Şimdi Ara

Beylikdüzü-Yakuplu nasıl bir yer ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
40.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu çingenelerin olduğu yer olan erkek kuran kursunun oradan biz de bir ev bulduk. Tavsiye eder misiniz yatırım için, son durumu nasıl sizce oraların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OxoskvA_ -- 10 Temmuz 2015; 4:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OxoskvA_

Hocam bu çingenelerin olduğu yer olan erkek kuran kursunun oradan biz de bir ev bulduk. Tavsiye eder misiniz yatırım için, son durumu nasıl sizce oraların?

Yakuplu'dan uzun durun. Esenyurttan bile kötü bir yer.
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Rica etsem biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz. Bi bu evde oturmayacağız alıp kiraya vereceğiz, ilerde değerlenirse de satmayı düşünüyoruz. Kiracı filan bulamaz mıyız alsak. Adamlar 190 bin fiyat çektiler.
  • quote:

Rica etsem biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz. Bi bu evde oturmayacağız alıp kiraya vereceğiz, ilerde değerlenirse de satmayı düşünüyoruz. Kiracı filan bulamaz mıyız alsak. Adamlar 190 bin fiyat çektiler.

Dostum Beylikdüzünün en kötü yeri fiyatlarda ona göre ucuz. İnsan profili kötü. Çok çingene var. Hırsızlık fazla. Yakupluda düz alanda çok az. Düzlük olarakç. ortasında bir cadde var sol tarafı aşağıya doğru yokuş bitiminde rafineri dolum yeri var. beylikdüzüne giderken de aynı şekilde yokuş var. Alabilriseniz biraz daha bütçenizi zorlayabilirseniz Beylikdüzünden almaya çalışın. Yakuplu ileride değerlenir mi biraz zor yani elbet istanbul burası heryer değerlenir. Ne kadar değerlenceği önemli. Yanı başındaki Beylikdüzünden 250 bine aldığın ev seneye 350 bin olursa Yakupludaki 190 bine aldığın ev 200-210 olur.

• Ben 20 yıldır yakupluda oturuyorum.Evim çingene mahallesine yakın.Bu zamana hiç bir hırsızlık olayıyla karşılaşmadım.Oturmak için çok güzel bir yer sessiz sakin aksamları balkonunda oturup sesizce denizi izlemek bile keyif veriyor insana.Tepede olduğu için Avcılar ve Esenyurta yukarıdan bakıyor.Şu an cok hızlı bir yapılaşma var eğer yatırım için düşünüyorsanız kesinlikle alın 5 yıl içinde fiyatlarda %50 artış olacak.Sormak istediginiz soru varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELDORADO34 kullanıcısına yanıt
    Eve kiracı bulabilir miyiz? Matbaacılar sitesi oraya gelecekmiş, Roman vatandaşlar çıkarılıp toki ev yapacakmış, bunlar ne derece doğru?
  • quote:

Eve kiracı bulabilir miyiz? Matbaacılar sitesi oraya gelecekmiş, Roman vatandaşlar çıkarılıp toki ev yapacakmış, bunlar ne derece doğru?

yalan kardes hersene diyolar bizi ordan cikarmak yurek ister ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

yarım a yarım ava
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

yarım a yarım ava

:)

• vitor reis kullanıcısına yanıt
    Kardeş zorla olmayacaktır tabi, mutlaka size bi şeyler vaad edeceklerdir, sanırım daha önceden de oraya sulukule tarafından gönderilmişler :)
  • quote:

Kardeş zorla olmayacaktır tabi, mutlaka size bi şeyler vaad edeceklerdir, sanırım daha önceden de oraya sulukule tarafından gönderilmişler :)

Bizi horgormeyin kardes. forumda cok cirkin ifadeler kullanilmis

• vitor reis kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, ben yapacağım yatarımın doğru olması adına araştırma yapıyorum. Orada gerçekten bir sorun varsa etnik grubun kim olduğu önemli değil. Tanımlama adına romen dedim.
  • Beylikdüzü güneş sisteminin dışında hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakupluda oturuyorum da ben sevmiyorum buraları pek. Belkide çingene mahallesine çok yakın oturduğumdandır.
    Çok inşaat falan var yatırım için belki olabilir ama ne bileyim bence buralar oturulacak yer değil. Metrobüse bile minibüsle gidiyorsun. Gezilecek bir şeyi de yok bence.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Malum ırkın olmadığı her yer güzel

• Eston Deniz villari ve eston Deniz resitpasa evleri yakuplu'nun en klass siteleridir ve pahalidir

• 2010 da orda kalmıstım yurtta yatırım ıcın güzel bir yer zamanla kalkınıcak.
    baya bir çingene vardır ama
  • Yakuplu Esenyurttan daha varoştur. Bİr kere Yakuplu'nun coğrafi şekli ofsayt. Şöyle dışarı çıkayım biraz yürüyeyim desen heryer yokuş Zaten Beylikdüzü belediyesi de en az özeni buraya gösteriyor. Yakupludan sadece ucuz diye ev alınır. Şu anda İstanbul'da ev alınacak en ucuz yer burasıdır. Tabii sormak lazım acaba neden ucuz
  • Gürpınara bak yakuplu yerine

• quote:

Matbaacılar sitesi şuan yapım aşamasında.Roman lara gelirsek şuana kadar onların bir kötülüğünü görmedim,kaldırılacak deniyor ama bildiğim kadarıyla anlaşma sağlanamamış.Kiracı bulmaktada zorlanmazsınız şöyleki dedemin boş bir dairesi var her ay birileri kiralamak için soruyor.Birde bazı arkadaşlar esenyurttan kötü demiş yakuplunun havası,insanları,çevre düzenlemesi,temizliği Esenyurda on basar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.