Öğretmenlere iletişim hakkında eğitim vermeye gideceğim.Öğretmen ile öğrenci arasındaki iletişimi ele alan filmlere ihtiyacım var.İçerisinde 5-10 dakikalık bir kısım alacağım.Bu konuda film önerilerinize ihtiyacım var.Film ismi önerebilir ya da direk youtube üzerinden filmin öğrenci ile öğretmen arasında geçen konuşma kısmını da link olarak atabilirsiniz.Fikir verecek, yardımcı olacak arkadaşlardan Allah razı olsun.Çok teşekkürler şimdiden.
Not : Aralarındaki iletişim olumlu olabilir ya da olumsuz olabilir hiç farketmez arkadaşlar.
aradığın film bu.. her sahnesinden sana ekmek çıkar
Çok teşekkürler bu akşam izleyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: winterice
Öğretmenlere iletişim hakkında eğitim vermeye gideceğim.Öğretmen ile öğrenci arasındaki iletişimi ele alan filmlere ihtiyacım var.İçerisinde 5-10 dakikalık bir kısım alacağım.Bu konuda film önerilerinize ihtiyacım var.Film ismi önerebilir ya da direk youtube üzerinden filmin öğrenci ile öğretmen arasında geçen konuşma kısmını da link olarak atabilirsiniz.Fikir verecek, yardımcı olacak arkadaşlardan Allah razı olsun.Çok teşekkürler şimdiden.
Not : Aralarındaki iletişim olumlu olabilir ya da olumsuz olabilir hiç farketmez arkadaşlar.
Ogretmen - ogrenci iliskileri diyince aklima gelen ilk film : Olu Ozanlar Dernegi Sonra Michelle Pfeiffer in oynadigi Dangerous Minds
ben de tam michael phiper diyecektim arkadaş yazmış bile. gerçekten sana yardımı dokunabilecek bir film bence izlemelisin baştan sona...
şuan ismini tam hatırlayamadım ama antonio banderasın bi filmi vardı suçlu öğrencilere dans dersi veriyordu falan eğer bulursam editlerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme