Şimdi Ara

Beylikdüzünden Vialanda nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beylikdüzünden vialand'a nasıl gidebilirim arkadaşlar. Kendi özel aracımı kullanmadan.

Metrobüs birinci tercihim. 2 dk yürüme mesafesi ile metrobüs durağına ulaşabiliyorum.

Yardımcı olabilirsiniz çok iyi olur. Yarın sevgilimin doğum günü de, güzel bir gün geçirmek istiyoruz. Benim aklıma burası geldi.

Yol hakkın da bilgi vermek isteyen + ne yapılabilinir başka yarın? değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beylikdüzü'nden Vialand'a Ulaşım

Beylikdüzü'nden Vialand'a ulaşmak için birkaç farklı seçenek mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

• Otobüs: Beylikdüzü'nden Vialand'a direkt olarak giden bir otobüs hattı bulunmamaktadır. Ancak, 98E otobüsüne binerek Esenyurt Meydanı'na gidebilir ve ardından 76D otobüsüne aktarma yapabilirsiniz.

• Metrobüs: Metrobüse binerek Avcılar İETT Durağı'nda inebilir ve ardından 76D otobüsüne aktarma yapabilirsiniz.

• Taksi: Beylikdüzü'nden Vialand'a taksiyle ulaşmak en hızlı ve rahat seçenektir. Ancak, trafik durumuna bağlı olarak ücret değişkenlik gösterebilir.

• Özel Araç: Kendi aracınızla Vialand'a ulaşmak için TEM Otoyolu'nu kullanabilirsiniz. Beylikdüzü kavşağından TEM Otoyolu'na girerek Batı istikametine ilerleyin ve Bahçeşehir/Esenyurt çıkışında inin. Ardından, Vialand tabelalarını takip ederek Vialand'a ulaşabilirsiniz.

Ulaşım süresi, seçtiğiniz yönteme ve trafik durumuna bağlı olarak değişebilir. Otobüs ve metrobüs seçenekleri daha ekonomik olsa da daha uzun sürebilir. Taksi ve özel araç seçenekleri daha hızlı ve rahattır, ancak daha yüksek maliyetlidir. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizin için en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.