diye tartiyorum.
    eger karsimdaki muhabbet ederken daliyorsam, ya onun anlattigi bisey hakkinda bisey yasamisimdir onu hatirlarim yada tamamen konudan kopup biri vardir ki biri onu dusunurum.
    ben anlatirken daliyorsam da ya anlatmamin iyi olup olmayacagini dusunurum.
    bu dusunduklerim her zaman olmuyor; cogu dalisimda hic birsey dusunemem sadece dalarim.
    belki de cok dusunmekten oluyor bunlar.

• Radyoda çalan müziğin eşliğinde bana da bir efkar çöktü. Gece gece içim bir hoş oldu. Allahım inş bozmaz bu büyüyü.

• çok sEviyorum beyler aklımdan çıkmıyor hiç. dan sonrasını okumadım.. hiç bi kız sevilmeyi hak etmez..anneniz hariç.. kızları süründürünce acı çektirinde köpeğiniz olur.. ben şuan hepsini basit kezbanlar olara görüyorum..hepsiyle dalga geçiyorum..kim olursa olsun.. biraz kiloluysa kilosuyla.. ne bileyim saçlarıyla.. bunlarla dalga geçtikte size yavşıyorlar.. hepsi kezban
  • Okunmaz
  • quote:

quote:

quote:

lan kiz bana benziyor, yanlis anlasilmasin sadece tek yonu; o da konusurken birden susup dusunmesi.
    bendede cok oluyor o nedenini bilmiyorum, muhabbet falan olurken, bazen de bir soru yoneltiginde yada birsey anlatirken tak 5-6 saniye ifadesiz bir surat ile standby moduna geciyorum.

Karşıdaki için de bu kadar tuhaf oluyor işte :D ne düşünüyosun hacı öyle dalınca?

aynen karsimdakilerde bi garip oluyor. ne yapiyosun ya iyi misin diyenler oluyor. iyi de olmuyor aslinda.
    ne mi dusunuyorum. soru soruldugunda, verecegim cevabin nasilolacagi hakkinda yada ileride sorun acabilme ihtimali var mi diye tartiyorum.
    eger karsimdaki muhabbet ederken daliyorsam, ya onun anlattigi bisey hakkinda bisey yasamisimdir onu hatirlarim yada tamamen konudan kopup biri vardir ki biri onu dusunurum.
    ben anlatirken daliyorsam da ya anlatmamin iyi olup olmayacagini dusunurum.
    bu dusunduklerim her zaman olmuyor; cogu dalisimda hic birsey dusunemem sadece dalarim.
    belki de cok dusunmekten oluyor bunlar.

Vay be. Evet belki çok düşünmekten. Ben de çok düşünürüm ama pek dalmam öyle. İnsanların kafasından ne geçtiğini bilmek mümkün değil hocam herkesin kafasında başka bişey var

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikhan60

Radyoda çalan müziğin eşliğinde bana da bir efkar çöktü. Gece gece içim bir hoş oldu. Allahım inş bozmaz bu büyüyü.

Her şeyin hayırlısı be kardeş. sağol :)

• okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Hepimiz aynıyiz aynı yere gidiyoruz nedir bu kiz uğraşı ? Cok gereksiz bi kızı bu kadar düşünüyorsan rahatsizsindir. Kendine gel kalıbını koy ortaya.

Haklısın birader ama kızı tanısan cidden öyle demezsin ben böyle değildim

Bizde geçtik o yollardan kendine gel is ciddiye binmesin iyice. Güçlü ol icine atma bırak ne halt oluyosa olsun bı kızı bu kadar sevmen seni intihara bile götürür .

yaşamadan anlaması zor

• valla çok güzel anlatmışsın. Ben olsam söylemeden duramam mizaç meselesi. Ama çocuk gibi de benimle çıkar mısın falan dememen lazım söyleyeceksen. ona göre kendin tart yap birşeyler. Buradaki kimse seni senden daha iyi bilemez
  • özet geçiyorum okudum hepsini malesef ama söyle diyim adam baya bi aşık olmuş kıza kız kimseyle cıkmıyor bu cocuk onun pesinden kosuyor okulda durmadan yanına gidip rahatsız ediyor kıza bisiler ısmarlıyor kız sanal alemde yok nosu yok kız sadece okulda var cocuk sadece okulda görüyor teklif etsemmi diye dusunuyor ama ederse red edilcegini biliyor ve genede bize soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rottems

Bende o duyguyu ilk defa bugün tattım. Rüyamda bir kıza aşık oldum bildiğin. O nasıl güzel bir duygu anlatamam. Rüyamda kapı çalıyordu, kapıyı açmaya gidiyordum. Açtığımda kapıda kızıl saçlı, yeşil gözlü, beyaz tenli bir kız. Böyle postacı gibi giyinmiş. Onu görür görmez aşık oldum. O anki duygu anlatılamaz. Ahmet Bey siz misiniz diyordu. Hayır, üst katta oturuyor diyordum. Sonra tam giderken geri dönüp dudağımdan öpüyordu. Tam giderken de kapı ziliyle uyandım zaten. Postacı gelmiş. Kredi kartı göndermiş banka. Beni o güzel rüyadan uyandırdığı için çok pis sövdüm. Keşke biraz daha uzun sürseydi rüyam. Neyse. Senin konuna gelecek olursak sen en azından onu istediğin zaman görüyorsun,konuşuyorsun. Ben senin yerinde olsam duygularımı söylerdim kıza, şansımı denerdim. En azından ilerde kıza duygularımı söylemediğim için pişman olmazdım.

seni çok iyi anladım kardeş empati duydum hakkaten. çok etkiler insanı

• Bak sevgili olabilirsiniz ama %90 ihtimalle üniversiteye geçen her kızın yaptığı gibi seni bırakacaktır. Kural böyle.
  • şu an aşık değilsin hayransın haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

valla çok güzel anlatmışsın. Ben olsam söylemeden duramam mizaç meselesi. Ama çocuk gibi de benimle çıkar mısın falan dememen lazım söyleyeceksen. ona göre kendin tart yap birşeyler. Buradaki kimse seni senden daha iyi bilemez

Sağol kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

özet geçiyorum okudum hepsini malesef ama söyle diyim adam baya bi aşık olmuş kıza kız kimseyle cıkmıyor bu cocuk onun pesinden kosuyor okulda durmadan yanına gidip rahatsız ediyor kıza bisiler ısmarlıyor kız sanal alemde yok nosu yok kız sadece okulda var cocuk sadece okulda görüyor teklif etsemmi diye dusunuyor ama ederse red edilcegini biliyor ve genede bize soruyor

Çok acımasız bi özet be

• quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

Bak sevgili olabilirsiniz ama %90 ihtimalle üniversiteye geçen her kızın yaptığı gibi seni bırakacaktır. Kural böyle.

Evet teklif edecek olsam bence de. Sıradanlaşır ve böyle biter. gerçi kabul etmez zaten o yüzden sorun yok :)

• Kızın adı ne ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.