Şimdi Ara

Beyler warior&asas 'dan anlayanlar girsin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben COk kararsızım +70 e char kasıcam yanlız asas mi warior mu karar veremedim karakterlerin özellikleri acısından düsünüom cıkmaza qiriom size soruyum dedim ? sizce asasmi wariormu

• quote:

Orjinalden alıntı: Markiz`

Beyler ben COk kararsızım +70 e char kasıcam yanlız asas mi warior mu karar veremedim karakterlerin özellikleri acısından düsünüom cıkmaza qiriom size soruyum dedim ? sizce asasmi wariormu

Çok waktin varsa +75 warrior derler.ama benim tercihim assas olur
  • hmm ok tamam bana warior qibi gelior ?
    quote:

Orjinalden alıntı: eLHuSeYiN

quote:

Orjinalden alıntı: Markiz`

Beyler ben COk kararsızım +70 e char kasıcam yanlız asas mi warior mu karar veremedim karakterlerin özellikleri acısından düsünüom cıkmaza qiriom size soruyum dedim ? sizce asasmi wariormu

Çok waktin varsa +75 warrior derler.ama benim tercihim assas olur
  • WaRRioR
  • aps!
  • asas aç
    warrior bir sürü sc parası felan lazım....
  • Warrior derim oynaması cok zevkli
  • Hızlı kasılsın grup adamıyım dersen , mage actionları 60 dan sonra başlayıp 70 de kastığı expi 2 katına çıkararak girdiğin nova townlarla doyumsuz tat alırsın hele 72 den sonra o 72 vuruşuyla çoğu adamı tokatlaya tokatlaya kesiosun

Kötü yanı ;
    - Defansının az olması [Genelde]
    - Boss kesememesi

Ben cash a para harcarım atack sw sc im daima olur dersen , warrior dedim kasması çok sıkıntılı sabır isteyen bi meslektir , warriorun tadı sağlamlıktan geçer basar atack wolfunu alır arkasına 2 priesti tutar orc/human base nin yolunu bi kere beramusta cs +8 li bi charla oynamıştım towerlerin arasında resmen kafa buluodum humanlarla zaten beramuslular bilir cs +8 in kimde olduğunu gerçi 850 YTL e satılmış cs..

Kötü yanı ;
    - Devamlı Sc e ihtiyaç duyması [Pk da]
    - Priestsiz kolay kolay bişey yapamaması
    - Muhtaç karakterdir partye girince direk bunu söylerler" << Und + AC + Sw + Wolf + STR >> "
    - Çok mana yer [Howling sword : 400 Mp] , Bu yüzden exp kasan warriorlar puanının bi kısmını int vererek lycaon hammer takarlar..[Mp recovery 30 verior sanırım]
    - ve warriorları çoğu debuf int priestlerin kesmesi çok ilginç gibi gözüküo ama 75 lwl bi int priest vardı edanada elinde smite hammer +7 / +3 Quest shield ve takıları iron set , dual roc +1 , dual we idi , bu priestle warriorun lwl i kaç olrsa olsun ve magenin de öyle daima keserdim çünkü warriora massive parazit torment adam felç oluodu zaten benim canımı azaltıo 10 k basıorum bidaa azaltıo grup 10 k ölmüordum yani tabi asas ve priesti kesemes çünkü onlar kendine heal basabiliorlar ..veya başka bi örnek isteyen gitsin beramusta cz ye Levent__1903 ne kadar seri adam kesio görsün..

Ben cash alırım ama pre ne kadar veriosa fazlasını almam dersen priest derim , tabi priesti int veya bp olarak senin tercihin ama priest tek başına iş yapamaz , hep birileriyle dolaşmak zorundadır devamlı birinin canını kurtarmak zorunda ..

