Şimdi Ara

Beyler yardim dolandirildim, paramim kurtarmam lazim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklasik 1 yil once is vaadiyle 22000 dolarimi kaptilar. Parayi verdigim kisiden geri almak icin ugrasiyorum ama adam sozlerini maalesef tutmuyor. Hep beni oyaliyor. Bu kisi istanbulda ben izmirdeyim ve bu kisiyi mahkemeye vermek istiyorum. elimde oturdugu yerin site olarak adresi var. cep numarasini biliyorum. Fakat tc numarasi gerekli mahkemeye vermek icin mutlaka. Muhtarligini aradim ama bana tc sini vermediler. Bu adamin tc sini nasil ogrenirim. Yada mahkemeye ibraz icin elimdeki bilgiler yeterlimi bu kisi icin? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

• İş ne işi ? istanbulda bana adres yakınsa adam toplim gidim göz korkutmak için
  • bence yeterlidir yani adı üstünde dolandırıcı ... sahte isim herşey sahte nerden bileceksiniz tc sini..
    edit: sizin parayı iç eden tanıdık biri olabilir yani ismi gerçek vs olabilir ama dolandırıcılık suçundan mahkemeye verdiğiniz birinin tc no sunu bilmeniz beklenmez bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapapakk -- 23 Ocak 2014; 18:09:29 >
  • Kisiyi taniyorum. Dolandiran insaat isiyle ortamdan tanidigim birisi. Ben bu adamdan cuzri bir miktarda parami aldim. 1000 dolar kadar. Adam odeyecegim diyor ama oyalayip duruyor beni. Bende cok zor duruma geldim ve bu adamdan kanuni yollarla almak istiyorum parami. Mahkemeye sadece muhtarlik adresini bildirsem yeterli olurmu? tc sini nasil ogrenebilirim?

Goz korkutmaya gerek yok diye dusunuyorum, mahkeme bu isi cozer insallah kisa surede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.