Şimdi Ara

Beyler Warrior'un Yan Skill'i Hakkında Yardım Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben warrior char açtım şimdilik sp kasıyorum 1milyon falan yaptıktan sonra level e gidecem yalnız yan skill de kararlaştıramadım sizde Cleric mi olsun yoksa robe giyebilmek için Bard mı çünkü warrior full strdır bilirsiniz ve clericde robe değil en fazla light armor giyilir. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

• warrioru tamamlayan yan skill clerictir tabii ki.ayrıca 1m sp warrior / cleric içiin yetersizdir, en az 1.5m
  • Warlock veya rouge
  • Warlock da yapabilirsin...Çünkü çok ezici bir güce sahip oluyor pvp lerde...Özellikle de gelecek olan 105 capte cleric bufflarından holy spellin %100 reduce özelliği %50 ye düşürülceğini de katarsak warlock olan çarların güçlenceği ortaya çıkar..Tek sorun çok fazla sp sıkıntısı vermesi,çok fazla skillin olması ve pvplerde hızlı olunması gerekiyor...Ama yine de deneyebilirsin warrior/warlock buildini yada videolar izleyip kıyas yapabilirsin...
  • Asla bi kaç kişi tanıyorum diğer buldilerden clerice dndü Warriror/clerici tek geçerim
  • warrior un mag defansı olmadığı için istiyorum bardı robe için dediğim gibi birde noise özelliği var tek kasılırken warriorda aggro var bilirsiniz belki o yüzden bütün yaratıkları üstüne çekiyo ama noise sayesinde sadece daldığım yaratık bana dalacak diye düşünüyorum ama genede yorumlarını değerlendirecem teşşekürler
  • CLERİC ROBE GİYEBİLİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah allah ben giyemiyor diye biliyorum sadece light armor giymiyor mu cleric ?
  • senn nası car istedigine baglı ;

saglam carım olsun istiyorum diosan cleric

hızlı ve rahat kasan bi carım olsam diosan bard

ben cok ii srocuyum diosan warlock weya rogue yapabilirsin yan master olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.