Kötü yanı ;

- Tek dolaşmaz [İnt ise]
    - Çok küfür yer
    - Devamlı birini heallemek zorunda ve heallemek çok sıkıcı bi iş atackerken accık kaytarabilion expden
    - Çok mana yer

En masrafsız karakter olan asas a geldik sıra asas dedim çünkü masrafsız olanı asas okçu çok mana harcar ve kalabalık içinde magelerden önce okçuya dalınır okçu en çok kafa bulunan meslektir beramusun en ii okçularını peşime takar apos flamelerin orda kafa bulurum bana ok atcaz die hayvana atarlar pk videomdada mevcuttur ordan görebilirsin , ama asas öyle değildir stealth ı olsun light feet i olsun minörü olsun tam bi action ve yetenek işidir ve bosslarda %15 önde başlayabilrisin[Vampiric , Drain] , çevrede Dagger defance fazla yoktur , kendi mesleğim die sölemiorum ama asas4ever

Kötü yanı ;
    - Canı azdır [Gerçi minör kapatıor bu açığı]
    - Piyasada asas itemleri en pahalıdır

Baya özenerek hazırladım umarım kafanda bişey canlanır ..

• quote:

Orjinalden alıntı: 3fs4ne

Hızlı kasılsın grup adamıyım dersen , mage actionları 60 dan sonra başlayıp 70 de kastığı expi 2 katına çıkararak girdiğin nova townlarla doyumsuz tat alırsın hele 72 den sonra o 72 vuruşuyla çoğu adamı tokatlaya tokatlaya kesiosun

Kötü yanı ;
    - Defansının az olması [Genelde]
    - Boss kesememesi

Ben cash a para harcarım atack sw sc im daima olur dersen , warrior dedim kasması çok sıkıntılı sabır isteyen bi meslektir , warriorun tadı sağlamlıktan geçer basar atack wolfunu alır arkasına 2 priesti tutar orc/human base nin yolunu bi kere beramusta cs +8 li bi charla oynamıştım towerlerin arasında resmen kafa buluodum humanlarla zaten beramuslular bilir cs +8 in kimde olduğunu gerçi 850 YTL e satılmış cs..

Kötü yanı ;
    - Devamlı Sc e ihtiyaç duyması [Pk da]
    - Priestsiz kolay kolay bişey yapamaması
    - Muhtaç karakterdir partye girince direk bunu söylerler" << Und + AC + Sw + Wolf + STR >> "
    - Çok mana yer [Howling sword : 400 Mp] , Bu yüzden exp kasan warriorlar puanının bi kısmını int vererek lycaon hammer takarlar..[Mp recovery 30 verior sanırım]
    - ve warriorları çoğu debuf int priestlerin kesmesi çok ilginç gibi gözüküo ama 75 lwl bi int priest vardı edanada elinde smite hammer +7 / +3 Quest shield ve takıları iron set , dual roc +1 , dual we idi , bu priestle warriorun lwl i kaç olrsa olsun ve magenin de öyle daima keserdim çünkü warriora massive parazit torment adam felç oluodu zaten benim canımı azaltıo 10 k basıorum bidaa azaltıo grup 10 k ölmüordum yani tabi asas ve priesti kesemes çünkü onlar kendine heal basabiliorlar ..veya başka bi örnek isteyen gitsin beramusta cz ye Levent__1903 ne kadar seri adam kesio görsün..

Ben cash alırım ama pre ne kadar veriosa fazlasını almam dersen priest derim , tabi priesti int veya bp olarak senin tercihin ama priest tek başına iş yapamaz , hep birileriyle dolaşmak zorundadır devamlı birinin canını kurtarmak zorunda ..

Kötü yanı ;

- Tek dolaşmaz [İnt ise]
    - Çok küfür yer
    - Devamlı birini heallemek zorunda ve heallemek çok sıkıcı bi iş atackerken accık kaytarabilion expden
    - Çok mana yer

En masrafsız karakter olan asas a geldik sıra asas dedim çünkü masrafsız olanı asas okçu çok mana harcar ve kalabalık içinde magelerden önce okçuya dalınır okçu en çok kafa bulunan meslektir beramusun en ii okçularını peşime takar apos flamelerin orda kafa bulurum bana ok atcaz die hayvana atarlar pk videomdada mevcuttur ordan görebilirsin , ama asas öyle değildir stealth ı olsun light feet i olsun minörü olsun tam bi action ve yetenek işidir ve bosslarda %15 önde başlayabilrisin[Vampiric , Drain] , çevrede Dagger defance fazla yoktur , kendi mesleğim die sölemiorum ama asas4ever

