Şimdi Ara

BEYLER YÜKSEK BÜTÇELİ BİR PC TOPLADIM BİR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu msg'yi daha geç gönderip biraz daha bekliyecektim ama artık pc ihtiyacım ortya çıktı ve hiç olmazsa yavaş yavaş bazı parçaları toplamak istiyorum öncelik le size almak istedğim sistemi yazıyım

ASUS Maximus Formula(GIGABYTE X38 seçmememin nedeni fanların pipe ile uyumsuzluğu)
    INTEL Q6600 G0
    THERMALRIGHT 100700330 Ultra-120 Extreme İşlemci soğutucusu; Kutulu
    OCZ 2 GB DDR2 1066 MHz KIT (2x1GB) REAPER - HPC (OCZ)
    SEAGATE 320gb*2
    POWERCOLOR - HD3870*2
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW; 48x32x48 CD-RW; Siyah; Kutulu; DL
    Lexa Blackline
    ENERMAX 720W DXX Infiniti Kutulu
    Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer (Fatal1ty PRO)
    22 SAMSUNG 2232BW TFT LCD SİYAH(beyler ekran hakkın biraz yorum hp ile arasındayım)
    LOGITECH MX3200 LAZER SET USB/PS2 SİYAH-TÜRKÇE
    Logitech Z5500 5.1 500W RMS Hoparlör

Genel kurmak istediğim pc bu aslında 8800gt alıp SLI yapmak istiyorum ama anakarttan dolayı CROSSFIRE yapmak zorunda kalıyorum ve bu konuda çok kararsızım acaba biraz daha mı beklemeliyim ve NVDIA'nın yeni çıkıcak olan modellerinimi almalıyım veya MSI'in OC'li 8800gt si yeterli olurmu ....

Beyler birde teknik problemlerim olucak bu harddiskleri RAID olayı nedir ve nasıl yapılır. Birde bI SLI ve CROSSFIRE için sadece kartları birbirne köprüyle bağlamamız yeterli olcakmıdır beyler artık bütçe problemim yok yok derken de tabi uçmuyorum biraz yardım istiyorum hangi parçaları değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum

• İntel Q6600 ün yanındaki "GO" nun anlamı nedir acaba?
  • OErdem kardeşim sistem için ne diyosun önerilerin nelerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

http://forum.donanimhaber.com/m_18912225/tm.htm

bkz. sli ve cf sistemler

kardeş tamam sürekli inceliyorum senin güncel sistem tavsiyelerini ama bir kaç ürün değişik ben de kasa güç kaynağı gibi nerdeyse aynı ama ne yapılmalı sence beklenmeli mi ? Alınmalımı şimdi CROSSFIRE'lı bir sistem
  • @John PHILIPS
    revizyonu ama yanlış yazılmış
    G0 olucaktı "ge sıfır"

@fenerbahcetin
    ASUS Maximus Formula(GIGABYTE X38 seçmememin nedeni fanların pipe ile uyumsuzluğu) tamamdır o zaman
    INTEL Q6600 G0 güzel
    THERMALRIGHT 100700330 Ultra-120 Extreme İşlemci soğutucusu; Kutulu güzel
    OCZ 2 GB DDR2 1066 MHz KIT (2x1GB) REAPER - HPC (OCZ) güzel ama flex te olabilir hatta iyi olur
    SEAGATE 320gb*2 raid yapıcaksanız 80*2 + 250 depo yapın, 320*2 ben kullanıyorum biraz yavaş gibi
    POWERCOLOR - HD3870*2 güzel
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW; 48x32x48 CD-RW; Siyah; Kutulu; DL güzel
    Lexa Blackline olmadı, stacker yada armor kandalf dururken
    ENERMAX 720W DXX Infiniti Kutulu harika
    Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer (Fatal1ty PRO) harika
    22 SAMSUNG 2232BW TFT LCD SİYAH(beyler ekran hakkın biraz yorum hp ile arasındayım)hp parlakmış galiba 226bw kullanıyorum iyice kıstım gözlerim mahvoldu
    Logitech MX3200 LAZER SET USB/PS2 SİYAH-TÜRKÇE güzel
    Logitech Z5500 5.1 500W RMS Hoparlör süper

