Şimdi Ara

Beylikdüzü Kablo Net Kullananlar - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beylikdüzü Barış Mh'de ki evimize 100 Mb hız paketinde Kablo Net aboneliği başlatmayı düşünüyorum. ( Binada alt yapı var ) özellikle Beylikdüzü için Kablonet internet aboneliği önerirmisiniz tavsiye ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

( Mevcut'da Superonline fiber kullanıyorum,bu ay taahhütüm bitecek, müşteri hizmetlerinin vurdumduymaz ve tok satıcı tavırları nedeni ile değiştireceğim.)

• Merhaba,
    Bende Beylikdüzünde yaşıyorum ve 1 ay önce superonline fiberden geçiş yaptım. Bağlantıda herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha öncesinde zaten kullandığım bir servis sağlayıcıydı. Online oynadığım tek oyun Battlefield 1 olduğu için verebileceğim tek örnek bu olacak. Superonline kullanırken 38-45 arası olan pingim şimdi 45-50 arası seyrediyor.
  • Superonline fiber üzerinden millenicom aboneliği başlatabilirsin ya da Vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçeli 5 gün oluyor superonline dan kablo.net e 35mb Sınırsızdan 100 mb akıllı sınırsıza geçtim . memnunum download hızlandı işte ama kullanımda eksi birşey yok artı da yok aynı. şuan daha az para ödüyorum Günün belli saatlerinde 12 mb download görmek dışında
  • 1 aya yakındır kullanıyorum . Şuana dek 2 kere internet kesintisi yaşadım Superonline ile son 3 senede hiç yaşamayınca biraz pişmanlık oldu bende İşşanlah bundan sonra sorunsuz internet kullanırım 2 sene kontrat yeniledik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.