Kötü yanı ;
    - Canı azdır [Gerçi minör kapatıor bu açığı]
    - Piyasada asas itemleri en pahalıdır

Baya özenerek hazırladım umarım kafanda bişey canlanır ..

cok guseL bı caLısma oLmus arkadasa kesınLıkLe fıkır wermıstır sanırım.ama bn warıorLa da exp kastım asasLa da ama warıordan daha cok zewk aLdımama pk da(exp ten sonra) her zaman asas cunku en azından sc Lasım deıL buff ac aL, at woLfu Lupını steaLthı bas Lfyı gıt...

• ßuda benim fikrim.................
    ---------------------
    BattlePriest = Yüksek Dmg Vurmak...
    İntPriest = Np kasmak. zor np kaybetmek [lvl de aynı şekilde]
    Mage = Lvl kasmak.. arkadaşlarını kasmak =)
    Warrior =Boss kesmek item kasmak[gb satıcıları genelde warior oluyor]
    Asasin =Tam anlamıyla PK nın tadını almak KO 'Yu dolu dolu yaşamak
    Archery = Full dex abanırsan oynanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

ßuda benim fikrim.................
    ---------------------
    BattlePriest = Yüksek Dmg Vurmak...
    İntPriest = Np kasmak. zor np kaybetmek [lvl de aynı şekilde]
    Mage = Lvl kasmak.. arkadaşlarını kasmak =)
    Warrior =Boss kesmek item kasmak[gb satıcıları genelde warior oluyor]
    Asasin =Tam anlamıyla PK nın tadını almak KO 'Yu dolu dolu yaşamak
    Archery = Full dex abanırsan oynanabilir

Buda güzel olmuşşş

• RL'de gördüğüm çoğu asas warriorların yanında süt dökmüş kediye dönüyor.

Warrior

Ama sağlam bir bütcen olması gerekir.

Edit:
    @magicboy

Yazdığını daha önce bir topicde görmüştüm, eğer o topici açan sen değilsen "benim fikrim" deme.

@3fs4ne
    Evet PK videonda okcuya yaptığın işkenceyi hatırlıyorum.

Warriori priestsız da iş yapar ama sağlam olmalı.80 lvl Edana'da DeliEnder var.Bizim partyde Imsorry'den sağlam adamlar olmasına rağmen adamı 7 kişi zor kestik.

Ayrıca Sc varsa ve de normal'den biraz daha iyi itemleri varsa. Undy + ac vb. değil sc party mi diye sorarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 14 Ekim 2007; 7:46:44 >

• Bana warior qibi geliyor nEden ; skili seri vuruyor,canı fazla,defans fazla, qibi
    kötü yanları bana göre ; canı coksa mana bas bas dolmuyor :),

Asas;hızlı kosması var,acsivar ,görünmezliigi var,minörü var,curesi var, ama bundada bazılarına skilleri vuruom vuruyom cok az canı kalıyor geri kalan ezik skillleri vuruyom adam cok az bi candan dönüyor ama warrriorda hep 1 skil seri seri :)
  • Zenginsen paran bolsa sabırlığsan warrior al
    Ama combonun ustasıyım heyacanı severim dersen rogue

warriorun kasması cok sıkıcı bunalıyosun
    warrior alcaksan 75+ al
    rogue alcaksan 72+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 14 Ekim 2007; 9:35:23 >
  • Assası hiçbir şeye değişmem
  • Siz herşeyi asas sanıyorsunuz magede güzeL bir chardır priest'de

Magede oynaman icin pet icin en az crystal dd25 + glass belt paper icin paper dd25 + glass lazım bi mage .ötünü saglama aldıkdan sonra vurdugu skiller cok saglam patlatır hele bide elinde +7 elysium lr olursa dalga gecersin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.