Şimdi Ara

Beylikdüzü Oto Kuaför Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba büyükçekmece beylikdüzü tarafında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz oto kuaför varmı acaba ? aracımı iç temizlik için götürmek istiyorum sadece.. fiyatı makul olan bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinirim..

• Beykent metrobus durağında Atakoylum oto kuaför var. Fiyatlari uygundur. Daha önce 3 arac götürdüm. Cok büyük bir beklentin yoksa gidebilirsin. Ucuz olduklari icin diger kuaförler kadar detaya inmiyorlar ama yine de memnun kalırsın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Beykent metrobus durağında Atakoylum oto kuaför var. Fiyatlari uygundur. Daha önce 3 arac götürdüm. Cok büyük bir beklentin yoksa gidebilirsin. Ucuz olduklari icin diger kuaförler kadar detaya inmiyorlar ama yine de memnun kalırsın bence.

tamamdır bir ziyaret edeceğim mekanı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Beykent metrobus durağında Atakoylum oto kuaför var. Fiyatlari uygundur. Daha önce 3 arac götürdüm. Cok büyük bir beklentin yoksa gidebilirsin. Ucuz olduklari icin diger kuaförler kadar detaya inmiyorlar ama yine de memnun kalırsın bence.

perlavistanın içinde de bir oto kuaför varmış bilginiz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saruman96 -- 30 Haziran 2021; 19:16:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.