Şimdi Ara

Beylikdüzü-Yakuplu nasıl bir yer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
40.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Burası ilerde Beylikdüzü gibi prim yapar mı ?

Esenyurta iyidir. Kavaklıda ,Gürpınarda. Yakuplu genellikle serseri doludur
  • Beylikdüzü harika yer. Yakuplu da fena değildir, fazla kalabalık olmaması ve vakit geçiricek bir yer olmaması kötü bir durum. Bir de çingene mahallesi var.
  • Çok çingen var
  • Arkadaşlar özellikle Beylikdüzün'de oturanlara soruyorum.Kavaklı nasıl bir yer?150-170 tl oradan daire alınır mı?Site içersinde falan değil yeni yapılan 5 katlı bir binadan.Sizce gelişim aşaması nasıl?Fikirleriniz benim için önemli.Şimdiden teşekkürler.
  • yakuplu varoş beylikdüzü elit kesim öyle söyliyim. benim ev var beylikdüzü bizimkentte
  • kavaklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fresk2011

kavaklı?

iyidir
  • Güzelyurt tarafını da tavsiye ederim. Gözlemlerime göre Karadenizli oranı yüksek
  • Sanki bi insandan bahsediyo gibi yazmışsınız:) Gelişim aşaması nasıl 10 yıl önce nasılsa hala aynı diyenler var mesela:)
  • Kavaklı'da mı güzelyurt? Ben Kavaklı halkının daha çok Yugoslav göçmeni olduğunu duydum
  • quote:

Sanki bi insandan bahsediyo gibi yazmışsınız:) Gelişim aşaması nasıl 10 yıl önce nasılsa hala aynı diyenler var mesela:)

yani zaten beylikdüzü çevresinde bir tek yakupluda bir anormallik var. onun dışında kavaklı kesiminde de yollar fln temizdir, insanları moderndir. ben 2 senedir kaldığım için 10 yıl öncesini bilemem tabii
  • Anladım teşekkürler.Sanırım bundan sonraki yıllarda bi hareketlilik olucak ama bilemiyomusun genede.Oraya yatırım yapıcağımız için düşünüyoruz ne kadar mantıklı olur diye.
  • Yakuplu'dan almadım zaten evi. Zaten pek hoşuma gitmemişti. İlerisi için daha farklı yer olur mu diye düşündüm. Yakuplu'nun çok fazla gelişebilceğini pek düşünemedim. Büyükçekmece Çakmaklı tarafından aldım evi bilen vardır muhakak. Buralar baya güzel hoşuma gitti. Köyümüz var. Boş alan çok fazla. Gelişmeye çok uygun bir yer.
  • yakuplu biraz kötüde beylikdüzü cok gelişti son yıllarda şahsen seviyorum
  • quote:

Yakuplu'dan almadım zaten evi. Zaten pek hoşuma gitmemişti. İlerisi için daha farklı yer olur mu diye düşündüm. Yakuplu'nun çok fazla gelişebilceğini pek düşünemedim. Büyükçekmece Çakmaklı tarafından aldım evi bilen vardır muhakak. Buralar baya güzel hoşuma gitti. Köyümüz var. Boş alan çok fazla. Gelişmeye çok uygun bir yer.

Büyükçekmecede oturuyorum değerlenecek yer arıyorsan MimarSinan MimarOba tavsiye ederim yeni yapılan sitelerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

Sanki bi insandan bahsediyo gibi yazmışsınız:) Gelişim aşaması nasıl 10 yıl önce nasılsa hala aynı diyenler var mesela:)

yani zaten beylikdüzü çevresinde bir tek yakupluda bir anormallik var. onun dışında kavaklı kesiminde de yollar fln temizdir, insanları moderndir. ben 2 senedir kaldığım için 10 yıl öncesini bilemem tabii

Hocam Esenyurt merkez+Kıraç Allah düşürmesin
     Beylikdüzü-Yakuplu nasıl bir yer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıll 'Em All

quote:

Yakuplu'dan almadım zaten evi. Zaten pek hoşuma gitmemişti. İlerisi için daha farklı yer olur mu diye düşündüm. Yakuplu'nun çok fazla gelişebilceğini pek düşünemedim. Büyükçekmece Çakmaklı tarafından aldım evi bilen vardır muhakak. Buralar baya güzel hoşuma gitti. Köyümüz var. Boş alan çok fazla. Gelişmeye çok uygun bir yer.

Büyükçekmecede oturuyorum değerlenecek yer arıyorsan MimarSinan MimarOba tavsiye ederim yeni yapılan sitelerden.

aldık artık evi

• quote:

quote:

quote:

aldık artık evi

Görmemişim ben direk yazdım Hocam baktımda bildiğimiz köy orası tarladan başka bir şey yok Keşke dediğim yerden almış olsaydınız çok gelişecek çook hem zaten bir altyapı var üstüne de eklenecek

• Başlığı görünce bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam :) 16 senedir yakuplu'da oturuyorum mutluyum :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aldık artık evi

Görmemişim ben direk yazdım Hocam baktımda bildiğimiz köy orası tarladan başka bir şey yok Keşke dediğim yerden almış olsaydınız çok gelişecek çook hem zaten bir altyapı var üstüne de eklenecek

Zaten o yüzden aldık. Konumu harika. Tem ve E-5'in ortası. Beylikdüzü de eskiden tarlaydı. Şimdi acayip prim yaptı. Burdan metroda geçeceği söyleniyor. Mimaroba tarafı merkeze biraz daha uzak geldi bize. İş açısından biraz daha uzak kalırdı bana.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.