Şimdi Ara

Beyler yeni bir işe girdim Villa kiralama şirketi açıyorum sitem nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar herkese selam öncelikle. askerliğimi bitirdim ve 10 gün önce memleketime döndüm. fethiyede ikamet ediyorum haliyle hep turizmle uğraştık bugüne kadar. daha önce villa kiralama işi yaptık fakat kendi apartlarımızı kiralıyorduk. şimdi ise güzel bir sistem oluşturarak https://www.villatut.com adlı siteyi kurdum ve şirketleşme yoluna gittim. yakın zamanda portföylerimi toplamaya başlayarak önümüzdkei sezon villa kiralama işine gireceğim.

size danışmak istediğim şey ise yaptığım web sitesi nasıl olmuş?? hazır tema satın alarak bir çok noktasını kendim editleyerek adeta temayı baştan yarattım. fikirlerinizi bekliyorum sitemin eksiklikleri fazlalıkları sizce nelerdir? teşekkür ederim.

Villa Tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OsKi__ -- 26 Temmuz 2018; 22:46:28 >

• Villanın tam konumunu harita üzerinde gösterirseniz eksik kalmaz gibi. Gayet güzel olmuş site elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Villanın tam konumunu harita üzerinde gösterirseniz eksik kalmaz gibi. Gayet güzel olmuş site elinize sağlık
    Tam aksine belirli bir yarıçapta saydam daire koyacağım. Çünkü Türk mileti olarak yapılan işe saygımz yok, haritadan villanın tam konumunu bulup villa sahibine kendileri ulaşmaya çalışacaktır kullanıcı. Gönül ister insanımız rasyonel ve emeğe saygılı olsun fakat değil:) Yorumunuz için teşekkürler.
  • Seo yapip aramalarda yukari mi cikacaksiniz yoksa direkt adwords reklami mi vereceksiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Seo yapip aramalarda yukari mi cikacaksiniz yoksa direkt adwords reklami mi vereceksiniz?
    Her ikisi de hocam. Öncelikle portfoy toplayacağım tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up beyler fikirleriniz önemli

• Tasarım olarak korkunç değil ama bir iki rötuş yapmak gerekli gibi.Logo bana sorarsanız tamamen değişmeli.Font üzerinden değişikliğe gidebilirsiniz Lato fontu Google tarafından ücretsiz sağlanıyor ve ufak bir resmiyet katıyor siteye çok fazla firmada gördüm son zamanlarda. Footer kısmında çok fazla link var orayı küçültmeniz oldukça fayda sağlar."Neden Villa Tut?" yazan fuşya renkli kısım sonradan doldurulacak galiba şu an bi amacı yok gibi boş.Renk seçimleri genel olarak güzel turuncu ve tatil tonları sıcak,kum çağırışımı yapmış.

Hayırlı olsun hocam dediğim gibi bir iki fırça darbesi kalmış genel olarak işin çoğunluğu bitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Tasarım olarak korkunç değil ama bir iki rötuş yapmak gerekli gibi.Logo bana sorarsanız tamamen değişmeli.Font üzerinden değişikliğe gidebilirsiniz Lato fontu Google tarafından ücretsiz sağlanıyor ve ufak bir resmiyet katıyor siteye çok fazla firmada gördüm son zamanlarda. Footer kısmında çok fazla link var orayı küçültmeniz oldukça fayda sağlar."Neden Villa Tut?" yazan fuşya renkli kısım sonradan doldurulacak galiba şu an bi amacı yok gibi boş.Renk seçimleri genel olarak güzel turuncu ve tatil tonları sıcak,kum çağırışımı yapmış.

Hayırlı olsun hocam dediğim gibi bir iki fırça darbesi kalmış genel olarak işin çoğunluğu bitmiş.
    Hocam yorumunuz için çok teşekkürler.

Logoyu bir freelancera yaptırdım 120 liraya, beğenmemenize üzüldüm bizim hoşumuza gitmişti.

Yazı tiplerini evet değiştireceğiz ama bir türlü uygun olanını bulamadik. Söylediğiniz fontu deneyeceğim.

Evet neden villa tut yazan bölüm yarim kaldı eklemeler yapılacak.

Footer daki linkler ise seo amaçlı düşündük.

Teşekkürler tekrar

• Villaları topla, 2-3 yıllık ucuza kirala.. Sonra Airbnb'ye koyup para basarsın. Komisyoncu olma yani biraz da iş yapmış ol..
    Villaların içine bir iki de çıtırlık çıtlama koyarsan onları ayrıca hizmetle verirsin. Bak senden fikir için para da istemiyorum. Güle güle harca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Villaları topla, 2-3 yıllık ucuza kirala.. Sonra Airbnb'ye koyup para basarsın. Komisyoncu olma yani biraz da iş yapmış ol..
    Villaların içine bir iki de çıtırlık çıtlama koyarsan onları ayrıca hizmetle verirsin. Bak senden fikir için para da istemiyorum. Güle güle harca..
    sağol dostum fikrin için. kendimizin 3 villamız var şu an. yeni 4 villa projemiz var. mevcut 3 tanesini kiralıyoruz zaten. 4 daha eklenecek, diğer taraftan da bu şirketi büyüteceğim. düzenli gelir sağlar hale geldikten sonra da dalgama bakacağım. teşekkürler tekrardan
  • Hocam hayırlı olsun umarım başarılı olursunuz, isterseniz siteniz için android mobil uygulama yazabilirim
  • gecesi 800 lira aylık veya haftalık fiyatı eklenebilir

• hayırlı olsun hocam ama Airbnb ile mücadele etmek zor

bu arada şu iki bölümün düzeltilmesi gerekhttp://prntscr.com/kbrfnh

müşteri bulmak için instagram üzerinden reklama önem verin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Hocam hayırlı olsun umarım başarılı olursunuz, isterseniz siteniz için android mobil uygulama yazabilirim
    Belk sonraki sezona hocam. Önce bir sistemi kuearam işimiz otursun. Teklifiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

gecesi 800 lira aylık veya haftalık fiyatı eklenebilir
    Nasıl yani hocam anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

hayırlı olsun hocam ama Airbnb ile mücadele etmek zor

bu arada şu iki bölümün düzeltilmesi gerekhttp://prntscr.com/kbrfnh

müşteri bulmak için instagram üzerinden reklama önem verin derim
    Bizim Türk insanı airbnb nedir bilmiyor hocam. Yerli rakip villa firmaları var onları yakalasak ekmeğimize bakarız. Amacımız ulusal bir site olmak.

Facebook bölümüne denemek için rastgele bir sayfa koymuştum.

Sosyal ikonların olduğu yerdeki sorun nedir acaba?

Edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OsKi__ -- 28 Temmuz 2018; 2:16:41 >

• __OsKi__ kullanıcısına yanıt
    twitter ve instagram kısmı boş
  • Villa sahiplerinin telefonlarını veriyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Villa sahiplerinin telefonlarını veriyor musunuz?
    Rezervasyon kesinleşince ve giriş tarihine 2 gün kala müşteriye gönderilecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.