• Ses sistemi bende var
    asiri guzel bir alet. ama apartmanda falansan cok ses acamadigindan performansi alamiyorsun. asiri guclu ve temiz ses veriyor. ama ben almasam olurmus diyorum. cunku agiz tadiyla sesi acip dinleyemiyorsun. olay cok seste degil tabiki kisikken bile seslerin temizligi falan super ama nereye kadar. biraz bas li birseyler dinlesen etsen koskoca subwoofer i gum gum vuruyor yere. asagidakilerde yukari vuruyo sopayla fln :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

@John PHILIPS
    revizyonu ama yanlış yazılmış
    G0 olucaktı "ge sıfır"

@fenerbahcetin
    ASUS Maximus Formula(GIGABYTE X38 seçmememin nedeni fanların pipe ile uyumsuzluğu) tamamdır o zaman
    INTEL Q6600 G0 güzel
    THERMALRIGHT 100700330 Ultra-120 Extreme İşlemci soğutucusu; Kutulu güzel
    OCZ 2 GB DDR2 1066 MHz KIT (2x1GB) REAPER - HPC (OCZ) güzel ama flex te olabilir hatta iyi olur
    SEAGATE 320gb*2 raid yapıcaksanız 80*2 + 250 depo yapın, 320*2 ben kullanıyorum biraz yavaş gibi
    POWERCOLOR - HD3870*2 güzel
    ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW; 48x32x48 CD-RW; Siyah; Kutulu; DL güzel
    Lexa Blackline olmadı, stacker yada armor kandalf dururken
    ENERMAX 720W DXX Infiniti Kutulu harika
    Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer (Fatal1ty PRO) harika
    22 SAMSUNG 2232BW TFT LCD SİYAH(beyler ekran hakkın biraz yorum hp ile arasındayım)hp parlakmış galiba 226bw kullanıyorum iyice kıstım gözlerim mahvoldu
    Logitech MX3200 LAZER SET USB/PS2 SİYAH-TÜRKÇE güzel
    Logitech Z5500 5.1 500W RMS Hoparlör süper

kardeşim süpersin saol ama lexa'yı seçme nedenim ufak ve şık olması başka bi sebep yok sence stacker armor'lardan ne gibi farkk yaratır(negatif açıdan) bide depolama işini anlamadım???

• stacker veya armor büyük olmasının avantajı ile daha iyi soğutur daha iyi hava dolaştırır, mesela karışık olmaz kasa içi, stacker hazır su soğutma için radyatör yeri bile vardır...
    evet bellekler onlar
    buda stacker incelemem
    http://forum.donanimhaber.com/m_18055528/tm.htm
  • Stacker ferah bi kasa gerçekten
    Bu arada arkadaşım aldığında enermax Infiniti hakkında yorumlarını yazarmısın en önemlisi sesi hakkında benim için çok önemli sağol şimdiden
  • sistemin gayet iyi ama bence disk te samsung tercih et seag. biraz daha hızlı olmasına rağmen seslidir, samsung daha sessizdir,

bir de o klavye setini önermiyorum mausu gerçekten bir harika ama klavye için aynını söyleyemeyeceğim, tuşaları normal kalavye ölçüsünden biraz daha birbirine yakın ve küçük yazı yazarken sürekli yanlış yazmama neden oluyor, kısaca önermiyorum, hatta bende değişmeyi düşünüyorum

o maus tek başınada satılıyor galiba önerim ki bende aynını yapmayı düşünüyorum klavye ve mausu ayrı ayrı alman, o maus ama o klavye değil,

daha önceki 3 settete ikisinden bir bozulmuştu ayrı ayrı olursa biri arızalandığında değişebilirsin..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 5 Aralık 2007; 11:42:14 >
  • Ses KArtı konusunda bence acele etme
    Maximula birlikte felen harici Seskartının bir dene
    istediğin performansı alamazsan başka bir seskartı alırsın
    bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.